Snowboard jibbing tips med Chris Sorman

Snowboard jibbing tips med Chris Sorman - øVELSER 2023
Snowboard jibbing tips med Chris Sorman - øVELSER 2023
Anonim

Bare hva i helvete er en jib når det er hjemme? Det var det første som kom til tankene da Burton og Rekorderlig sponset pro snowboarder Chris Sorman tilbudt å vise oss vise oss noen av hans favoritt jibbing triks på bakkene i Mayrhofen, Østerrike. Viser seg jibbing er navnet på on-piste triks som du kan gjøre uten ramper, skinner eller andre potensielt dødsinducerende hindringer. De er i utgangspunktet fritte, småblomstrer at alle som har mestret kunsten å slå ned fjell på snowboards kan lære å gjøre. Består av svinger, humle og mye styremesterskap, er skjønnheten av jibs at du kan bokstavelig talt gjøre dem opp når du går. Etter at Sorman viser oss sine favoritt enkle jibs, la vi oss til å nevne dem, men han ler i utgangspunktet bare på oss.

«De har ikke navn,» sier Sorman. "Det er poenget, de er bare en kombinasjon av hva du føler deg som gjør på det tidspunktet. Hvis vi plaget å nevne dem, kunne du fylle en encyklopedi med alle de forskjellige minuttvariasjonene. "Vel, det er det vi sa da.

Hvorfor var vi i et østerriksk skianlegg med en svensk pro snowboarder? Snowbombing 2014 - den største, og uten tvil den beste, snø sport og musikkfestival i verden. Derfor.

Dager på Snowbombing blir brukt på ski, snowboarding eller chilling på snøparken mens fagfolk som Sorman wow folkemengder med store triksekonkurranser. Om natten er feriestedet ved foten av bakkene overtatt av revelere fra hele verden (skjønt, la oss innrømme det, for det meste Storbritannia), som en oppstilling som leser som en AZ av elektronisk musikkopptil det til de fine timene på spillesteder som spenner fra megaklub størrelsesarenaer til fester i skogen og til og med en rave i en igloo. Det er gal, og et must hvis du selv har en forbipasserende interesse for dansemusikk og vintersport.

Rekorderlig er en av hovedsponsorene til arrangementet. De skje også med å sponsorere Sorman, og derfor fikk vi muligheten til å tilbringe dagen med ham å utforske fjellene og få noen gode tips. Selv om han ikke "går for mye detaljert om de spesifikke teknikkene til hver jib han viser deg, håper vi denne videoen vil inspirere deg til å få jibbing selv!

Chris Sorman er medlem av Rekorderlig svenske kollektivet

Populært emne