Spotify beste treningslister

Spotify er et musikk delingsprogram som du kan laste ned til datamaskinen din, bruke online via nettleseren eller på farten med appen. Det er gratis å bruke, men du må utholde en tretti sekund annonse noen få sanger - oppgradering til premium-versjonen for £ 9,99 i måneden betyr at du kan lytte til favorittsangene dine uavbrutt. Premium gir deg også mulighet til å laste ned sanger og høre på dem offline, slik at du ikke blir rammet av ubehagelige datakostnader. Musikk motiverer deg til å presse hardere og det rette lydsporet vil holde deg fokusert på treningsstudioet, slik at vi har valgt de beste treningsspillene for deg slik at du kan konsentrere seg om å bygge muskler.

WORKOUT Ultimate Weightlifting Cardio av CrossfitBrevard

Dette er en flott spilleliste for når du trenger et valg - med over 700 spor som strekker seg fra tung rock til rap til grunge til pop punk, er det et spor for hver eneste del av treningen. Intenst, kraftig og motiverende - artister på denne spillelisten inkluderer Strokes, The Clash, Busta Rhymes, Avspring, Blur, No Doubt og Red Hot Chilli Peppers.

TheDiverseMix av Rio Ferdinand

Indikert av tittelen, dekker denne spillelisten et bredt spekter av sjangere, men overgangen fra hverandre er jevn. Strømmen fra grunge, rock, så motown og soul, til hip-hop, smuss og rap og etterbehandling med huset er sømløst og vurderes . Denne spillelisten vil utfylle treningen og sørge for at du fortsetter å presse hardt til slutten av økten. Høydepunkter inkluderer musikk fra The Stone Roses, 2pac, Jay-Z, Kendrick Lamar og Shy FX.

Cardio av Spotify

Med over en halv million tilhengere er denne popspilllisten tydelig populær blant trenere. Det er ingen reell struktur, noe som gir deg friheten til å blande og hoppe for å passe til din individuelle smak. Opptatt og positiv, er sporslisten hovedsakelig dannet av moderne kvinnelige popsangere, inkludert Katy Perry, Ariana Grande, Rita Ora og Iggy Azalea. Også helt ute, Coldplay ser ut på spillelisten som gir en perfekt mulighet for hvile.

Legendariske syltetøy av Lewis Hamilton

Denne hip-hop spillelisten er kort, men kraftig - perfekt for en tidlig morgen eller lunsjtid på treningsstudioet. Rangeringen av spor vurderes slik at det kommer en gradvis økning i BPM - det begynner å begynne med Des'ree og fortsetter deretter inn i The Notorious B.I.G. Resten av spillelisten er konsekvent bra med sanger fra Nas, Naughty By Nature og N.W.A.

Kjører Trax av Ministry of Sound

Fyllt med remixer av populære klubbspor og høy intensitet EDM, er denne spillelisten perfekt for når du trener hardt. En gradvis bygge i starten og et litt langsommere tempo på slutten vil komplimentere oppvarming og nedkjøling. Kjører i litt over to timer, er denne spillelisten den beste blandingen for å få mest mulig ut av en treningsøkt og inkluderer musikk fra Calvin Harris, David Guetta, Fedde Le Grand, Chase & Status og Avicii.

MFs treningsspilleliste

De beste sangene til treningsstudioet har en BPM (slag per minutt) mellom 120 og 140 - det er viktig å jobbe opp til det nivået og husk å senke det ned i en kjøleperiode. Selvfølgelig, det avhenger av din personlige smak og lytte til musikk som du egentlig liker, er viktig for å holde deg motivert. Her er vårt eksempel spilleliste med BPM informasjon. Hardere enn du tror - Offentlig fiende 107 BPMVi pleide å være venner - The Dandy Warhols 115 BPMBaba O'Riley - Den hvem 115 BPMMe, meg selv og jeg - De La Soul 115 BPMS-tålmodighet i veien for kontroll - Gossip 121 BPM212 (feat Lazy Jay) - Azealia Banks 126 BPMPush Det - Salt N Pepa 128 BPMSong 2 - Blur 130 BPMHva er høyden (feat. Hymnal) - Cut Chemist 144 BPMSunshine av din kjærlighet - Jimi Hendrix 138 BPMWork - Iggy Azalea 140 BPMHow Liker du meg nå - The Heavy 140 BPMSail - Awolnation 119BPM (Ubegrenset Gravity Remix 150) Venter All Night - Rudimental 175 BPMRight Her, akkurat nå - Fatboy Slim 124 BPMFuckin 'Problemer (feat Drake, 2 Kjeder & Kendrick Lamar) - A $ AP Rocky 96 BPM Regel feat. Nate Dogg) - Warren G 93 BPM
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar