Slå ut Snacking med denne Peanut Butter Protein Balls Oppskrift

Innholdsfortegnelse:

Slå ut Snacking med denne Peanut Butter Protein Balls Oppskrift - øVELSER 2023
Slå ut Snacking med denne Peanut Butter Protein Balls Oppskrift - øVELSER 2023
Anonim

Supermarkedshyllene er i dag i dag med høy-protein snacks, men mens disse kan være et anstendig alternativ i en klemme, er det ikke nødvendig å utsette seg selv for bekostning av kjøpekjøtt snacks fordi de er absurd lett å lage seg selv.

Denne oppskriften er et godt eksempel på hvor lite innsats snack prep kan være. Når du kommer til veibeskrivelsen, ser du at det bare er to trinn, og selv da må vi strekke det litt fordi en engangsmetode bare ser dum ut. Pakk alt i en blender, la den stille i noen timer. Du er ferdig.

Et parti med baller bør holde seg godt i Tupperware i kontorkjøleskapet, slik at du får en godbit til arbeidsugen. Mens andre bidrar til fristelsene til kjeks, sjokoladeboller og crisps, sitter du pent med proteinbollene dine, som også er høye i fiber, noe som gjør dem effektive til å forsinke sultpangs.

Alle ingrediensene i oppskriften er valgt for din helse og / eller dine smakløsninger. Jordnøtsmør er en god kilde til ensumettede fettstoffer, og den er også fullpakket med protein og fiber. Havre er en kilde til beta-glukaner, en løselig fiber som kan senke kolesterolet via samspillet med bakteriene i tarmen. Agave honning legger til søthet, men det er lavt GI, så det har ikke fettlagringseffekten av andre søte matvarer som inneholder sukrose. Legg litt vaniljeproteinpulver til alle de ovennevnte, og du er to skritt unna en deilig protein med høy protein. Liker ikke vanilje? Ikke noe problem, ganske mye smak av proteinpulver vil fungere i denne oppskriften - mokkapulver går spesielt i en godbit hvis du parker din matbit med mid-morning kaffe.

Ingredienser (Gjør 10-12 baller)

  • 180g jordnøtt smør
  • 90g agave honning
  • 1 skål med vanilje eller annet proteinpulver
  • 45 g grøt havre

Metode

  1. Bland alle ingrediensene sammen i en matprosessor (eller for hånd i en bolle) og dannes i valnøtt-størrelse baller.
  2. Plasser ballene i kjøleskapet i et par timer til de herdes.

Se relaterte sunn peanøttsmør OppskrifterTopp opp Snacking-spillet ditt med denne saltede sjokoladeproteinbollen OppskriftGodhet Nådige, store energiboller av brann!

Næringsinformasjon (per ball)

kalorier 133 Protein 5g fett 8G karbohydrater 12g

Populært emne