Social Media Detox: 13 måter å avvenge deg på sosiale medier

I det øyeblikket du våkner, sjekker du Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat ... trenger jeg si mer? Ser ut som om du har behov for en social media detox.

Du kan ikke legge merke til det før en dag, mens du er ute med vennene dine, har du innsett at du ennå ikke har snakket med noen av dem. Du er for opptatt med å se hva alle andre gjør på sosiale medier, hvem er med hvem og hvor du skal være. Når du kommer til det punktet hvor du ikke kan gå en time uten å sjekke telefonen, vet du at du har et problem og trenger en social media detox.

Din sosiale medier detox guide

Ok, så du vet at du trenger en sosial media pause, men hvordan gjør du det egentlig? Det er lettere sagt enn gjort. Men ikke bekymre deg, du kan ta en rask social media detox for å få deg tilbake på sporet og leve livet ditt uten å bli limt til telefonen.

Hele nå og da trenger vi å rense sjelen fra våre telefoner. Slik gjør du det.

# 1 Slå av telefonen mens du sover. Dette er det verste. Hvis telefonens dinging bort mens du sover, kan det hende at du våkner opp hele natten for å sjekke telefonen. Du trenger å sove. Så slår du av telefonen eller holder den stille. På den måten kan du fokusere på det som er viktig - å sove. [Les: Hvorfor sosiale medier dreper forholdet ditt]

# 2 Ingen telefoner ved bordet. Når du spiser middag, spis middag. Sett telefonen bort og se på den når du er ferdig. Du må fokusere på hva som skjer foran deg. Du vet, spiser og snakker med folkene rundt deg. Vær trygg på de øyeblikkene fordi de er det som teller. Det er en stor del av sosiale medier detox.

# 3 Meldinger? Slå dem av. Det er så irriterende når du hører andres telefon hele tiden dinging når de mottar varsel. På toppen av det holder det deg distrahert fra det som skjer foran deg. Slå av meldingene. De er irriterende og du trenger dem ikke.

# 4 Planlegg innleggene dine. Ta en tid hver dag der du legger inn noe på Facebook eller Instagram. Hvis ikke, vil du finne deg selv å bla gjennom disse sidene, finne ting å legge ut i løpet av dagen. Hold din sosiale medier tidsplan disiplinert. [Les: 8 irriterende sosiale medier brukere som får deg til å skrike]

# 5 Ikke bland arbeid med sosiale medier. Hvis du jobber, jobber du. Ikke bland arbeidet ditt med sosiale medier eller ellers finner du deg selv lett å distrahere. Prøv å holde disse to skille. Hvis ikke, vil du finne deg selv å fokusere mer på sosiale medier enn på hva du får betalt for å gjøre.

# 6 Hold deg opptatt. Når du ikke har noe å gjøre, det er når du bruker utallige timer å rulle gjennom Instagram og Facebook. Det er da avhengigheten starter. Du fyller din tomme tid med denne meningsløse aktiviteten. Så vær i stedet opptatt. Har du fire timer ledig tid om dagen? Ta en yoga klasse.

# 7 Slå av med deling. Du trenger ikke å Snapchat du går hunden din eller hva du måtte spise til lunsj. Ingen bryr seg. Men faktisk, ingen bryr seg. Så forstå at du legger inn dette, forandrer ikke alles liv. Hvis du føler at du må legge inn noe, gjør du det en gang om dagen. Det er det. [Les: Sosiale medier og relasjoner - det gode, det dårlige og det stygge]

# 8 Avinstaller sosiale medier apps. Hvis du har problemer som holder seg utenfor sosiale medier, fjerner du dem fra telefonen. Du kan holde kontoene dine aktive, med mindre de også er en distraksjon. Men i begynnelsen, bare slett appene, slik har du ingenting å se på. [Bustle.com: Jeg sluttet alle sosiale medier for et år siden og livet mitt forbedret drastisk]

# 9 Har sosiale medier skyldige fornøyelser? Bruker du timer på Reddit? Det er greit å ha disse sosiale medier skyldige fornøyelser, men du trenger å vite når det er nok. Sett en alarm på telefonen i ti minutter, og la deg selv bruke tiden til å bla gjennom Instagram eller Pinterest. Når denne alarmen går av, er skylden glede over.

# 10 Svar på alt i en batch. Middag, under kaffepausen, svarer bare på alle meldingene på telefonen. E-post, tekster, Whatsapp - svar på alt. Og så sett bort telefonen din. Du trenger ikke å ha en lang samtale om noe skit som ikke betyr noe. [Les: Fare for sosiale medier - hvorfor det får deg til å føle deg veldig usikker]

# 11 Klipp din krypende. Hvis du er vant til å krype bestemte mennesker hele tiden, hva med vi kutter den krypende tiden i halvparten. Du trenger ikke å se hva de gjør hele tiden. De lever sitt liv, som du burde.

# 12 Fortell vennene dine, du tar en pause. Hvis vennene dine er vant til deg, sms dem hvert 2. minutt, må du fortelle dem at du tar en pause fra sosiale medier. På den måten forstår de hvorfor du ikke snakker med dem så mye, og de vet også at de skal ta seg av med meldingene. [Les: Hvordan bli kultivert i en alder som er besatt av sosiale medier]

# 13 Det er greit å bli kjedelig. Egentlig, det er greit å bli kjedelig. Sitt i stillhet for en gang i livet ditt.Tenk på dagen, ta litt dype puste, snakk med deg selv, synge for deg selv.

Du trenger ikke alltid å være opptatt med en GIF eller en Facebook-konvo med noen fyr du egentlig ikke liker. Bruk din tid til å dagdrøm og tenk på ting som ikke oppfordres av sosiale medier.

[Les: Den lykkelige parets guide til sosial media etikett]

Nå som du vet hva du trenger å gjøre, ta det neste trinnet og start din sosiale medier detox. Det vil være vanskelig i begynnelsen, men da vil du legge merke til hvor ledig du er uten telefonen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar