Så du vil ikke bruke en Fitness Tracker

Innhold

Selv om treningssporere har blitt ganske motetilbehør for mange, er det de som rett og slett ikke vil ha et plastbånd rundt håndleddet deres, spesielt hvis de liker å ha på seg armbåndsur.

Men du kan bruke en god treningssporing som et armbåndsur, ikke sant? Det er sant - mange treningssporere har innebygde skjermer som kan vise tidspunktet på dagen, samt alle aktivitetsdataene dine. Men det betyr ikke at det ser bra ut, spesielt hvis du er kledd på ninene.

Hvis det bare var en treningssporing som så ut som en stilig, analog klokke. Hvis bare du kunne bære en treningssporing som logger all aktivitet i løpet av dagen og natten, uten at noen rundt deg var klar over at du hadde på deg en. Vel, som det skjer, er det bare en slik enhet.

Withings har vært ansvarlig for noen av de mest innovative helse- og treneteknologiene for å treffe markedet, men denne gangen har den ikke fokusert på nye funksjoner eller funksjonalitet, og i stedet har laget en treningssporing for folk som ikke vil ha på seg en.

Strap på Withings Activité Steel og ingen vil vite at det er en treningssporing - for all hensikt ser det ut som en vanlig analog klokke, og en ganske fin en på det. Tilgjengelig med et svart eller hvitt ansikt og en mengde fargete stroppalternativer, vil Activité Steel aldri se ut på plass på håndleddet uansett hvor du er eller hva du har på deg.

Men vær ikke lurt av det diskrete utseendet, Activité Steel har noen kule triks opp sin skreddersydde ermet. Som enhver vanlig treningssporing vil Activité Steel logge hvert trinn du tar gjennom dagen og anslå avstanden du har reist og kaloriene du har brent. Det vil også automatisk oppdage eventuelle aktiviteter du gjør, enten det er en rask tur, en løp eller en svømmetur!

Ja, Activité Steel er helt vanntett til 5 minibanker - det er 50 meter - slik at du ikke trenger å bekymre deg for å bruke den i dusjen eller badet, men det betyr også at du kan bære den i svømmebassenget, hvor den vil spore hvor lenge har du svømmet og hvor mange kalorier du har brent

Activité Steel slutter ikke å jobbe når du gjør det heller. Når du treffer sekken, vil den fortsette å spore og logge hvert minutt i søvn, og gi deg innsikt i dine sovemønstre. Og siden du ikke trenger å lade batteriet - den engangs cellen er god i åtte måneders bruk - vil du virkelig kunne spore hvert minutt hver time, hver eneste dag!

Og mens mange grunnleggende treningssporere forlater at du må få telefonen til å sjekke din daglige utvikling, kan du sjekke hvor nært du er i ditt daglige mål med et øyeblikk med Activité Steel. Det er en praktisk analog sub-dial i uret ansiktet med en skala fra 0-100%, slik at du enkelt kan sjekke fremdriften din gjennom dagen.

All aktivitet synkroniseres med Withings Health Mate-appen, hvor du kan bore deg ned i dataene dine og begynne å forstå hvordan kroppen din fungerer og hva du trenger å gjøre for å forbedre ting. Appen vil levere innsikt basert på deg og din aktivitet, samtidig som du belønner dine prestasjoner. Og hvis du også har et sett med Withings smarte skalaer, vil Health Mate-appen kunne levere enda mer fokusert og skreddersydd innsikt.

Activité Steel er ganske smart også. Ikke bare vil det spore søvnen din over natten, det vil også vekke deg om morgenen med en vibrerende alarm - ideell hvis du trenger å stå opp tidlig og ikke vil vekke din partner. Og hvis du er en vanlig reisende, trenger du aldri å endre tiden på Activité Steel - den vil automatisk tilpasse seg den lokale tidssonen via tilkoblingen med telefonen.

Så, hvis du er sikker på at du ikke vil ha en treningssporing, har du kanskje ikke funnet den rette. Hvis du liker ideen om å spore all aktivitet og sove 24 timer i døgnet, men ikke ønsker et blinkende plastbånd på håndleddet, kan Activité Steel godt være svaret!

Hvis Withings Activité Steel lyder som den perfekte treningssporeren for deg, klikk her for å få en eksklusiv 30% rabatt.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar