Sophie Anderton's Tough Mudder blog 4

Innhold

Jeg gjorde det! Og det var ikke engang den beste delen ... Jeg slo forrige års tid! Vi - Transitionssonens Sophie Heywood og jeg - fullførte kurset om tre timer og 26 minutter. Jeg er så stolt!

På morgenen i løpet var jeg så nervøs at jeg bare ikke kunne vente med å komme i gang. Når du er der, er buzz av å vente på å gå til startlinjen fantastisk. Det var en blanding av nerver, spenning og terror. Terrordelen var frykt for å falle inn i de frysende kalde bassengene!

Mitt hovedmål var å slå min tidligere rekord fra året før, og jeg smadret det. Jeg hadde et annet lite hemmelig mål, som skulle komme minst halvveis over apenbarene - og ja, oppdraget ble oppnådd. I løpet av arrangementet jobbet jeg så hardt på min styrke og utholdenhet at dette i seg selv var en ekte test. Plus, jeg ville ikke tilbringe et sekund lenger enn jeg måtte i det gjørmete bassenget under - vannet, som forventet, var iskaldt!

Alt jeg kunne tenke på etterpå, kom ut av mine kalde, våte klær (takk til Sweaty Betty for å gi meg med min kit som på en eller annen måte klarte å gjøre det gjennom i ett stykke) og inn i et stort, dypt boblebad. Først av alt, skjønt, trengte jeg å dusje for å få alt slam av. Jeg hadde omtrent tre eller fire dusjer før jeg begynte å føle meg ren. Jeg tror ikke jeg vil aldri kunne få alt slammet ut av håret mitt ... Da jeg våknet neste dag, ble armene mine og benene vondt over, men heldigvis var det ikke så ille som jeg hadde spådd. Dette var trolig nede på all trening og kroppen min var godt forberedt på løp.

Jeg dro til en 90-minutters varm yoga-økt for å strekke meg ut samme dag (søndag etter hendelsen) og da behandlet jeg meg til en ansiktsbehandling. Det var velfortjent. Alle månedene av trening har definitivt lønnet seg, og nå som Tøff mudder er over, har jeg ingen intensjon om å la det harde arbeidet gå til spill. Jeg tar sikte på å holde trening på min fart og styrke. Jeg må hvis jeg skal slå tiden igjen neste år ...

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar