Sosiale tegn: 13 måter å gjenkjenne subtile tegn Personer gir bort

Sosiale tegn er universelle signaler i mange former, og lærer å lese dem, mens du hører på en persons ord, vil gi deg et bedre sosialt perspektiv.

Menneskene er svært komplekse skapninger. Ofte, det vi sier og hva vi mener og føler, er ikke alltid det samme. Å vite hvordan man leser folks sosiale tegn er en viktig komponent i å finne lykke, være selvsikker og ha høy selvtillit. Men ikke alle forstår hva sosiale tegn er, eller hvor viktige de er for ditt følelsesmessige velvære.

Sosiale tegn er måtene som folk sender meldinger nonverbally og verbalt gjennom sine bevegelser, ansiktsuttrykk eller handlinger. Fordi hver person kommuniserer sine følelser annerledes, hvis en person bare leter etter sosiale tegn alene, kan de gå tapt i et forvirringshav.

13 viktige sosiale tegn du kanskje mangler

Det er imidlertid noen viktige tegn, som kan hjelpe deg med å reagere hensiktsmessig i sosiale situasjoner og innstillinger. Hvis du får disse universelle sosiale signalene, kan det hjelpe deg med å lykkes personlig og profesjonelt, eller ved å vite når du slår noen av eller på.

# 1 Tilbake av. Alle kjenner "tett talker" bortsett fra den nærtliggende taleren selv. I sosiale situasjoner trenger folk noe som kalles deres "personlige rom". Det er en sone rundt oss som vi holder for å avholde oss hensiktsmessig fra andre. [Les: 10 klart merkbare kroppsspråk tegn på tiltrekning]

Lukke samtaler forstår ikke komfortsonen og krysser ofte linjen. Når noen nærmer deg og kommer inn for nær å snakke med deg * eller berører deg * uten at du sender dem "go" -tegnet, kan det være et stort avslag og få noen på jakt etter en utgang.

Tegnet på at du har invadert en persons personlige boble er at personen vanligvis vil prøve å komme seg bort fra deg. Eller prøv å unngå situasjonen helt.

En persons personlige sone er omtrent tre meter, så nærmer du deg, med mindre du er invitert til å gjøre det, er det ikke sosialt komfortabelt. Å være oppmerksom på andres sosiale plass kan hjelpe deg med å bli mer akseptert i sosiale samspill. [Les: 12 regler for riktig sosial etikette som omdefinerer sosial oppførsel]

# 2 Tone of voice. Måten du flytter stemmen din opp og ned er et signal om hvor viktig det du sier er. Hvis noen snakker høyt, eller er veldig animert, hva de sier er svært viktig for dem og bør være oppmerksom på.

Når du er i en oppvarmet samtale med din kompis eller sjef, og de stresser visse setninger, eller har mye variasjon i stemmenes tone, er det viktig at du hører. Det de sier er ment å bli hørt og fulgt. Det de sier er ikke like viktig som måten de sier på det.

Det er derfor hvis noen sier "Jeg er ikke sint" når de roper på ordene sine og deres sosiale tegn ikke faller sammen, ville jeg gå ut fra antakelsen om at de ikke ville være så høyt om de ikke var sint. Høyere plasser betyr vanligvis at en person er spent, mens lavere betyr at de er mer seriøse om hva de sier. [Les: 17 måter å være selvsikker og snakke høyt]

# 3 Teksting og e-post. Et nytt fenomen i de siste tiårene er tekst og e-postmeldinger. Jeg ville hevde at disse formene for kommunikasjon har forårsaket flere kriger enn noe annet i kommunikasjonshistorien.

Hvorfor? Det er fordi vi leser meldinger fra det perspektivet vi har om en situasjon eller en person. Når noen sender deg en melding, prøv å ta dine egne forutsetninger ut av det og les det nøyaktig som skrevet for å få en bedre forståelse av hva det egentlig sier.

"Hva gjør du i dag?" Kan leses som "Er du lat igjen?" Til noen som allerede føler seg dårlige om hvor involvert de har vært når det egentlig ikke kan spørre mer enn "hva du gjør?"

Sosiale tegn er utrolig vanskelig å dechifisere gjennom tekst eller skriftlige meldinger. Hvis du vil bli hørt og forstått, er den beste måten å være slik på å snakke med noen eller hente telefonen. [Les: Teksting etikette og 20 uskrevne regler for kunnskapsrik flørting]

# 4 Ser noen i øyet. Øyekontakt er en av de mest kritiske sosiale tegnene det er. Når noen ikke ser deg i øyet, kan den sende et stort antall signaler. Vanligvis, når noen ikke ser deg i øyet, betyr det at de er ubehagelige, skyldige, føler seg klossete, eller at de har noe å si at de ikke sier.

Hvis noen ikke ser deg i øynene når du snakker med deg, så er den sosiale køen de sender, den uansett kommunikasjon du har, ikke akkurat på opp og ned. Det er noe bak deres mangel på samhandling som de unngår. [Les: 13 giraways å fortelle om noen lyver i ansiktet ditt]

# 5 Skiftende rundt i stolen. Hvis du har en samtale med noen, og de er fidgeting eller skiftende rundt i sitt sete, er det en sosial cue at de enten kjeder seg eller at de er ubehagelige med det du sier.

Bytte rundt i en stol er deres måte å fortelle deg at de helst vil være et annet sted enn hvor de er. Det er en nervøs vane at noen mennesker har det som sier at de er uinteresserte, har andre ting i deres sinn, eller bare ikke vil være der de er.

# 6 Krysser armene dine. Når noen krysser armene sine mens de snakker til deg, vokter de seg mot deg og hva du må si. Det er nesten som et tegn på at meldingene dine ikke blir hørt eller ønsket.

Et defensivt trekk, hvis noen har krysset armer, vil du ofte finne deg selv det samme. Det er en måte å avslutte en samtale som du ikke er enig med, eller prøver å ikke snakke med en person som du egentlig ikke vil ha en med. [Les: Kvinne kroppsspråk - 15 ting de gjør og hva det egentlig betyr]

# 7 Måten noen kjoler på. Vi legger ikke bare på klærne våre uten å tenke og føle. Ofte finner vi klær som passer til stemningen vi er i. Uansett om det er kjoleens farge eller lengde, er det en stor sosial ledelse om hvem og hva vi er.

Det er derfor det er en ting som en strømdrakt eller en "night out" antrekk. Klærne du bærer, send en melding til de rundt deg om hva du vil og hvem du er, om du gjenkjenner det eller ikke.

# 8 Ansiktsuttrykk. En sosial kø som er umiskjennelig og ofte ukontrollabel, er ansiktsuttrykket som vi viser til andre. Hvis du er opprørt, sint eller glad, vil det nesten alltid vises i ansiktet ditt, selv om du prøver å gjemme det.

Stemningen som du føler på innsiden, viser vanligvis på utsiden forresten at ansiktet ditt kommer til syne. En av de største indikatorene på sosiale tegn er hvordan en person uttrykker sine følelser gjennom ansiktsuttrykk. [Les: 18 må-kjenne tegn for å lese menneskets kroppsspråk som en bok]

# 9 Deres smil. Et smil er ikke bare et smil, det er en sosial cue om hvordan noen virkelig føler om noe. Det er en sann forskjell mellom et ekte smil og en som er tvunget; de er veldig forskjellige ting.

Hvis noen bare gir deg en halvveis smil, viser det seg ikke at de er fornøyd. Det er å sende meldingen at de vil at du skal tro at de er fornøyd, men de er egentlig ikke. Et ekte smil er noe der meldingen er klar, noe eller noen har gjort en person lykkelig.

# 10 Kontrollerer telefonen. Hvis noen sjekker mobilenheten, er det et sosialt tegn at du kjeder dem, eller at de er uinteresserte i hva du må si. Ikke gjør det feil for å være opptatt. Hvis de ikke kan vente til du er ferdig med å snakke med å fokusere på hva som skjer på telefonen, sendes det sosiale budet at mobilenheten er viktigere enn deg. [Les: Hvorfor phubbing er den rudeste tingen du kan gjøre for noen]

# 11 De slutter plutselig å snakke eller kommunisere. Hvis noen er plutselig stille eller synes å slippe ut av samtalen, er sjansene gode at du har sagt noe støtende eller at de ikke vil snakke om emnet lenger. Slå av kommunikasjon er ofte et tegn på at noen ønsker å få slutt på samtalen de har.

# 12 Mirroring hva du gjør. Hvis du legger merke til sosiale tegn i noen andre, kan det være lurt å sjekke deg selv. Når noen krysser armene sine eller gir deg en spenning, selv om de ikke virker så, kan de være å speile dine sosiale tegn for å fortelle deg at de er ombord og lytter.

Før du antar at de sender deg alternative skilt, ta en titt på hva du viser dem. De kan bare være å speile dine handlinger og tegn. [Les: 20 umiskjennelige tegn din venn knuser på deg]

# 13 Verbal bekreftelse. Når du har en samtale med noen, og de plutselig plager inn med ett ord, sender de deg beskjeden om at de lytter nøye. Ikke misforstå det for å stjele showet eller være overveldende.

Noen ganger bare shouting ut et uttrykk eller ord er deres måte å si "du har min oppmerksomhet og jeg er aktivt lytter og engasjerer." Selv om du tror det er forstyrrende, kan det ikke være å være. Så temper du svarene tilsvarende.

Noen ganger lytter til de sosiale tegnene som noen sender deg, er viktigere enn ordene som kommer fra deres munn. Å lære å lese andres kroppsspråk er ikke alltid lett, og det kommer ikke naturlig for alle.

Hvis du forstår disse sosiale tegnene og hva de kan fortelle deg, vil du sannsynligvis ha en lettere tid i sosiale situasjoner, ta sjanser når du kanskje ikke har eller ta av når det ser ut til at du kommer på for sterk eller gjør noen føle seg ukomfortabel.

[Les: De 12 tiltrekningsreglene som forklart av vitenskapen]

Når du er i en samtale eller kommuniserer med noen, er det viktig å lytte til deres ord. Og også hva kroppen deres forteller deg å få en god ide om hva de virkelig mener og føler på innsiden. Da vil du være en mester av sosiale tegn.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar