50 Speed ​​Dating spørsmål å avsløre alt om få minutter

Med 10 minutter å bli kjent med noen som begynner ... nå er trykket på! Når du snakker speed dating spørsmål, må du vite de riktige tingene å spørre.

Når du går på en vanlig dato, bruker du to eller tre timer som sitter med datoen din og gjør småprat og vet egentlig ikke hvor de står i livet. Men hastighetsdatering, vel, gir fart på alt. Og de riktige hastighets dating spørsmålene er avgjørende.

Speed ​​dating er en fin måte å bli kvitt småprat og få de store spørsmålene ut i det åpne og besvart.

Hastigheten er på! 50 må-spør hastighets dating spørsmål

Så få penn og notisblokk ut fordi du vil skrive disse hastighetsdatterspørsmålene ned for din neste datingshendelse.

# 1 Hvorfor er du singel? Det er en god mulighet til å se hvorfor de tror de er single, og hva de søker etter. En fling eller et forhold? [Les: Tørsten er ekte: 15 virkeligheter for å være single for lenge]

# 2 Hva jobber du med? Dette er et flott innledende spørsmål for å lære mye om noen fra hvilken karriere de har valgt.

# 3 Hva har du studert på skolen? Kanskje deres arbeid og utdanning er helt annerledes, du vet aldri. Det er en fin måte å se hvorfor de gikk ned den veien.

# 4. Har du vært gift? Vel, dette spørsmålet er mer for deg. Vil de gifte seg i fremtiden eller ikke? Kanskje dere to er på vei ned forskjellige veier.

# 5 Hvor gammel er du? De sier alder er bare et nummer, men det er alltid hyggelig å vite hvor gammel noen er.

# 6 Hva liker du å gjøre i helgene? Liker de å sove sent og se på lørdag morgen tegneserier? Kanskje de vil være en flott kamp for deg, eller kanskje de liker 6am turer - hvem vet * med mindre du spør *. [Les: 50 perfekte spørsmål å vite umiddelbart hvis noen er rett for deg]

# 7 Har du noen barn? Er du klar til å date en mann som allerede har en familie? Er de interessert i å dyrke sin familie? Dette er viktige spørsmål å spørre om du forestiller en fremtid med noen.

# 8 Vil du ha barn? Hvis du leter etter en langsiktig partner, må dette spørsmålet bli tatt opp. Hvis du dør for å starte en familie, og de ikke vil ha barn, kan det ikke være en god form.

# 9 Har du kjæledyr? Kanskje du er allergisk mot katter, og vel, de er kattelskere. Eller kanskje de hater hundene, og du har fem.

# 10 Liker du dyr? Hvis de ikke bryr seg om dyr generelt, bare gjør oppmerksom på det. Det er rart.

# 11 Hvem er din favorittfilmregissør? Du kan fortelle mye om en person basert på hvilke typer filmer de ser, så vær oppmerksom. Forhåpentligvis er de ikke en Tarantino-fan.

# 12 Liker du å reise? Hvis du har travel bug og de ikke, det kommer til å bli et stort problem. [Les: 9 grunner reiser er en god test av kompatibilitet]

# 13 Hvor er et sted du vil se i verden? Dette er et flott spørsmål å se hva de anser for å være deres endelige destinasjon, kanskje det er robust eller kanskje mer fredelig.

# 14 Hvordan beskriver vennene dine deg? Hvordan vennene deres beskriver dem, er hva de er i sanneste forstand.

# 15 Hva er en av dine hemmelige talenter? Kanskje de vil vise deg akkurat da og der! Og dette spørsmålet er en mer lyshjerte å balansere ut det mer intense.

# 16 Liker du landet eller bylivet? Hvis de ikke deler en lignende livsstil som deg, kan dette være en utfordring. Dette er en fin måte å se hvordan de lever sitt liv, og deres langsiktige mål for hvor de vil leve. [Les: Hvordan bli kjent med noen på en dato på ingen tid]

# 17 Hva er din drømmekarriere? Kanskje de fortsatt kan oppnå det, men uansett, det er interessant å se hva deres drømmer er og hvorfor de ikke eller fulgte dem.

# 18 Hva leter du etter i et forhold? Ok, du må vite dette. Hva vil de? Kan du gi det til dem?

# 19 Hva er de viktigste faktorene i et forhold? Forholdet er bygget på en toveis gate, så du må være på samme side av hva du og din partner verdsetter.

# 20 Er religion viktig for deg? Hvis du gifte deg med denne personen, bør du være på samme side om forståelse og respekt for hverandres tro. [Les: 10 ubeleilige sannheter om interkulturelle relasjoner]

# 21 Hva er din favoritt sesong? Er han en vintergutt? Eller en strandpike? Ses årstidene dine sammen?

# 22 Tror du på kjærlighet ved første blikk? Jeg vet at dette høres ut som lovey-dovey, men dette avslører om de er romantiske eller ikke.

# 23 følger du politikk? Hør, du kan ha forskjellig politisk tro, men de kan føre til noe friksjon ved middagsbordet. Vet det på forhånd.

# 24 Hvem var din første forelskelse? Dette er en fin måte å høre en sentimental historie fra dem om deres første kjærlighet, det er søtt.

# 25 Hva er din favoritt sjanger av musikk? Kanskje de elsker death metal. og du liker klassisk. Folk som daterer, har vanligvis lignende smaker i musikk eller i det minste respekterer den andre sjangeren.

# 26 Hvor ser du deg selv om fem år? Har de noen langsiktige mål? Hvis de ikke vet svaret på dette spørsmålet, har de ikke tatt seg tid til å tenke på hva de vil.

# 27 Hvor viktig er seksuell kompatibilitet med deg? Denne er veldig viktig. Kjønn er en stor del av forholdet, så hvis du er seksuelt energisk, men din potensielle dato ikke er, kommer det til å være et problem. [Les: Hvor viktig er sex i et forhold? Sannheten avslørt]

# 28 Er du en morgen eller en natt person? Denne er bare en gitt. Hvem vil være alene hele morgenen mens partneren deres fortsatt snorer seg unna.

# 29 Hvis du kunne få tre ønsker til virkelighet, hva ville de være? Hvem vet hva de vil si, det er bare et morsomt spørsmål å spørre mellom alle de alvorlige.

# 30 Hva er ditt favoritt TV-program? Kanskje dere liker det samme TV-showet eller kanskje du liker samme sjangre med show. I så fall kan dere se det på den andre datoen din.

# 31 Hva er din verste vane? Biter han på neglene sine? Burper hun ved bordet? Vil du være i stand til å stå sine vaner?

# 32 Hva er den verste dagen du har vært på? Vel, vi har alle en forferdelig første datehistorie, så du kan like godt dele dem og le sammen.

# 33 Hva er den mest pinlige tingen som noen gang har skjedd med deg? Og vi har alle gjort noe generelt pinlig, så det er en fin måte å ha en latter på og bli kjent med den virkelige personen. Kan de le av seg selv? [Les: 50 forholdsspørsmål for å teste kompatibiliteten din]

# 34 Snakker du noen andre språk? Kanskje de er tospråklige - det er varmt. Å vite et morsmål er utrolig sexy. Plus, hvorfor ikke vite et annet språk?

# 35 Hva er den siste boken du har lest? En annen god måte å starte en samtale og bli kjent med denne personen. Hvis du er en ekte bokorm, og den siste boken de leste, var noen år tilbake, vel, det kan ikke være en kamp.

# 36 Hva ser du etter i en partner? Denne gangen bør de tenke på hvilken type partner de vil ha. Ser du deg selv i beskrivelsen? [Les: 8 viktige spørsmål du må spørre om på fartsdato]

# 37 Hva er ditt stoltste øyeblikk? Kanskje det ser på deres søster-universitet eller deres foreldre som kjøper et hus. Du får se hva som virkelig betyr noe for dem.

# 38 Hva gjør du for å de-stress? Dette høres rart, men hvis de ikke gjør noe, ja, deres sinne bygger bare innenfor dem. Det er ikke sunt for noen.

# 39 Hva får deg til å le / gråte? Er det høre babyer ler eller ser på en god komedie? Kanskje det er en hemmelig kjærlighet til Hallmark-kanalen. [Les: Klar til sjarm? Hvordan være vittig og vinn over noen]

# 40 Hvem er du nærmest i din familie? Dette er en fin måte å se hvordan deres relasjoner er med nærmeste familiemedlemmer.

# 41 Ser du glasset halvt full eller halvt tomt? Eller med andre ord, er du en optimist eller en pessimist? Vil en optimist irritere deg? Vil en Eeyore holdning til livet slå deg av?

# 42 Hvis du vant lotteriet, hva er det første du vil kjøpe? Dette spørsmålet avslører hva en potensiell partner verdier. Hvis det er en rød sportsbil eller starter et grunnlag for å hjelpe syke barn, viser det en annen person. Ikke dårlig, bare annerledes.

# 43 Hva er en av de galeste tingene du noensinne har gjort? Gone skinny-dipping? Se hvor vill de virkelig er.

# 44 Hva er din favorittdel av en kvinne / mann? Hva setter dem på? Et smil? Eller lange ben?

# 45 Hva er noe du vil endre om deg selv? Hvor gjemmer deres usikkerhet? Eller kanskje de er komfortable i sin egen hud. [Les: 60 bli kjent med spørsmål til en ny romantikk]

# 46 Hva er du lidenskapelig om? Hva får dem ut av sengen hver dag? Det er viktig å se hva de elsker å gjøre, og hvorfor de gjør det.

# 47 Hva liker du å gjøre for moro skyld? Forhåpentligvis er det noe gøy du kan bli med på. Stå på vannski? Laser tag? Lesning?

# 48 Når var ditt siste forhold, og hvor lenge var det sist? Dette er et tungt spørsmål, men det må bli spurt. Hva var deres tidligere forhold, og hvor lenge var de? Har de noen gang hatt en partner? Har de datert noen lenger enn noen få måneder? [Les: Er dating virkelig den beste måten å komme over din eks?]

# 49 Hvor kommer du fra? Hvor kommer foreldrene dine fra? Hvor bor du? Ok, de trenger ikke å fortelle deg deres adresse, men du vet hva jeg mener.

# 50 Er dette din første gangs hastighetsdatering? Kanskje de er en erfaren profesjonell eller kanskje ny for det akkurat som deg.

[Les: 20 spørsmål å spørre på en første dato for den beste samtalen]

Du trenger ikke å spørre alle femti speed dating spørsmål. Faktisk vil du ikke engang ha tid til å spørre dem alle. Så velg et par spørsmål som fascinerte deg og ha det gøy!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar