6 Spot-On Tips for å heve ideen om å være eksklusiv

Innholdsfortegnelse:

6 Spot-On Tips for å heve ideen om å være eksklusiv
6 Spot-On Tips for å heve ideen om å være eksklusiv
Anonim

Så du har sett hverandre en stund, men du har ingen anelse om hvordan du nærmer deg emnet for å være eksklusivt? Her er hva du bør gjøre! Av Minot Pettinato-Little

Forhold kan være vanskelig, og å komme seg inn i et forhold kan være enda vanskeligere, hvis du er usikker på hvordan du kan fortelle motivet å bli seriøst.

Donâ € ™ t være bashful når nærmer seg emnet. Hvis dette virkelig vil at du vil ha denne personen, må du ikke vente til du er i kneet dyp med noen for å finne ut at de har vært knedd med minst tre andre mens du ser deg.

Mann og kvinner både blir nervøse for å nærme seg dette emnet med en ny elsker, da det kan føle seg vanskelig eller "lame" å pålegge forhold på noen, bare fordi du har gått ut noen ganger.

Mange føler at de foretrekker å gå med strømmen, og de vil ikke virke som de ikke kan leve i øyeblikket. [Les: 10 kardinalregler for å være i et tilfeldig forhold]

Hvordan nærme seg emnet å være eksklusivt

For de som nesten ikke kan vente å vite om deres nye forelskelse er å returnere de gjensidig eksklusive følelsene, er det et par ting å huske på å bringe opp dette spennende temaet.

# 1 Vent på riktig tid. Føler ikke behovet for å skynde det. Mange mennesker går gjennom relasjoner som aldri trenger å ha den unnvikende førsten "hvor går det?" Snakkes. De fleste relasjoner skje med en naturlig fremgang av ting, hvor etter hvert spør en av dere den andre ut, og alt er da ute i det åpne. Din tarm teller mye i situasjoner som dette. Hvis du føler at han er i deg, er han sannsynligvis. Hvis hun har brukt all sin fritid med deg, så er du den hun vil være med.

Fortsatt, hvis du føler behov for å ta opp det, må du sørge for at du har brukt en passende tid sammen før du begynner å bombardere din partner med spørsmål om eksklusivitet, fremtid, og hvor dette går.

Når det er sagt, hvis du allerede sover sammen, fortjener du å vite rett utenfor flaggermuset hvis de sover med noen andre. Du er ikke 16 lenger - hvis du sover med noen, bør du ha kahunas å spørre om han eller hun har noen hmm-hmm'er som du bør vite om * dvs. STDS * før du starter bumping uglies. [Les: 25 regler for å være venner med fordeler]

# 2 Merk skiltene. Det er viktig å lese mellom linjene før du tar opp dette uuttalte emnet. For eksempel var de to vennene dine før du begynte å danse, eller var dette et tilfeldig møte som ble omgjort til en â € œask-outâ €? En av måtene for å sjekke for tegn som du kan være på vei ned eksklusivitetsruten er måten din partner behandler deg rundt hans eller hennes venner. Hvis det er mye flørting, berøring og til og med kyssing skjer, så er det en stor sjanse for at du vil bli offisielt eksklusiv snart.

Det er alltid et godt tegn når vennenes venner vet om dere to. Dette eliminerer imidlertid ikke sjansen for at partneren din også daterer andre mennesker, noe som er nøyaktig hvorfor snakkene fortsatt er viktige.

# 3 Ikke antar at det allerede er skjedd. Gjør begge parter en tjeneste og ikke antar at overgangen fra dating til dating utelukkende allerede har skjedd. Den eneste gangen dette er hensiktsmessig, er hvis du har hørt at partneren din refererer til deg spesifikt som hans eller hennes signifikante andre i ansiktet ditt eller til noen andre. Forutsatt at du bare vil gjøre deg selvtilfreds med statusen din, men din verden kan plutselig knuse når partneren din velger å plutselig velge noen andre over deg.

# 4 La små tips. Før du nærmer deg emnet fullstendig, prøv å lokke partneren din ut av deres følelsesmessig undertrykte hull, og se om du bare kan få dem til å snakke om det først. Ikke gå for den direkte tilnærmingen, og bruk kraften til subtile spørsmål og tips i stedet.

Tekst ting som "Vil du gå til denne konserten neste måned?" Eller "Er du fri for denne [MOVIE] kommer ut på [LENGTH OF TIME]?" Spørsmål som dette vil fortelle deg om partneren din er ned for å være med deg i en uke, en måned eller et år.

En mindre søt måte å gå om dette ville være å blåse varmt og kaldt ved å være over hele partneren din ett minutt, og deretter opptre alle på forhånd i neste. Selv om dette virker ungdommelig og litt tøft, kan det faktisk få din partner til å innse hvor uimotståelig du er, og at han eller hun faktisk savner deg når du er utilgjengelig. Hvis du ikke får noe svar, kan du dessverre eksklusivitet være en vei unna.

# 5 Snakk det ut som voksne. Dette kan få deg til å føle deg nervøs, men stol på dine instinkter og nyt sommerfuglene du får fra øyeblikket. Hvis du vil, begynn å være søt og flørtende, si eller sms noe som: Jeg skjønte bare at du ser veldig ut som min neste kjæreste / kjæreste. Hva tror du?

Undervurder aldri kraften til en ostetisk pickup linje. Mens corny, det letter humøret og viser partneren din at emnet er i tankene dine. Det er viktig å holde temaet lys når du diskuterer et emne som dette. Du vil ikke freak dem ut eller gjøre samtalen virke skremmende.

Enkelt sagt, du kan bare uttrykke det du føler, vær forsiktig med vinden, og håper at partneren din føles på samme måte. Tross alt, kan du aldri vite hva som ville skje hvis du ikke gir det ditt beste skudd. [Les: Hvordan uttrykke din kjærlighet til noen uten å miste dem]

# 6 Ikke hold deg fast hvis du ikke får svaret du leter etter. Hvis det ikke virker som du hadde håpet, fortvil ikke. Men hold deg heller ikke fast. Ingenting ville slå partneren av mer enn å mote rundt og være den triste sjarmfesten.

Hvis de ikke er i å være eksklusiv med deg, må du ikke billigere deg ved å bo hos noen som ikke vil sette deg først. Og ikke straffe dem heller, hvis de ikke gjengir dine ideer om å bli eksklusive med hverandre. Bare vær glad for at du har funnet ut sannheten når du gjorde det, i stedet for å la deg bevege seg til du er så dypt, trenger du et tau for å komme seg ut!

[Les: 15 tegn på at partneren din bare leder deg]

Husk å være uformell, lystløs og flørtende fabelaktig når du tar opp faget for å bli seriøst. Det er flott, hvis du endelig blir eksklusiv etter at du snakker. Men ikke svett det hvis du ikke fikk det du vil ha. Bare rist den av og hoppe helt tilbake til dating verden!

Populært emne