Blekksprut salat: 10-minutters måltid

Innholdsfortegnelse:

Blekksprut salat: 10-minutters måltid - øVELSER 2023
Blekksprut salat: 10-minutters måltid - øVELSER 2023
Anonim

Tenk blekksprut hører hjemme i et akvarium i stedet for på en gaffel? Tenk på dette: En 100g servering av calamari gir mer enn 15g protein, til tross for at det bare inneholder 90 kalorier og 1,4g fett, noe som gjør det til en av de leaneste muskelbrenslene som er tilgjengelige. Det er også svært lavt i kvikksølv - et giftig stoff som ofte finnes i sjømat som kan være giftig hvis det tas i store mengder. Legg blekksprut til en chorizo- og kikersalat for en energiforbedrende pre-workout lunsj.

ingredienser

2 rød paprika, skiver / 400g kan kikærter, skyllet og drenert / 1 haug persille, grovhakket / 1 rød chili, deseeded og hakket / 2 hvitløkskrever, finhakket / 50ml olivenolje / 300g blekksprut, skåret i 1cm ringer / 100g chorizo, skiver / saft og kant av halv sitron

Å lage

Grill paprika under middels varme til de er litt forkullede. Bland paprika, kikærter, persille, chili og hvitløk i en stor bolle og sett til den ene siden. Varm en stor stekepanne over en middels varme til den røyker. Tilsett et stek av olivenolje og rør stekepannen i ca. 30 sekunder. Spred chorizoen over blekksprut og fortsett å lage mat i ytterligere 30 sekunder, fjern deretter fra varmen og legg til bunken peppers. Ses med salt og pepper, kle med sitronsaft, zest og resterende olje, og server.

Akkar er også høy i energi-givende vitamin B12 og beinsterkende kalsium.

kikerter er en stor kilde til metabolisme-økende mangan og fylling fiber.

Rød paprika er fulle av vitaminer A og C, som bidrar til å reparere celleskader forårsaket av intens trening.

Populært emne