Star Wars Fitness # 1: Live lengre som Yoda

Innhold

Det er mange gode grunner til å bli hyped for Star Wars: The Force Awakens, men å være et fitnessmagasin, er vi spesielt begeistret for helsespissene som kan hentes fra verten av klassiske tegn. Fra Yodas levetidshemmeligheter til Darth Mauls kampsportkompetanse, avslører vi hemmelighetene til Stjerne krigen'beste hele uken. Først opp, Yoda, og hans Jedi stress-kontroll krefter.

Du har blitt fortalt å frykte stress, men ... vel, å omskrive, frykt fører til lidelse. Ifølge ny forskning, hvor mye stress du er utsatt for, er ikke like viktig som ditt svar på det.

"Når du er under stressende forhold, vil du oppleve fysiske endringer som å bryte ut i svette, puste raskere og hjertet ditt dunker," sier helsepsykolog Kelly McGonigal. "Normalt tolker vi disse endringene som tegn på at vi ikke klarer oss godt. Se i stedet på dem som et tegn på at kroppen din forbereder seg til å utføre bedre. "

Dette er ikke bare selvhjelpsbombe: i en Harvard-studie lærte deltakerne å tolke stressresponsen som nyttig for ytelsen var mindre engstelig og mer trygg i vanskelige situasjoner. Deres blodårer er også mindre, og legger mindre belastning på deres kardiovaskulære systemer.

Og det er mer. "Folk som tilbringer tid som bryr seg om andre, viser ingen stressrelatert økning i sannsynligheten for å dø," sier McGonigal. "Når du velger å se stressresponsen som nyttig, oppretter du modens biologi, og når du velger å koble sammen med andre under stress, kan du skape fleksibilitet." Dessuten stolt av deg, den lille grønne kappen ville være.

Bevegelsen

Få mest mulig ut av stressresponsen din (hvis det skjer når du skal slå på treningsstudioet) ved å prøve Force Push Up, som anbefalt av British Military Fitness.

Det er lett for Jedi, vanskelig for bare dødelige - utfør en standard push up, bortsett fra oppoverbevegelsen, skyv opp hardt nok, så hendene dine kommer fra bakken. Hvis du føler deg spesielt mesterlig, prøv å klappe mens du er suspendert i luften. Nei ved hjelp av Force.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar