Sony Walkman NW-WS623 Vanntett MP3-spiller og Bluetooth-hodetelefoner gjennomgang

Sony Walkman NW-WS623 Vanntett MP3-spiller og Bluetooth-hodetelefoner gjennomgang - øVELSER 2023
Sony Walkman NW-WS623 Vanntett MP3-spiller og Bluetooth-hodetelefoner gjennomgang - øVELSER 2023
Anonim

Jeg har fått gode minner fra Walkman, spesielt kassettversjonen. (Mindre enn MiniDisc-spilleren - jeg er fortsatt vondt av det spildet av tid.) Nå har Sony rekonstruert Walkman for den moderne tidsalderen ved å krympe spilleren, stikke den i et par hodetelefoner og i en nikk til det som gjorde for Walkman / MiniDisc / MP3-spilleren, og la til Bluetooth slik at du kan ringe og streame fra din allmektige - hviske det stille - smarttelefonen.

Det er mer enn en liten MP3-spiller, skjønt. Hodetelefonene er egnet til svømming (klassifisert IPX5 / 8, detaljerte funksjonalvifter) og mens knoppene er utformet for å danne en tetning i øret, er det en omgivende støymodus som vil trekke i lydene av verden rundt deg.

Det er et fristende tilbud, spesielt på £ 140 for 4GB-versjonen, så jeg prøvde ut de fangefulle navnet NW-WS623s på sykkelen, på en kjøre og i bassenget for å se om de er et verdifullt alternativ til en smarttelefon (eller smartwatch med musikklagring) og Bluetooth-hodetelefoner.

Jeg startet med en skuffende rask økt i bassenget. NW-WS623 leveres med to sett med øreproppdeksler (med fire størrelser i hvert sett). Parene til vannet har en tetning for å stoppe vannet lekker inn, og du kan bare bruke musikkspilleren - hodetelefonene vil ikke koble til telefonen via Bluetooth i vannet.

Dessverre, så snart jeg satte hodet under vann når jeg svømte, både med forkreft og brystslag, ble hodetelefonene trukket av. Ørepikshusene er ganske store og det virket som om dragen var nok til å banke dem ut av sted. Jeg klarte et par brystslag lengder med hodet mitt over vann og likte opplevelsen av å svømme med musikk, men for lenge siden begynte halsen min og hodetelefonene endte opp ved siden av bassenget med håndkleet mitt.

Løsningen er å holde hodetelefonene på plass ved hjelp av et par beskyttelsesbriller langs øvre del av øreproppen. Ikke over ørepluggen selv, men: instruksjonene advarer deg om det fordi øreproppen er utformet for å passe godt i øret og skape et segl, kan påføringen av sterkt trykk skade øret eller trommehinden. Noen vanntette hodetelefoner festes til goggle stropper, så jeg er overrasket over at disse ikke gjør det. Mange vil trolig være i stand til å lage disse verkene (andre anmeldere har), men jeg forblir uoverbevist.

Alt er ikke tapt skjønt. Svømming er ikke det eneste vannsportet selvfølgelig, og hvis du er på noe som å stå på paddleboarding eller kanopadling, gir disse deg en måte å lytte til musikk mens du krysser langs en vannvei.

Og det er flere andre grunner til at NW-WS623 er verdt tiden din. Mine lugholes har alltid slitt med passformen til trådløse Bluetooth-hodetelefoner - jeg har prøvd alle slags forskjellige tips, vinger og finner, og jeg kan garantere at en eller begge knopper vil falle ut midtaktivitet, og de skal ikke Hold deg på plass hvis du må sette dem tilbake i et svett øre. Så å ha en ørekrok er en velsignet lindring, og det enkle silikonbåndet som kan festes, strammer passformen slik at de forblir sikre i løpet av en 40 minutters jevn løp.

Image
Image

ANBEFALT: Den beste kjører hodetelefoner

Den omgivende lydmodusen er også en flott funksjon for løp, overføring av støy gjennom foringsrøret og inn i øreproppen, blander det med musikk. Jeg kunne ikke virkelig fortelle forskjellen mellom de tre nivåene av omgivende hjelp mens du løp, men mens du satt på treningsstudioet før du løp og falt med innstillingene, var jeg omgitt av en slags PT-gruppesalgsmotivasjonssesjon, og det var herlig å gå fra å høre deres chatter og kikke blandet inn med musikken min for å blokkere lyden av dem helt ut med trykk på knappen.

Funksjonen er ikke idiotsikker skjønt, og Sony garanterer ikke at du vil høre alt som går rundt deg perfekt, så jeg foretrukket å gå med løs passform når jeg sykler London-pendelen min. Jeg kunne fortsatt høre radioen klart skjønt, strålet av Bluetooth fra telefonen min uten problem.

Lyden på musikk er tilfredsstillende, men jeg fant bassen mangler, selv om det kan være fordi jeg er vant til den blomstrende kraftforsterkningsfunksjonen på Fitbit Flyers.

MP3-spilleren delen av hodetelefonene er enkel, men hvis du er vant til å lytte via smarttelefonen, kan du savne noen funksjoner. Chief blant dem er at du ikke kan hoppe over til et bestemt album eller spilleliste som du har lastet inn på spilleren. Ikke overraskende siden det ikke er noen skjerm, men det får meg til å tro at det ikke er verdt å oppgradere lagringsplassen fra 4 GB (£ 140, god for 12 timers musikk) til 16 GB (£ 180) siden hopper gjennom hundrevis av spor for å komme til det ene albumet du vil føle deg som en faff, spesielt vurderer hvor lett det er å flytte musikk på og av hodetelefonene.

Jeg brukte en MacBook, og når jeg lastet ned innholdsoverføringsprogramvaren, kunne jeg dra og slippe direkte fra iTunes til Walkman-vinduet, og hver fil ble ferried over i løpet av få sekunder. Det er også et alternativ å sette opp en automatisk overføringsmappe på datamaskinen din for å gjøre det enda mer praktisk. Min eneste mindre grumble er at grensesnittet ser clunky ut, spesielt på en Mac - men hva som helst, ikke sant?
Jeg brukte en MacBook, og når jeg lastet ned innholdsoverføringsprogramvaren, kunne jeg dra og slippe direkte fra iTunes til Walkman-vinduet, og hver fil ble ferried over i løpet av få sekunder. Det er også et alternativ å sette opp en automatisk overføringsmappe på datamaskinen din for å gjøre det enda mer praktisk. Min eneste mindre grumble er at grensesnittet ser clunky ut, spesielt på en Mac - men hva som helst, ikke sant?

Denne mangelen på polsk bærer over til knappene, hvor Sony har dratt tre-knapps kontrollen som er vanlig for de fleste kablede hodetelefoner og inkludert åtte. På høyre hylle er det strømknappen, en avspilling / pause-knapp og en to-slutt hoppe frem / tilbake-knapp.Til venstre, en modusknapp for å hoppe over de tre avspillingsalternativene (replay, shuffle, shuffle all), en knapp som aktiverer Bluetooth-paring og sykluser gjennom de tre omgivende lydinnstillingene og volumknappen. Jeg antar at det blir en annen natur i slutten, men det var for mye for min dårlige hjerne, og jeg måtte fortsette å henvise til instruksjonene for en aide-mémoire.

Batteriet kan vare opptil 12 timer (spiller MP3-filer med omgivende lydmodus slått av) og det er en hurtigladningsfunksjon som gir deg 60 minutters avspilling ved å plugge inn i bare tre minutter. Veldig imponerende, selv om det ikke er noen stemmevarsling om batteriets levetid igjen, er det fortsatt risiko for at du går tom for juice-midaktiviteten.

Til tross for disse niggles, er vi glade at Walkman ikke har gått i veien til MiniDisc (* henter en ut *). Det gir et skikkelig annet alternativ til rekkevidden av Bluetooth-hodetelefoner som bare har mindre variasjoner mellom dem. Ønsker du å kjøre med musikk, men vil ikke bære telefonen eller ha en kostbar smartwatch? Sjekk de ut. Som vannsport og ønsker å ta med melodiene dine med deg på vannet? Sjekk de ut. Bekjempe å finne hodetelefoner som blir satt? Du får ideen.

4GB £ 140, 16GB £ 180, kjøp på sony.co.uk, sjekk pris på amazon.co.uk

Populært emne