Hvem er din Main Squish? 15 Skilt du squishing på noen

En squish er som en forelsket, men har ingenting å gjøre med romantiske følelser. De er den som gir deg sommerfugler, og du kan ikke få nok av dem.

En squish er noen du bare må være rundt, men ikke på en seksuell måte. Som mennesker er vår natur å ønske å være med og være knyttet til mennesker. Men det er svært få mennesker vi møter i livet som vi er helt inamorata om. Det er tider når vi møter mennesker og er helt tiltrukket av dem. Kjærlighet er det som får verden til å runde, men det er ikke alltid den romantiske typen.

Hva er en squish?

Vel, det er forskjellige måter du opplever en dyp og intens tiltrekning til noen. Når du klemmer noen, betyr det at du har sterke følelser av kjærlighet for dem, men det har ingenting å gjøre med sex, du elsker bare alt om dem og er med dem.

Squish er det nye ordet for forelskelse, men det er ikke alltid den tradisjonelle typen crush. En aseksuell attraksjon for noen, du vil ikke bare være venner med noen, du vil være noe spesielt for dem. Som å være besties, eller ha en bromance, når du klemmer på noen, betyr det at du bare ikke kan få nok av dem.

15 tegn kan du ha en klem på hendene

Hvis du noen gang har møtt noen, enten i et forhold eller utenfor en, og trodde du var kuttet fra samme klut. Du føler deg i live for første gang når du er med dem, så er de din søppel.

# 1 De får deg bare. Din squish er noen som bare "får" deg. Som å finne en slægt ånd, vil du være rundt dem fordi du vet at om du sitter på sofaen og ser på TV eller slår på klubbene, spiller det ingen rolle. Når du er med dem, har du den beste tiden noensinne. [Les: Queer platonisk forhold: 25 tegn du kanskje allerede er i en]

# 2 Når de tekst deg, får du den gale følelsen i magen din. Akkurat som en forelskelse, når du får en tekst fra din knep, får du alt som er lurt som en skolebarn.

Din squish sier morsomme ting og er vittig. Uansett hva de sier, lyser dagen din rett og slett fordi du vet at de ved å kontakte deg, tenkte på deg så mye du tenkte på dem.

# 3 Du vil være med dem, som hele tiden. Som første gang du blir forelsket, vil du være med hovedspissen din så mye som mulig. Faktisk, når de forlater eller du slipper dem av, snakker du allerede om å møte opp igjen om en time eller to. Ting ser bare ikke ut til å bli bedre enn tiden du er med.

# 4 Når de går i rommet lyser du opp. Sommerfugler er en nøkkelkomponent til en squish, men de er litt forskjellige fra kjærlighet. Det er som de bringer deg i live. Alt som var svart og hvitt, blir fargerikt når de kommer inn i rommet. [Les: Gode venner er som stjerner: 18 måter å bygge varige relasjoner på]

# 5 De gjør alt bedre. Hvis du har en dårlig dag eller en ekstremt kjedelig, gjør din squish alt moro. Fra bryllup krasjer for å gjøre en tragisk begravelse mindre tragisk, når de er rundt, føles det bare som om du har en personlig boble av awesomeness!

# 6 Når du har et problem, er de den første personen du ringer. Hvis du er i en bilulykke, bryter kjæresten din eller kjæresten deg, eller har du en tragedie, uansett om du har en betydelig annen eller ikke, er det din nødkontakt. De er den personen du gjør for å gjøre alt i orden.

# 7 De gjør deg lyst og lykkelig. Selv om du er en moody sjel, kan du ikke holde en rynke eller en grudge i ansiktet av deg. De gjør deg glad, uansett hva som skjer. De har den personligheten som alt du har drømt om, rullet inn i en. Det har ingenting å gjøre med seksuelle følelser i det hele tatt. [Les: Slik har du det gøy med venner: 30 virkelig morsomme måter å slå kjedsomhet på]

# 8 Du vil gjøre hva de vil, selv om du er 't inn i den. Hvis de ringer og sier at de ønsker å gå til en Cool & the Gang reunion konsert * ja, du har ingen anelse om hva det selv er *, du er ombord. Det gjør ingen forskjell hva de vil gjøre. Hvis de spør deg, så er det på. Du er klar og venter. Det handler ikke om hva du gjør sammen; det handler om å være sammen.

# 9 Du blir litt sjalu hvis det er et tredje hjul. Det er ikke noe verre enn et tredje hjul, med mindre du trenger dem der. Du er alt godt med dem med andre venner, men når det er din tid, er det din tid. Du liker ikke andre å bli med.

# 10 Du finner grunner til å kontakte dem. Hvis alt du ser, gjør at du vil dele, eller du selv kommer opp på måter å kontakte dem om dagen bare for å være sikker på at de er ekte og fremdeles der, så kan du kaste på dem. [Les: Ingen venner? Ubehagelige grunner til at livet ditt er hvordan det er]

# 11 Du har et kallenavn for dem. Hvis du ikke egentlig er et kallenavn, men plutselig finne deg selv å forkorte navnet sitt eller til og med lage et kult navn fra en av dine opplevelser, så har du sannsynligvis en klem på hendene dine. Kallenavn er en måte å si at du mener noe spesielt for dem.

Det kan være tusen Julie, men hvis du bytter det til "J", betyr det at du setter dem fra resten av publikum.

# 12 Hvis du har en gratis natt, vil du bruke den med dem. Hvis du har en gratis natt, helvete, en ledig to timer, vil du møte opp med din søppel for litt etterfylling. De er som et pust av frisk luft og den beste måten å komme seg gjennom en lang dag eller til toppen en på riktig måte.

# 13 Du kle seg likt. Uansett om det er fornuftig, forby Gud, eller bare fordi du er så likt, finner du ofte deg og din søppel på deg selv. Du dukker opp med samme farge på eller samme stil av kjole. Du vet at du skal gå hjem og forandre, men finne ut hva det er, la oss bare gjøre dette.

# 14 Du begynner å høre like mye. Du og din søster spenderer så mye tid sammen at du begynner å snakke likt. Du bruker de samme setningene, bruker de samme håndbevegelsene, og finner ut at du fullfører hverandres setninger. Noen ganger er det bare å være sammen så mye, mens andre er det fordi du er to erter i en pod. [Les: De 8 slags vennene alle trenger i livet]

# 15 Du liker alle de samme tingene. Du er enig i at margaritas er bomben, du liker de samme filmene, og ler på de samme vitsene. Det er som om du er kuttet av samme klut. Du kjemper aldri om hva du vil gjøre fordi du begge vil gjøre de samme tingene.

Å ha en squish er ett steg opp fra en bestie, fordi det er en forelskelse, men det har ingenting å gjøre med en seksuell attraksjon. Det er bare ren attraksjon.

[Les: Platonisk kjærlighet og sine avslørende hemmeligheter]

Hvis du finner noen som bare får deg, vil du være med hele tiden, og de gir deg sommerfugler, så har du funnet deg selv en klem.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar