Sol Republic Amps Air Wireless Hodetelefoner Review

Innhold

Det er en viss spenning å poppe i et virkelig trådløst sett med hodetelefoner for første gang. Ledninger - de stavende fiender av alt som er bra og rett med teknologi - føler at de endelig har blitt forvist til søppelbøssen i historien, aldri å komme tilbake.

Det er spesielt hyggelig å gå helt trådløst for treningsøktene dine, siden ledningen som kobler øreproppene til de fleste Bluetooth-settene, har en tendens til å bevege seg under treningen og ta av hodetelefonene fritt.

REKOMMENDERT: De beste Bluetooth-trådløse hodetelefonene for å utføre testet

Dessverre kommer alle trådløse øretelefoner med visse begrensninger. Batteriets levetid går sjelden opp i fem timer og lydkvaliteten kan være dårlig. The Sol Republic Amps Air hodetelefoner lider av begge disse problemene, men den generelle opplevelsen av å bruke hodetelefonene er fortsatt imponerende nok til å anbefale dem for sportslige typer på jakt etter ledningsfrie ørepropper.

Ampere Air hodetelefoner batterilevetid er bare tre timer, men de kommer med et bæreveske som kan lade øreproppene opptil 15 ganger. Etter min erfaring resulterte dette i en langt mer praktisk hverdagsopplevelse enn et sett med hodetelefoner med ti timers batterilevetid som du må huske å lade. Pust forsterkerne tilbake i deres tilfelle etter bruk - som du har i alle fall, ellers vil du definitivt miste dem - og de er alle satt neste gang du trenger dem. Hvis du bare bruker dem til trening, kan det være en måned før du trenger å lade bærevesken.

Du kan også lade andre USB-enheter fra bærevesken, noe som er en praktisk funksjon. Du kan aldri ha for mange bærbare ladere.

Jeg fant at lydkvaliteten var generelt god, spesielt når man lyttet til bas-tung musikk, selv om det var litt fuzzy ved høye volumer. Amps Air er bedre enn andre trådløse sett jeg har prøvd, men tydeligvis stemmer ikke overens med lydkvaliteten til kablede hodetelefoner til en tilsvarende pris (£ 149.99), så hvis lydfidelitet er din primære bekymring, fortsett å fjerne klarheten om det virkelige trådløs verden generelt.

Personlig kan jeg akseptere den reduserte lydkvaliteten i retur for friheten til trådløse øretelefoner når de trener. Amps Air er svette- og vannavstøtende, og passformen er tøff nok til å bruke dem til all slags mosjon. Jeg fant at på lange løp måtte jeg justere øreproppene noen ganger for å stoppe dem, og hvis du har laget en spesielt svett og dynamisk HIIT-økt, kan du være bedre med ledninger, men for de fleste aktiviteter forsterkere Luft vil bli satt.

REKOMMENDERT: Den beste kjøretelefonen for 2017

Når du tar Amps Air ut av bærevesken, slår de seg på automatisk og forsøker å koble sammen med telefonen. For det meste fungerte dette bra, men omtrent en gang i hver fem ganger ville en hodetelefon ikke parre, og jeg måtte slå den av og på igjen for å få det til å fungere. Ikke en stor irritasjon, spesielt ettersom de en gang var synkronisert, dro Amps Air ikke sammen forbindelsen en gang da jeg brukte dem.

Du kan ringe på Amps Air, men hvis du er ute i et støyende miljø, ikke bli overrasket hvis personen på den andre enden av linjen ikke hører deg tydelig.

Amps Air er blant de beste trådløse hodetelefonene som du for øyeblikket får, som er robuste nok til å brukes til å trene. Batterilevetiden setter sjelden hodet takket være bærevesken og lydkvaliteten, mens den mangler i forhold til kablede hodetelefoner, er bra for trådløse knopper.

£ 149.99, kjøp på solrepublic.co.uk, sjekk pris på amazon.co.uk

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar