Begynn å spille Touch Rugby

Innhold

Alle liker å prøve sin hånd på sin favoritt olympiske sport etter at spillene er over, og kanskje overraskende for en slik fysisk sport, det samme skjedde etter 2015 Rugby World Cup. Det var en stor opptakt av interesse for England Rugbys spillbyttende touch rugby-program for menn og kvinner, og nå har over 17.500 spillere registrert for en liga eller nybegynners TouchBase-arrangement, og spiller regelmessig.

Trener sluttet seg til en sosial, åpen-til-alle nivåer økter som kombinerer en trening, øvelser for å lære reglene og ferdighetene, og et praksis spill. Det var lett å finne gruppen en mild sommerkveld på Clapham Common [en av ti steder i London] - følg bare musikken.

Et stort PA-system eksploderer popspillelister gjennom hele tiden, noe som gir timen en mer avslappet atmosfære enn en bootcamp-fitnessklasse. Økten begynte med en treningsøkt til å leve opp. Dette var en utfordring - alle fant sluttposisjonene tøffe å holde, men det er ingenting som fellesskapssvikt for å bryte isen med fremmede. For å få gruppen komfortabel med ballen, ledes mini-spill av instruktører med regler lagt til og trekkes for å få folk til å passere og flytte. For å fullføre, er det sjansen til å sette alt i praksis i et spill.

Den tøffeste delen husker å ryggpedalen 10 meter hver gang noen blir taklet, noe som skjer mye. Gode ​​nyheter: Touch takling favoriserer nybegynnere - folk som har spilt rugby før har en tendens til å sprute gjennom takler, før de må løpe tilbake til stedet der de ble taklet og senket lagets momentum.

Englands internasjonale og Saracens-spiller Alex Goode var der og la Trener i på toppspissen. "Som alle lagsporter - fra fotball, hockey, netball, du heter det - det handler om å flytte ballen i rommet så mye som mulig," forklarer Goode. "Pass på at du lærer lagkameratens navn, si pass ballen rett, gå til venstre, jeg har denne mannen defensivt ... Hvis du jobber som et lag, vil du alltid lykkes."

Hvis du noen gang har spilt en sport som involverer hånd-øye-koordinering og ikke ønsker å trene solo, må du prøve.

Første sesjon er gratis, prisen etter er £ 2- £ 4. Besøk o2touch.no for mer.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar