De 7 stadiene av heartbreak Når du blir noen er ex

Heartbreak er her for å holde seg i minst syv stadier. Her er de vanlige stadiene av hjertesorg du opplever når du går fra sex til ex.

Med mindre du ender med å tilbringe resten av livet ditt med din første kjærlighet, vil odds oppleve en av livets største ulempe: forvirrende ensomhet etter sammenbrudd og de syv stadier av hjertesorg som følger med.

Breakups er helt verdt det så lenge du lærer noe, ikke sant? Du kan komme ut en sterkere og klokere person i den andre enden av en oppbrudd, men prosessen med å komme dit må være en slags kosmisk spøk.

Stadier av heartbreak

Det ser ikke ut som om du var i et forhold eller bare lurer etter din forelskelse langt fra, hjertesorg blir det beste av alle. Fra gråtende raseri til eremitt-lignende tendenser, synes vi alle å følge et vag mønster av hjertesorg som kartlegger kurset vårt gjennom en oppbrudd.

Feil tapt om hvor du rangerer på heartbreak-o-meter? Vi gir deg et diagram over de 7 stadiene av heartbreak.

# 1 Mulig først: forventning. Når det kommer til stadier av heartbreak, kan din første runde gå på to måter. Din mulige første fase kan bare være forventning.

Kjæresten din spilte lenge, og du var klok til spillet sitt. Du fanget sine subtile øye ruller, følte dem bakover fra deg, og tok oppmerksom på hver gang de fortalte deg at de hang ut med venner da de virkelig var ute på klubben. Denne oppbruddet har kanskje ikke vært en overraskelse for deg, men det gjorde sikkert vondt alt det samme. [Les: 20 tegn på forholdet ditt er -Også allerede]

(eller)

# 1 Mulig først: sjokk. Breakups gir oss utrolig hjertesorg. Noen føler at sørge for en oppbrudd er psykologisk likt å sørge for en død. Tapet er så overveldende noen ganger tankene kan ikke forstå forskjellen. Dette kan være spesielt vanskelig å bære når vi ikke ser slutten på et forhold som kommer.

Hvis denne oppbruddet kom ut av venstre felt, vil din første fase av hjerteslag sannsynligvis bli sjokk. Stort, slap-i-ansikt-sjokk. Du levde bare livet, glad som en musling, og tenkte alt mellom dere var hunky dory. Det var ingen forventning, ingen telltale tegn. Du hadde ingen mulighet til sakte å vende tilbake eller for å prøve å rette opp situasjonen. I stedet er den personen du bryr deg om mer enn noen, nettopp fortalt deg at de ikke lenger elsker deg.

Dette er en av de vanskeligste tingene å tåle. [Les: Plutselig single ?! 11 ting du må unngå å gjøre]

# 2 Denial eller det er ikke over ... Det er fortsatt ikke over! Denial of a breakup er ikke så bonkers som du flatt ut nekte at du ikke lenger er et par. Snarere er det mer som om du er i fornektelse at du vil bli oppbrutt. Du har håp om å komme tilbake sammen og plukke opp hvor du sluttet. Jeg mener, du må forene på et tidspunkt, ikke sant? Du var det perfekte paret!

Du kan hylle dine onde følelser under fornektelsesstadiet og forsøke å psykologisk overbevise deg selv om at denne oppbruddet bare er en fase, og du kommer snart tilbake igjen.

PS: Dette er veldig skadelig for din psykologiske tilstand. Du ignorerer din sorg når det du virkelig burde gjøre, er å drukne dine sorger i en halvliter med mintbrikkeis og binge-ser Netflix sammen med vennene dine. [Les: Smerten med å elske noen som ikke elsker deg igjen]

# 3 Forhandlinger eller venner med fordeler og andre forsøk på å vinne dem tilbake. Forhandling handler om å gjøre alt som trengs for å få din eks tilbake og ridding ditt hjerte av smerten du for øyeblikket føler. Du sverger at du vil være en bedre venn, mer forståelse, mer tilgjengelig, mer oppmerksom i sekken. Du vil selv gjøre den tingen de liker med vibrerende og tungen og ...

Listen fortsetter og fortsetter. Uansett hva du kan gjøre eller si for å få dem til å underholde tanken om å komme sammen igjen, vil du prøve det. Denne scenen er flink med sosiale medier stalking. Hvis du håper å forene deg, må du sørge for at han ikke er ute med andre jenter, eller at hun er like opprørt som du er og ... Hvem, endret de virkelig statusen til singel? Au.

Bli din exs "venn med fordeler" er ofte en forhandlingsbrikke som kvinner liker å bruke. Gjør deg selv en gigantisk tjeneste: med mindre din ex var den beste lå du noen gang har, hopp over denne feilen som venter på å skje. Hvis du trodde ditt hjerte var knust under bruddet, blir det en venn med fordeler som eksploderer i ansiktet ditt så hardt de knuste skjærene vender tilbake til sand! [Les: 12 grunner til at ingen kontaktregel alltid virker]

# 4 Sinn eller rantstadiet. Beste venner forene-det er ranting scenen! I løpet av denne fasen vil du bevege deg over grensen fra trist, vendende hjertebakke til rent, pisset helvete. Du er sint. Du er trøtt. Du er klar til å rant. Hvordan kan din ex gjøre dette? Ser de ikke hva en fangst du er? Hvordan kunne de ikke sette pris på alt du har gjort for dem? De får aldri hodet så godt som du ga igjen!

I motsetning til eksemplet over hvor du finner ut hvem dine sanne venner er og klamrer seg til dem for livet som din nye kilde til lykke, kan du ende opp med å hate verden og alt i det - inkludert vennene dine. Du kan bli så sint at du slår ut på de som elsker deg mest.Du kan begynne å opptre i selvdestruktiv oppførsel.

Denne scenen er ikke pen, men det er en del av prosessen. Å bli sint betyr at du har tatt av rosenfargede briller. Det betyr at du er bekymret for deg nå. [Les: Slik slipper du av sinne: Slett ut raseri og vrede]

# 5 Tristhet eller væske. Howard Hughes har ikke noe på deg. Du er dypt inn i sorgstadiet. Foreløpig består ditt liv av non-stop gråt og tilbakekallende atferd. Du er trist om alt: din oppbrudd, måten du ser, hvor livet ditt står, ekornet som fortsetter å grave i hagen din.

Dette er en av de stadiene av hjertesorg som er utrolig vanskelig, men det er også en av de mest terapeutiske når det er over. Som bare advare deg, kan ta en stund.

Ikke la deg være en eremitt for lenge. Engasjere vennene dine og la deg sjansen til å le, smil og bli morsom igjen. * Du har sikkert ikke opplevd det på en stund! * Start på nytt din sosiale kalender slik at du begynner å føle deg som et ekte menneske igjen. [Les: Selvoppdagelse etter en oppbrudd - Hvordan lykkes du videre]

# 6 Rebounding eller leter etter kjærlighet på feil tidspunkt. Et eller annet sted mellom oppmuntring og aksept kommer returforholdet. Et forhold er generelt betraktet som en rebound hvis du hopper inn i det snart etter en oppbrudd fra et seriøst forhold, eller mens du er trist, bekymret, sint eller generelt følelsesmessig utilgjengelig.

Rebounds er generelt rotete og involverer mye vondt, men det betyr ikke at de er verdiløse eller gale. Husker du for eksempel de dagene da du trodde du aldri kunne elske igjen? At det ikke var verdt å sette tid og krefter på å bli kjent med andres små kjennskap og sexvaner?

Hvis det ikke er noen som lærte deg noe, er det at du virkelig har potensial til å få forbindelse med noen nye. Den beste delen? Det føles fantastisk. [Les: Rebound forholdsregler for å følge for en slam dunk]

# 7 Godkjenning ... Sort av? Hvis aksept betyr at du ignorerer dine ex og stirrer daggers i deres sjel når du har misnøye for å dele den samme sosiale scenen med dem, så ja, du er helt over det.

Men seriøst skjer aksept vanligvis når du minst forventer det. Plutselig går en dag forbi hvor du ikke engang tenker på din eks. Hver plassering, mat, sang eller film du ser, minner deg ikke automatisk om en fantastisk tid du hadde sammen. I stedet har du akseptert og begynt å fortsette. Du forstår hvorfor det ikke trente og hvorfor du er bedre av hverandre. Du fokuserer på deg selv og lærer å leve et liv som er "meg" i stedet for "vi".

[Les: Hvordan være single etter et langt forhold: 16 måter å starte over]

De 7 stadiene av heartbreak er uforglemmelig smertefulle, men de lærer deg også noe. Du er mer verdt enn å be om noens tid og hengivenhet. Du er sterk. Og etter dette traumer? Du kan ta en kule uten å flinke selv.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar