Samfunnet er for risikofylt, sier Explorer

Innholdsfortegnelse:

Samfunnet er for risikofylt, sier Explorer - øVELSER 2023
Samfunnet er for risikofylt, sier Explorer - øVELSER 2023
Anonim

Historien om Ernest Shackleton og hans mannskaps flykte fra Antarktis ville bli avvist som utrolig hvis det var en bok eller en film. I Discovery Channel-showetShackleton: Død eller herlighet et mannskap på fem britiske og australske eventyrere med ekspedisjonsleder Tim Jarvis for å forsøke ble de første menneskene til å autentisk re-enact Sir Ernest Shackleton's farlige reise fra Elephant Island til Sør-Georgia.

Var du forberedt på å miste en finger mens du var på ekspedisjonen?

Svaret er uten tvil. Lederskap er et tilfelle med å håndtere forventninger. Dette var ikke en tur over Cotswolds. Hvis du er forberedt på å gå lengre, vil du bli vellykket.

Hvilken var vanskeligste - land eller båt krysset?

Båtturen var mer risikabel - vi visste ikke hva som ville skje. Hva filmen ikke kan vise er hypotermien. Vi måtte bevare energi ved ikke å flytte mye da det ikke var vår tur på dekk. Hvis noen hadde falt i vannet om natten, ville overlevelses sjansene vært nær null.

Hvordan nærmer du mentalt en ekspedisjon?

Ekspedisjoner handler om selvtillit. Du må være overoptimistisk og overbevise deg selv, "denne vinden er ikke så ille". "Hva er en sprekk mellom venner?", Den slags ting.

Hva er arven til turen?

Samfunnet blir risikovikt. Folk trenger å lære ved å gjøre. Sir Ernest Shackletons arv av folk som setter sine forskjeller til side for å oppnå mål mot umulige odds, er en relevant melding for verden.

Se disse klippene fra showet for å få en ide om omfanget av utfordringen som Jarvis og hans team tok på:

Besøk discoveryuk.com for mer info om Shackleton: Død eller herlighet

Populært emne