Stjerne på en Girl's Cleavage som en gentleman

Innholdsfortegnelse:

Stjerne på en Girl's Cleavage som en gentleman
Stjerne på en Girl's Cleavage som en gentleman

Video: Stjerne på en Girl's Cleavage som en gentleman

Video: Stjerne på en Girl's Cleavage som en gentleman
Video: ČUDNE PRIČE 82 - ZORAN I JELENA i točkovi smrti‼️ 2023, September
Anonim

Stjerne på en jente klyvning kan være morsomt, men det er ikke så mye moro verdt det hvis det gjør en jente ubehagelig. Stare mot kvinner, men aldri på en måte som ville få dem til å føle seg nervøs, urolig eller vanskelig. Lær den sanne kunsten å stirre på bryster som en gentleman.

Klikk her for å lese introduksjonen: Er det ille å stirre på en kvinnes bryst?

Husk den største regelen for å stirre på brystene, når du stirrer på en jente, bør du ha det bra, og hun bør fortsatt føle deg komfortabel rundt deg.

Hvis du tror de ba om det bare fordi de hadde noe avslørende, prøv dette. Gå inn i en del av byen din eller en park som er fylt med homoseksuelle menn, med en kort, stramt par silkebokser.

Sett deg en stund i et rolig hjørne av parken, og se om du kan overleve noen timer. Da vet du hvordan det føles å være en kvinne som stirrer hele tiden.

Jenter stirrer også, men de gjør det på en veldig diskret måte. De tuller ikke tungen eller klipper menn mentalt når de ser ut. Og det beste, en fyr føles alltid verdsatt når en jente ser ut, så prøv å få en kvinne til å føle seg takknemlig for deg i stedet for å hate deg.

Kvinner bærer avslørende klær, slik at de kan se bra ut og tiltrekke seg menn.

Så du sier sannsynligvis at kvinnene som bærer bluser med lavt kutt og presser opp bras, ber om det, og har ingen rett til å klage på menn som stirrer på brystene eller kaster ned spalten.

Men bare fordi de bærer noe som fremhever deres eiendeler, betyr det ikke at du har rett til å trakassere kvinner, og det betyr heller ikke at den spesielle kvinnen ønsker deg.

All den vakre jenta i avslørende toppen prøver å si er Hey guys! Se på meg, jeg er vakker og sexy, men du tør ikke berøre meg. Det er ingenting galt med det. Det er likevel deres kropper. Men hvorfor skal menn bli tvunget til å se bort når Gud ga oss synet av syne?

Skal vi vende seg hver gang vi tenker en stirring eller to vil fornærme en kvinne? Nei. Se, stirre, og la dine øyne ligge. Ha det bra å se på bryster eller stirre nedover toppen.

Men husk, subtilitet er nøkkelen. Neste gang du ser en flott jente med de perfekte brystene eller en spaltning som gjør at du går va-va-voom, beundre henne fra fjerne, og når hun nærmer seg, bare ta et kort glimt av henne og ikke ta en pause der beundre utsikten. Bare gå på vei etter omtrent en halv millisekund. Vær rask med øynene dine, og du kan ha det bra, og heldigvis ikke på hennes bekostning.

Fortsett, gå over gaten og oppfør deg som en god herre, og stirre på de store bryster uten å pisse noen av. Hvem sa menn kan ikke være griser og herrer og samtidig?

Og alle dere menn leser dette, for kvinnernes skyld, som fortsatt tror menn er skamløse griser som ikke kan slutte å kaste og stirre på en jente klyv og bryst, må du bevise dem feil!

Anbefalt: