8 Nøyaktig nøyaktige måter å si om jenta din ligger

Innholdsfortegnelse:

8 Nøyaktig nøyaktige måter å si om jenta din ligger
8 Nøyaktig nøyaktige måter å si om jenta din ligger

Video: 8 Nøyaktig nøyaktige måter å si om jenta din ligger

Video: 8 Nøyaktig nøyaktige måter å si om jenta din ligger
Video: Hvorfor ble Novgorod kalt Herren, og Kiev mor til russiske byer? 2023, September
Anonim

Har du en snakkende mistanke om at jenta din lyver i ansiktet ditt? Finn ut sannheten ved å bruke disse idiotsikker metodene for å fortelle om hun ligger!

På et eller annet tidspunkt kan vi ha blitt løyet til uten å vite det. Noen ganger er de små hvite løgnene det folk bruker til, for å holde andres følelser skadet. For eksempel kan en venn si at han ikke føler seg bra i stedet for å si at han bare ikke er i humør for å henge ut. Din jente kan si at hun er fin når hun bare ikke vil snakke om hva som plager henne.

Det kan noen ganger være lettere å ta ting til pålydende, i stedet for å fornye for å finne ut sannheten. Men det er tider da disse løgnene ikke er så ubetydelige. Disse små løgnene kan beskytte deg mot sannheten, en sannhet som kan ende opp med å skade deg. [Les: 15 typer giftige forhold for å holde seg unna]

Menn kan bli paranoide når deres jente lyver for dem om noe. Lurer hun på at hun er fusk? Ligger hun fordi hun ikke vil at jeg skal finne ut om noe viktig? Ligger hun fordi hun ikke respekterer meg nok til å tro at jeg kan håndtere sannheten? Svaret kan endres fra situasjon til situasjon.

Lyver hun for deg?

Hvis du føler det i tarmene at jenta din er uærlig med deg, kan du prøve å sjekke disse telltale tegnene.

# 1 Hennes linjer lyd repeterte og ikke i det hele tatt som henne. Du spør henne hvordan dagen gikk, og hun sier noe som: «Jeg spiste lunsj med Anne, og da dro vi til kjøpesenteret, og da dro jeg hjem.» Hvis dette er slik kjæresten din vanligvis forteller deg om dagen sin, så er det greit. Men hvis hun vanligvis er mer snakkesalig, kan dette være et advarselsskilt.

Når jenta din forteller deg en historie du tviler på, kan du sjekke om hun ligger ved å be henne om å fortelle det igjen på en annen gang. Hvis hun forteller historien ord for ord stivt, så kan det være et tegn på at hun praktiserte linjene sine før de snakket med deg. Hvorfor skulle hun føle behovet for å huske hva hun gjorde på en bestemt dag hvis hendelsene virkelig skjedde? [Les: 7 tegn på at forholdet ditt går nedoverbakke]

# 2 Det er uoverensstemmelser i historien hennes. Dette er for jenta som ikke har tid til å øve sine linjer. Lite inkonsekvenser kan gi deg en anelse om at hun ikke er helt sannferdig. For første gang forteller hun historien sin, sa hun at hun var med Anne. Og på andre gang nevner hun at en annen venn var der med henne.

Kunne hun ha glemt at en annen venn kom forbi eller glemte hun sin opprinnelige historie? Det er lett å glemme mindre detaljer når vi forteller hva vi gjorde på en bestemt dag. Men det kan være litt rart hvis hun nesten forandrer sin historie.

# 3 Hun paniker når du spør. Det er normalt for deg å spørre hvordan kjæresten din dagen gikk fordi hun er noen du bryr deg om, tross alt. Så hvis hun begynner å panikk, kan dette få alarmklokkene som ringer i hodet ditt. Hvorfor ville hun plutselig bli panikk, hvis du bare spør om noe helt ufarlig?

Du kan fortelle at hun panikk hvis hennes tonehøyde stiger, eller hvis hun begynner å snakke veldig fort. En annen måte å fortelle er om hun bruker overdrevne håndbevis. Etterpå kan hun handle fidgety, eller hun kan begynne å bli paranoid som du spurte, til det punktet hun forsøker forsiktig å forandre motivet.

# 4 Hun blir sur når du spør. â € œJeg har allerede fortalt deg! â € œ er noe hun sannsynligvis vil si. Selv i hennes forsvar kan det være ganske anstrengende å gjenta noe hun allerede har sagt. Men hvis det bare ville ta et par ord for å svare på spørsmålet ditt, hvorfor ville hun være sur?

Å være sur eller defensiv når du stiller et spørsmål, gjør to ting. En, det kan gjøre at du unngår emnet, fordi det tydeligvis plager henne, som vil forlate deg lurer på hvorfor. To, bli sint kan gi henne nok tid til å endre temaet og anklage deg for å fornye for mye i det hun gjør. Hvis hun ligger, regner hun med disse to konsekvensene, så hun vil ikke gjenta sin løgn. [Les: 10 tips for å kjempe rettferdig i et forhold]

# 5 Det er enten for mange detaljer eller for lite. Dette vil helt avhenge av hvordan hun vanligvis forteller deg ting. Mens noen damer liker å nevne alle de små detaljene, holder andre seg på detaljene for å levere poenget raskt. Nå antar vi at du er godt kjent med hvordan kjæresten din vanligvis snakker.

Hvis hun er typen for å inkludere tonnevis av detaljer, og hun går plutselig for kortfattet, kan noe være galt. På den annen side, hvis hun vanligvis forteller ganske rett til poenghistorier, kan det være litt rart når hun begynner å nevne små ulemper. [Les: 18 geniale måter å fange en jukspartner på]

# 6 Hun ser bort mye. Når folk lyver, vil de vanligvis ikke se deg rett i øyet fordi det er lettere for deg å få dem til å lyve. Det de vanligvis gjør, er å se bort eller skifte øynene fra ett objekt til et annet.

Folk har også en tendens til å se bort når de føler seg ubehagelig. Å ligge til en elsket er selvsagt ubehagelig. Så å se bort er en persons måte å forsøke å avbøye ditt dømmende blikk på, slik at de ikke venter når de lyver.Nå trenger ikke kvinnen din å holde øynene løst på deg hele tiden hun forteller deg noe. Men hvis hun tilbringer omtrent 90% av samtalen og ser bort, må du kanskje begynne å dobbeltsjekke hva hun sier. Men når hun ser for mye på øynene dine …

# 7 Hun ser deg rett i øyet. Har du noen gang følt at du ble hypnotisert av sjefen din når han forteller deg å gjøre noe? Legg merke til hvordan han ville se deg rett i øyet og praktisk talt bruke blikket hans for å få deg til å gjøre det han sier? Denne taktikken kan også fungere når noen lyver.

Når noen ser deg rett i øyet, kan det være av å sette og det kan få deg til å slippe vakt. Når kjæresten din gjør dette, kan hun prøve å overbevise deg om å tro på hennes historie. Det er mulig at hun synes å se bort, kan få henne til å virke svak og usikker på historien hennes. Så hun gjør motsatt for å få deg til å tro at det ikke er grunn til å tvile på hva hun sier.

# 8 Hun forhindrer deg i å dobbeltsjekke. Ok, så du kan allerede ha det i tankene at hun lyver om noe. For å bevise at hun er, vil du sannsynligvis prøve å gjøre litt faktakontroll. Du prøver å sjekke telefonen, men hun har alltid den på hennes person, eller hun har beskyttet den med en passord. La oss si at du gjettet riktig passord, og du begynner å snuse gjennom hennes meldinger og bilder. Alt du finner er en tom innboks og et tomt fotoalbum.

Nå som hennes telefon ikke er et alternativ, tester du hackeregenskapene dine og prøver å sjekke henne Facebook når hun ikke ser. Men dessverre! Alle hennes meldinger er slettet, eller hun endret passordet hennes. Med ingenting å se på telefonen og Facebook, hvilke andre alternativer har du?

Du prøver å spørre vennene sine hvor hun har vært, men de mistenkelig svarer ikke på deg selv om de er online. Vel, det er tre streik nå. Vi synes det er på tide at du snakker med kjæresten din og spør henne om hun gjemmer noe fra deg. Hvem vet, hun kan grille inn og innrømme at det skjer noe som hun ikke vil at du skal vite om.

[Les: Hvordan du kan komme over tillitsspørsmål i forholdet ditt]

Å bli løyet til kan være et forspill til andre sårbare ting kjæresten din kan gjøre for deg. Se etter disse røde flaggene eller bruk dem for å bekrefte om hun er uærlig. Det er bedre å nippe problemet i knoppen før ting spirer ut av kontroll.

Anbefalt: