10 sanger som inspirerer deg til å flytte opp suksessstigen

Lytte til musikk er en fin måte å motivere deg selv på. Derfor har vi samlet våre beste favorittsanger som får deg til å pumpe opp og flytte!

Motivasjon kommer i mange former, men musikk tar topplasseringen som den mest inspirerende. Det er bare noe om å glide på hodetelefonene, skru opp volumet, og la musikken fylle deg med gode vibber. Det er enda bedre når disse sangene ende opp med å presse deg til å stå opp av rumpa og gjøre noe med livet ditt.

Noen av de mest fremtredende musikerne og komponistene i verden er ansvarlige for sanger som gjør en forskjell - sanger som har inspirert folk til å gjøre noe med livet deres. Hvis du føler at du sitter fast i en rulle og ikke vet hvordan du kan knuse deg i riktig retning, kan disse sangene hjelpe.

# 1 Dette er hva du kom til - Calvin Harris, Rihanna. Dette nummer-ett-diagrammet er akkurat det du trenger for å få blodet til å pumpe. Tekstene som vil resonere med deg? «Lyn treffer hver gang hun beveger seg.» Målet ditt er å gi et varig inntrykk på den som ser på deg. Med denne sinnsykt fengende sangen, vil du være motivert til å gå der ute og lage bølger som du aldri har hatt før.

# 2 Power - Kanye West. Hvis Kanye West ikke elsket seg så mye, ville denne sangen vært skrevet for deg. Ordene, "Gjør det bedre enn noen du noensinne har sett, gjør detbør gi deg en ide om hvordan du skal skyve frem med din neste plan. Du er i stand til å gjøre alt du vil. Husk ... du har strømmen. [Les: Hvordan selvrespekt påvirker deg og ditt forhold]

# 3 Defying Gravity - Idina Menzel. Hvem visste at TV-showet Glede kunne introdusere en musikalsk klassiker som "Defying Gravity" til massene? Det er en av de mest inspirerende sangene noensinne å treffe den vanlige publikum, spesielt på grunn av sin hjertesynkende melding. Den mest betydelige linjen for meg ville være: "Det er på tide å stole på mine instinkter, lukk øynene og hopp!" Hvis det ikke inspirerer deg til å følge dine drømmer, vet jeg ikke hva som vil.

# 4 Ikke Stopp Tro - Reise. En annen Glede favoritt, denne sangen for reisen var en klassiker i seg selv før den kom til ørene til den yngre generasjonen. Ikke bare er det fylt med imponerende melodiske forestillinger av deres ledende sanger og musikere, men det er også gjennomsyret av et fengende vers som etterlater mer enn bare en grunnlitteratur. Du kan bare ikke gå galt med den eneste linjen som betyr noe: "Ikke slut på å tro." [Les: Er din negative tenkning ødeleggende livet ditt?]

# 5 Det er mitt liv - Bon Jovi. Dette er for alle dere tusenvis der ute. Og for alle dere Generation Z-medlemmer, prøv å spille dette med full volum, og vi lover deg at noen eldre vil sannsynligvis skrike sitt hjerte ut å synge: "Det er mitt liv! Det er nå eller aldri! Jeg skal ikke leve for alltid. Jeg vil bare leve mens jeg er i live! "Det er så enkelt. Enten går du der ute og får det du vil, eller du vil ende opp med å dø før du er død.

# 6 på min egen - Whitney Houston. Velsigne hennes sjel fordi vi virkelig savner nattens Dronning. Etter å ha slått ut klassikere som "Jeg vil kjøre til deg" og "Jeg har ingenting" ga den ekstremt talentfulle balladeeren oss en av de mest inspirerende sangene til dags dato. Som hun sa, "Jeg lever livet mitt slik jeg føler. Uansett hva, jeg skal holde det ekte. Det er på tide for meg å gjøre det ... alene. "Og hun har rett - fordi bare du kan bringe deg selv til toppen av suksessen din. Din familie og venner vil bidra til å knuse deg i riktig retning, men det er opp til deg å følge gjennom og lykkes i livet. [Les: Hvordan være uavhengig selv om du er i et forhold]

# 7 Livet går på - Leanne Rimes. “Ooohh! Livet fortsetter, og det vil bare gjøre meg sterk! "Denne sangen er akkurat det du trenger å føle deg bra om deg selv fordi den forteller deg at det er noe bedre der ute for deg. Uansett hvilke utfordringer du står overfor eller som prøver å fortelle deg at du ikke er god nok eller sterk nok, vet Leanne nøyaktig hva du skal si til deg. "Det er en kamp, ​​og jeg vil virkelig få det riktig. Det er livet mitt før meg, har denne følelsen at jeg ikke kan gå tilbake. "

# 8 Det er slik det er - Celine Dion. Denne listen vil ikke være komplett uten en av de mest fremtredende divas der ute. Egentlig ... denne listen ser ut til å være full av pop-divas. Og hvorfor skal det ikke være? Med tekster som "Ikke overgi, fordi du kan vinne" og "Ikke gi opp på din tro. Kjærlighet kommer til de som tror på det, "du kan aldri gå galt. [Les: 10 ting du kan gjøre for å bringe din soulmate til deg]

# 9 gjennom regnet - Mariah Carey. Her er en diva som fortjener din anerkjennelse. Denne chart-topping hit laget bølger når den ble utgitt. Videoen var ekstremt berørt fordi den ble inspirert av Mariah Careys foreldre og hvordan de overviste deres omstendigheter for å finne kjærlighet. Det kan du også gjøre. Finn kjærlighet, finn suksess, finn lykke - alt er mulig fordi "hvis du fortsetter å falle ned, tør du ikke gi inn.Du vil oppstå trygg og lyd. Og du vil finne det du trenger å seire. "

# 10 Vandring på solskinn - Katrina & The Waves. Og sist, men ikke minst, bør denne sangen rulle opp listen perfekt med sin lykkelige og optimistiske melodi, samt den enkle og inspirerende meldingen: "Jeg går på solskinn og føler det ikke bra!"

Det er sant at sangen hovedsakelig handler om et par, men du kan fortsatt bruke det på reisen din til et vellykket og bedre liv. Hvordan? Fordi du når målet ditt og er stolt av det du har, føles like bra som å gå på solskinn. Åh, og du kan også danse til dette for å motivere deg hver morgen når du står opp! [Les: 11 raske og enkle morgenrutiner for å hoppe på en god dag]

Har du lyttet til disse sangene ennå? Hvordan fikk de deg til å føle? Fortell oss om du er pumpet opp og klar til å gå av rumpa for å flytte opp og ta over verden i kommentarene nedenfor!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar