Sorter Det! 6 måter å hjelpe til med å føle deg glad om barnehagen

Innholdsfortegnelse:

Sorter Det! 6 måter å hjelpe til med å føle deg glad om barnehagen - BABY-OG-SMåBARN 2023
Sorter Det! 6 måter å hjelpe til med å føle deg glad om barnehagen - BABY-OG-SMåBARN 2023
Anonim

Det kan være tårer (ditt og barnet ditt) og tantrums, men disse topptipsene kan hjelpe barnet ditt til å prepere for sin store dag i barnehagen

Det er nesten her, han skal begynne på barnehagen, eller gå tilbake etter julferien, men fremover av henne alene på et ukjent sted gjør du godt. Enten du er nervøs, vil hun ikke bosette seg i eller bekymre seg for at hun begynner WW3, kan noen få triks hjelpe henne til den smidigeste starten.

1. Vær positiv

Selv den mest lette mamma kan finne hele barnehage tingen ganske emosh. Faktisk kan stresset ditt gni av på barn som gjør det vanligvis lykkelig barnesikret mot en ny forandring. Hun vil bare speile stresset ditt, så vær sånn, hold et smil på ansiktet ditt og oppfør deg som om du skal på et morsomt eventyr.

2. Mast avslaget

Du har slått henne av på lekegrinden og sniker ut døren til: 'Muuuummmmyyyy!' Cue strømmen av tårer og wails bare hunder og delfiner kan matche. Men vær ikke for vanskelig på henne da det er en god grunn til at barnet ditt gråter, hun har ennå ikke utviklet den kognitive evnen til å huske om og når du kommer tilbake. Tilbring et par timer (eller til og med en dag eller to) med barnet ditt hvis hun er ny i barnehagen før du forlater henne alene, det vil hjelpe henne å bli vant til rommet og andre barn.

3. La ham ta en påminnelse

Hjelp henne til å justere ved å la henne ta med seg et kjent leketøy. Hvorfor ikke la henne beholde sin favorittbamse eller trusefarge og fortelle henne at hvis hun mangler mamma, bør hun gi den en klem. Ryd det med personalet på forhånd for å sikre at de er fornøyd med planen og ikke ta den bort fra henne.

4. Stopp å snatching

Hun griper alle leketøy som Armagedons treff. Oh synd! Barn lærer ikke å dele før de er rundt tre år gammel. Så hvis det er sandkasse dueller over spader, slutte å bekymre deg, da andre små rascals er sannsynligvis også på det. Lov din tota når hun klarer å dele leketøy, og hvis andre barn trotter over, sørg for at det er nok lekstykker å gå rundt.

5. Beat tantrums

En tantrumming pjokk kan få deg til å skrike og stampe føttene dine også. Men prøv å ikke reagere. Faktisk ignorerer hennes oppførsel helt. 'Å spille opp til hennes tantrums kan gjøre dem verre,' forteller foreldreekspert Lorraine Thomas, forfatter av Briljant opptatt småbarn, Quercus, £ 9.99. "En wobbly kan være et rop for oppmerksomhet, så rop eller til og med høflig spør henne om å slutte, vil ikke fungere." Rolig fortell henne at hun ikke kan spille hvis hun fortsetter å gråte - trusselen skal være nok til å roe henne ned.

6. Prøv å slappe av

Som å bli vant til enhver annen ny opplevelse i livet - er den beste kur det på tide. Mens noen barn kan ta til barnehagen med en gang, kan andre tilbringe de første ukene som mangler hjem. Snakk gjennom dagen og minne henne om at du vil se henne senere. For å berolige dine egne nerver, snakk med de andre ansatte og mødre for å se hvordan andre barn kommer på dagen. Hvordan klarer du deg hvis barnet ditt ikke vil gå til barnehage?

Populært emne