Sparkling Symphony ™ Mobile

Fortryllende stearinlys takprojeksjon! Krever 4 AA batterier.

Ages: Fødsel - 5 måneder Kategori: Baby Mobiles / Sleep Soothers

Donna vurderer Starlight Mobile

Fisher-Price Starlight Mobile, (rundt £ 35), projiserer holografiske stjerner på taket og spiller også beroligende musikk. I tillegg har den en samling av bamse figurer og speil for babyen din å se mens han slipper av å sove. Vi spurte Donna Roper, 33, fra Kent for å se på det med datteren Hannah, fire måneder.

Jeg har begynt å sette en dagssøvnrutine på plass for Hannah, så Starlight Mobile har kommet på den perfekte tiden for å hjelpe deg med å bosette seg.

Mobilen er super lett å sette sammen, og Hannah elsker å se de svingete teddybjørnene og stjernene reflekterer på taket - de vil vanligvis alltid hjelpe henne å nippe av. Musikken spiller samtidig, og det er også mulighet til å få naturlyder.

Selv om Hannah er en større fan av musikken akkurat nå, liker jeg det er mangfold for å holde henne underholdt.

Lysene forsvinner da med musikken når hun slipper av. Samlet sett, en flott baby søvn produkt.

Laura vurderer Starlight Mobile

Fisher-Price Starlight Mobile, rundt £ 35, projiserer holografiske stjerner på taket og spiller også beroligende musikk. I tillegg har den en samling av bamse figurer og speil for babyen din å se mens han slipper av å sove. Vi spurte Laura Mason, 34, fra Kent for å se på det med sønnen Reuben, tre måneder.

Jeg likte Starlight-mobilen fordi musikken var mild og beroligende. Lysene var den mest fascinerende funksjonen til Reuben, og han virket veldig avslappet mens han lå i barneseng og så på den. Mobilen var veldig enkel og rask å montere, og trenger bare fire AA-batterier.

Barnesengtilpasningen er godt utformet - jeg har funnet at andre mobiler kan noen ganger ta maling av cot barer hvor de er klemmet på. Denne designen passer godt på uten å forårsake skade. Mobilen har en lysprojektor som støtter stjernen og månen på taket og veggene, og har også en roterende samling smilende bjørner og glitrende stjerner for å reflektere lyset fra to ytterligere stjerneformede lys på "armen".

Alternativene til å velge om du vil ha lys, musikk og bevegelse var enkle, noe som gjør det enkelt å tilpasse og vi brukte mest alle funksjonene samtidig. Jeg liker det heller enn barnehagerymer, det spiller mer klassisk musikk og lullabies i stedet. Den mobile bevegelsen er treg, så den er perfekt for avslapning. '

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar