SOS: Din baby har fått et utslag

Spotting et utslett på babyens delikate hud kan være en bekymring - her er sjekklisten du trenger for å trene årsaken

Babyen din har veldig delikat hud som lett kan irritere seg av produkter og ingredienser. Så hvis du ser et utslett som dukker opp, kan det bare være fordi noe har forverret det, men det er fortsatt en god ide å løpe gjennom denne sjekklisten for å lette ditt sinn at det ikke er noe mer alvorlig.

1. Har din baby en temperatur?

Ta henne temperatur og se hva det avslører. Hvis temperaturen er over 38,5 ° C, kan det tyde på at babyen din har meslinger, og det er tilrådelig å se en lege. Generelt sett, hvis babyen din ikke har en temperatur, er hennes utslett usannsynlig å være alvorlig.

2. ser babyen uvel ut?

Stol på din vurdering og avgjøre om du tror at babyen din blir uvel (til tross for utslett). Hvis hun ser blek og svett ut, så prøv å sørge for at hun ikke er dehydrert ved å mate henne.

3. Har du prøvd glassprøven?

Trykk forsiktig på siden av et glass til hudens flekk med utslett. Hvis du kan se utslett gjennom glasset, kan babyen din vise tegn på meningitt, noe som krever medisinsk hjelp.

4. Fôrer hun fortsatt?

En god måte å fortelle om en baby er uvel, er å se om hun fortsatt skal mate normalt. Hvis hun ikke vil mate, så gi den en stund og prøv igjen. Hvis det ikke virker, er sjansene at hun ikke føler seg riktig, og det er best å konsultere din lege.

5. Er hennes urin og poo utgang normal?

Sjekk hva som er i babyens bleie hver så ofte. Hvis hun mødes normalt, bør barnet ditt ha opptil 10 våte bleier om dagen.

6. Er hun for varm?

Hvis babyen din svetter eller magen føles varm, kan hun bli overopphetet. Fjern noen lag og se om det gjør en forskjell - målet er å holde henne fra overoppheting.

7. Har du nylig endret babyens bleie?

Hvis utslettene er rundt barnets bunn, er sjansene for at det er blekkutslett, som kan utvikle seg av flere grunner. Prøv å bytte og toppe og tail babyen din, la henne tørke uten blø på og bruke noen barrierekrem - tilgjengelig fra apoteket ditt.

8. Har du brukt et nytt hudpleieprodukt eller vaskepulver?

Mange ting kan irritere barnets delikate hud - inkludert din egen parfyme. Rengjør babyen forsiktig og tørk forsiktig tørken, uten å bruke noen produkter.

>> LES: CHICKEN POX - Alt du trenger å viteEkspert informasjon levert av dr Tim Ubhi, konsulent barnelege for Royal College of Pediatrics and Child Health (LINK).

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar