Snapchat Streak Rules: Slik holder du din intime tilkobling i live

Opprettholde din streak på Snapchat er ikke så enkelt som du kanskje tror. Etter disse Snapchat-strimmene kan reglene bidra til å holde den spesielle tilkoblingen åpen.

Hvis du ikke har hørt om Snapchat, er du langt ute på tider. Denne appen er en av de mest populære der ute - og med god grunn også. Du kan koble til et stort antall mennesker på en mer intim måte enn bare å sende en melding. Men hvis du vil opprettholde den forbindelsen, må du følge noen Snapchat-stripsregler.

Hvorfor par elsker Snapchat så mye

Jeg blir den første til å innrømme at Snapchat har endret datingspillet. Før du snapper et søtt bilde av deg selv til en potensiell elsker, hadde vi egentlig bare meldinger til å flørte gjennom. Å kunne sende et raskt bilde med et morsomt ansiktsuttrykk, gjør flørting så mye lettere.

Og hvis det også føles som om du er mer tilkoblet - selv når du er langt fra hverandre. Derfor elsker par det så mye. Du kan være borte fra hverandre og fortsatt føle det bindet. [Les: Sexy og søte snapchat ideer for å forbedre forholdet ditt]

Snapchat-strimmelregler som hjelper til med å holde gnisten i live

Det beste med Snapchat akkurat nå er strekkfunksjonen. Etter 3 dager får du en liten brann emoji ved siden av navnet på en person du har sendt et bilde til i 3 dager etter hverandre. Dette nummeret vil vokse med hver dag du sender en melding.

Ikke bare er dette et morsomt lite incitament til å holde kontakten med andre, det er kult å se hvor lenge du har vært i daglig kontakt med dem. Men hvis du ønsker å få det nummeret til å vokse, må du følge visse Snapchat-stripsregler. [Les: 30 frie spørsmål for å holde gnisten i live]

Hvorfor du vil holde snapchat-tilkoblingen din i live

Noen kan tro at å ha den snapchat-forbindelsen åpen betyr ikke noe. Men tro meg, det gjør det. Her er det grunnen til at du kanskje vil vokse din streak hver dag.

# 1 Det hjelper deg med å måle noens interesse. Hvis noen snapper deg hele dagen, så må de like deg. De ville ikke gå ut av deres måte å sikre at du får oppmerksomhet hvis de ikke bryr seg om deg.

Visst, de kan like å ha en strikke, men mer enn sannsynlig, de liker bare å se ansiktet ditt på skjermen. Det er flott å finne ut hvor mye noen egentlig bryr seg om deg. Jo mer de snapper deg, desto mer må de like deg. [Les: 25 surefire tegn som forteller deg om en fyr liker deg]

# 2 Det viser deg hvor ofte du snakker med noen. Det er veldig vanskelig å holde tritt med vennskap i dag. Du kan tilbringe dager binging Netflix og ikke engang innse at du ikke har snakket med en av dine beste venner.

Det er derfor snapchat-striper er flotte. Du kan faktisk se om du har nådd ut til noen den dagen. Hvis du ikke gjorde det, vil din stripe forsvinne.

# 3 Det oppfordrer deg til å nå ut til folk. Dette er spesielt sant hvis du er noen som liker å ha snapstreken din, gå opp hver dag. Det er et incitament til å holde forbindelsen åpen, og derfor vil du nå ut til flere personer.

Dette er flott for å vokse bedre vennskap. Jo mer du snakker med folk, jo nærmere blir du. Og å ha mange nære venner vil bare berike livet ditt mer. [Les: 15 grunner din eks forteller deg og forblir i kontakt]

# 4 Det viser et nivå av engasjement. Opprettholde den strekningen er ikke lett. Med alle snapchat-stripsreglene må du følge for å beholde det, bare de som er fullt engasjert, kan faktisk gjøre det. Og å ha forpliktelser i livet er en god ting.

Du kan også fortelle hvor forpliktet du er noen. Hvis de holder din snapchat-stripe i svært lang tid, er det klart at de definitivt er i deg.

# 5 Det er bare morsomt å sammenligne tall med andre. Å ha en snapchat-stripe som er latterlig høy er morsom. Du kan sammenligne nummeret ditt med andre bare for å se forskjellen. Forbindelsen din med noen er sterkere enn deres hvis du har et høyere strek. Å vite det kan også gi deg litt selvtillit.

Snapchat stripe regler du må følge for å opprettholde denne forbindelsen

Hvis du ønsker å danse noen og bygge en sterkere forbindelse med dem, følger visse Snapchat-strimmelregler veien. Her er hva du bør gjøre hvis du vil opprettholde forbindelsen uten å se for desperat. [Les: Hvordan være forsiktig når du sender skitne snapchats]

# 1 Snap dem hver morgen. Gjør dette til en rutine. Du kan egentlig ikke forvente å holde din snapchat-strikke hvis du ikke har en bestemt tid til å faktisk sende en. Å gjøre dette riktig om morgenen er best fordi alle elsker det, "god morgen", snap.

Vis dem ditt friske ansikt med en gang, og du trenger ikke å bekymre deg for å snappe dem for resten av dagen. Du kan enten gjøre det om morgenen eller om natten. Så lenge du husker å gjøre det samtidig, er du bra. [Les: Hvordan dekode snaps og tekster fra den fyren du liker]

# 2 Snap dem hvis du merker timeren emoji ved siden av navnet sitt. Hvis du har glemt å skrive dem om morgenen, vil du sannsynligvis få en timer emoji ved siden av navnet sitt. Dette viser at du bare har kort tid til å snappe dem hvis du vil at strekningen din skal forbli i live.

Det andre du ser dette, send dem et morsomt snap.Hvis du er heldig, vil de snappe deg tilbake med en gang, og streken din forblir intakt.

# 3 Ikke send for mange ubesvarte snaps bare for å holde den i live. Hvis timeren har vært der en stund og du allerede har sendt et par snaps uten å motta en tilbake, bare stopp. Det er klart at personen heller ikke kan snappe deg tilbake på den tiden eller ikke vil.

Uansett kan du ikke fortsette å sende snaps. Dette vil bli irriterende, og det vil få den andre personen ikke å snakke deg tilbake. De vil ikke ha å håndtere irritasjonen. [Les: 13 irriterende kjæreste egenskaper og hvordan man kan unngå dem]

# 4 Gjør din snap verdt så de svarer. Ikke bare send tilfeldige bilder med bildeteksten, "for strekningen." Det virker som en populær ting å gjøre, men det er litt nytteløst. Folk ønsker ikke at du snap dem bare for streken.

Send dem en ekte snapsjekk inn på dagen deres. Hvis du sender dem flotte snaps som ber dem om å svare på et spørsmål, er du mer sannsynlig å holde stripen din i live.

# 5 Klem ikke dem for å holde stripen i live. En sann, verdifull strekk er en som holdes fordi to mennesker liker å snakke med hverandre, ikke fordi de bare vil se nummeret bli høyere. Så hold oppmerksom på den snapstreken og begynn å ta hensyn til hva personen faktisk sender deg. Hold den virkelige forbindelsen levende med god samtale og morsomme bilder.

[Les: Snapchat juksing - Den nye snødekte trenden i det ultimate sviket]

Opprettholde din streak på Snapchat kan være mye mer utfordrende enn du tror. Men hvis du følger disse Snapchat-reglene, ser du høyere tall enn du kunne ha forestilt deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar