Spartacus Treningstips

Innholdsfortegnelse:

Spartacus Treningstips - øVELSER 2023
Spartacus Treningstips - øVELSER 2023
Anonim

Pakket til sperrene med blod og tarm, skinnende hud og fargerikt språk, Spartacus var en helt uskyldig glede mellom 2010 og 2013. Som Gerard Butler og Michael Fassbender 300 Først ble de kaste av krigere overfylt med perfekt pecs, brede rygg og bukende biceps - med et liberalt belegg av støv, olje og middelhavsvirkning, falsk tan for godt mål.

Men tvilsomme CGI-seks-pakker var ikke nødvendige for Spartacus stjernen Liam McIntyre, som fikk en fantastisk form for showets fjerde sesong, Den fordømte krigen, eller hans medarbeidere. De gikk gjennom en grusom gladiatorstartleir og stakk til et strengt lavt sukker, høyt muskelfremmende protein diett for å gi kroppene deres det autentiske utseendet du vil knytte til de sverdskjulende heltene i det romerske imperiet ca 70 f.Kr.

I motsetning til klassisk bodybuilder kroppsdeler du kanskje forvente at skuespillerne pleide å komme i rippet, muskuløs form, de gjengede rekrutterte funksjonelle øvelsene og treningsøktene som var like mye en test av mettle som muskel. To slike treningsøkter som de gikk gjennom (og er listet opp nedenfor) bruker tid eller samarbeid for å sette øvre grense for straffen i stedet for sett og reps som kan tillate deg å slakke av eller motor gjennom uten å teste deg selv.

Resultatene er bøffe, velbalanserte, allsidige hulks av menn du kjenner, ville lede respekt som guder i arenaen. Men ikke bare gawp på sine feats via en boks sett binge. Følg ledelsen. Dette er to av treningsøktene som skuespillerne ble gjennomført før, og noen ganger i løpet av filmen.

Spartacus treningsøkter

1. Dødsirkelen

"Dette er ganske enkelt," sier McIntyre. "Alle står i en sirkel, og en fyr står i midten med en tung medisinball. Han kaster den til noen i sirkelen og gjør en press-up. Personen som fanger den kaster den tilbake og gjør en press-up. Gjenta med alle i sirkelen, og velg deretter. "Hvis du ikke har fått en full Ludus (skole) av gladiatorer, samtykker en representant for når du er i sentrum.

2. Den skitne 30

Trodde dødsirkelen var dårlig? Vel, det var bare oppvarmingen. For Dirty 30, velg først en øvelse og en rep-telle - prøv ti burpees. Din jobb er da å gjøre det mange representanter i løpet av et minutt, hvile for resten av minuttet. Gjenta i ti minutter, og hvis du savner noen reps, sørg for at du gjør dem på slutten. Når du er ferdig, gjenta med sledefrekvenser og medisinballslammer for de lengste 30 minuttene av livet ditt.

Spartacus trening tips

Så du vil bli sterk og passe nok til å være en legendarisk gladiator og føre en opprør? Her er McIntyre tips.

Fokus på hypertrofi

"Jeg ville aldri vært mye av en treningsgutt, sier McIntyre," så jeg trente i fire måneder, gjorde store trekk - og spiser mye, det er hva hypertrofi handler om. "

Tjen karbohydrater

Det er fristende å kutte karbohydrater ut hvis du prøver å bli rask, men på et tidspunkt vil du slå veggen. McIntyre sier at han faktisk måtte spise mer karbohydrater når han er i opplæringsleir. Ikke frata deg selv - bare spis dem etter trening.

Tren med venner

Og hvis du ikke har noen venner, trene med fiender. Poenget er at å ha andre mennesker rundt deg vil bety at du ikke kan slutte. "Uansett hva jeg løftet, ville han prøve å løfte," sier McIntyres trener Tyrone Bell.

Hit trappen

De Den fordømte krigen kastet klatret New Zealand's Mount Cook. Hvis du ikke har en anstendig høyde i nærheten, kan trappintervallene forlenge livet ditt, ifølge sveitsisk forskning - pluss de brenner fett.

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert i april 2014

Populært emne