Splash Around! 10 av de beste baby bathtime kjøper

Innhold

Annonsene gjør at du tenker babybadning bør være alle fnittrer og bobler. Så hvorfor er det mer vann på deg og en skrikende passform? Sannheten er at baby-og småbarnsbadetider ikke alltid er stressfrie. De kan ofte innebære at du begynner på din andre dusj / trening / forhandling av dagen. Men, de er også en flott mulighet for noe herlig og morsomt bonding med barnet ditt. Og det er en god jobb, det er noen flotte produkter for å gjøre hele prosessen jevnere og morsommere.

Deluxe Baby Bader, £ 16.99, Babyer R Us

Perfekt fra fødselen, dette har en glidebase og toposisjoner, slik at du kan vaske barnet ditt trygt og komfortabelt - pluss det brettes lett for reise og lagring.

Mitt første badalfabet og tall Toy, £ 10, Marks & Spencer

Få pjokken din å svømme opp på ABC-ene og 123-tallet med disse skumbrevene - de holder seg til badet fliser når de er våte. Geni!

Aqua Pod, £ 29,99, Morcare

Moms av to, dette er et morsomt produkt hvis du har barn og baby - matten har et spesielt sete for en liten og deretter plass til storebror eller søster å sitte også. Det er glidende, slik at du kan slappe av og fokusere på å få dem vasket.

Little People Splash 'n Scoop Bath Bar, £ 14, Fisher Price

Gummiendene er søte, sikkert, men badeleker har trappet opp et utstyr. Dette settet stikker til karet og har en foss sandslott, sprute delfin og vann scoop. Nok sagt.

Dubble Trubble 2 i 1 sjampo og kroppsvask, 2,99 kr, Daniel Galvin Junior

Hårguru Daniel Galvin Junior har skapt et utvalg for barn, inkludert denne fruktige sjampoen designet for å avkjøle sensitiv hud og skalp. En M & B skjønnhetsredaktør fave.

Naturlig Baby Sea Svamp, 5,95 kr, The Little Green Sheep

Perfekt for babyens delikate hud, denne miljøvennlige svampen er holdbar og holder mye vann. Faktisk kan det være et fint tillegg til de dersom du alltid finner bortkastede bad, du fortsetter å drømme om ...

Original babyhåndkle, kr 29,99, kokkekledning

Denne myke og romslige hettehåndklær går rundt deg og din baby, noe som gjør det lettere å plukke henne opp fra badekaret og deretter holde henne varm mens hun tørker av.

Calendula Baby Shampoo og Body Wash, £ 6,95, Weleda

En annen M & B-favoritt inneholder disse milde produktene mandelolje og organisk kalendula for å holde babyens hud beskyttet og fuktet.

Shampoo skyllkopp, £ 6,99, Morcare

Hvis hårvask er beslektet med en nedsmelting i huset ditt, må du investere i denne koppen. Det bidrar til å holde vannet ut av babyen eller pjokkens øyne for å gjøre prosessen jevnere.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar