Snapchat Cheating: The New Sneaky Trend i Ultimate Betrayal

Hvis du tror du vet alt om det ultimative sviket i et forhold, har du feil. Finn ut hva du trenger å vite om snapchat-fusk.

Fusk har eksistert for alltid. Noen mennesker kan bare ikke respektere sin partner eller er altfor egoistiske til å være trofaste. Det er ingen hemmelighet at juks er fryktelig, og folk burde ikke gjøre det, men de gjør det. Og den nyeste måten folk går på med sin utrolige oppførsel, er at snapchat jukser.

Med teknologi som går videre, åpner det dører som vi ikke ville ha forestilt oss for mange år siden. Flere mennesker er forbundet med hverandre, og mens det høres ut som en god ting, tillater det også folk å jukse mye lettere.

Emosjonell juks mot fysisk juks

Jeg vet at du sannsynligvis tenker, "men de kan ikke jukse over en app." Sannheten er, de kan. Det er ikke bare en enkelt form for juksing. Det er flere. De viktigste du bør bekymre deg med er følelsesmessig juks og fysisk juksing.

Vi vet alle når noen fysisk jukser på deg, de knytter seg til noen andre. Men de kan også jukse på deg på andre måter. Når de er følelsesmessig involvert med noen andre og engasjerer seg i intimitet med dem følelsesmessig, er det fortsatt juks. [Les: Hvordan fortelle om partneren din har en følelsesmessig affære]

Hvordan fortelle om partneren din er snapchat juks

Denne trenden er en som definitivt trenger å dø. Men vil det noensinne? Når folk så lett kan komme seg unna med fusk i form av å forsvinne bilder, hvorfor skulle de stoppe? Sannheten er at de kanskje ikke.

Og det betyr at du må være klar over hva denne form for bedrageri er og hvordan du kan stoppe det. Vi har all informasjonen du trenger å vite. Finn ut om partneren din er snapchat juks og hvordan du kan sette en stopper for deres utrolige måter.

# 1 De skjermer telefonen fra deg. Det er flere grunner til at noen kan skjule telefonen fra visningen din. Noen av dem kan være helt uskyldige. Men hvis det er en vanlig forekomst, og du føler at de gjemmer noe, kan det være et tegn de snapchat jukser. [Les: 16 subtile skilt han er definitivt utro på deg]

# 2 Du ser at de er på snapchat ofte. Hvis du har snapchat-appen, vet du hvordan den ser ut. Det er ganske enkelt å fortelle om din betydelige andre er på denne appen. Derfor, hvis du ser de er på det ofte, kan det være et tegn de snapchat jukser.

Mange bruker snapchat som et middel til å kommunisere, men ikke i stor utstrekning. Derfor kan utvidet bruk av appen tyde på utroskap.

# 3 Du er ikke deres nummer én snapchat beste venn. Vi pleide å kunne fortelle hvem noen snapchat beste venn var veldig enkelt. Men som appen har utviklet seg, er den endret og nå er det ikke så lett.

Du kan imidlertid fortsatt fortelle når noen er din beste venn av det lille hjertet emoji. Hvis du snapchat dem mye og fortsatt ikke er nummer én, sender de definitivt bilder til noen annen måte oftere.

# 4 De har fjernet seg fra deg. Dette er sant uansett hvilken form for fusk det er. Når partneren din blir fjern, er det en grunn til det. Den grunnen kan være fordi de snapchat jukser.

Selv om de kanskje ikke blir fysiske med noen andre, er deres sinn og følelser. Dette vil avhende dem fra deg, og de vil unngå deg mer og mer. [Les: 20 sanne tegn du vokser fra hverandre]

# 5 Du hører dem snapping bilder bak lukkede dører. Med mindre de er klare nok til å slå av lyden, kan du høre når de tar bilder. Hører du noensinne den snakkende lyden mens din betydelige andre er på badet?

Dette er et stort tegn de fjerner seg fra din nærhet bare for å ta bilder. De ville ikke trenge å gjøre dette hvis de var uskyldige. Vær oppmerksom på dette skiltet.

# 6 De snapchat deg ikke tilbake. Dette er et stort tegn på at noen snapchat jukser. Nå, hvis de ikke bruker denne appen veldig ofte, gjelder dette ikke egentlig for dem. Men hvis de bruker det hele tiden og bare ikke svarer på dine snaps, kan det være en stor grunn. De vil kanskje ikke ved et uhell sende deg et snap som er ment for noen andre. Så de skjønner deg ikke i det hele tatt. [Les: Hvordan slutte å bli ignorert av den du elsker]

# 7 De smiler mye på telefonene sine. Det tar mye for folk å smile på sine telefoner. Tenk på tider du gjør. Vanligvis er det når noe er morsomt, eller du flirter med noen. Hvis partneren din er på snapchat mye og er smil og skjuler telefonen fra deg, er det et stort tegn de snyder. [Les: Hvordan være forsiktig når du sender skitne snapchats]

Hvordan få dem til å stoppe snapchat juksing

# 1 Konfronter dem om problemet. Hvis du har bekymringer om deres oppførsel når det gjelder snapchat, ta opp problemet. Ikke bare ignorere det eller feie det under teppet.

Å ha en åpen diskusjon om deres oppførsel og hvordan det påvirker deg, kan forandre tingene til det bedre. Vær åpen og ærlig, men ikke begynn å rope. Hold ting rolig og nivåhodet.[Les: Hvordan konfrontere en jukser den riktige veien]

# 2 Fang dem i handlingen. Hvis du virkelig vil stoppe hva de gjør, men du føler deg som om de vil lyve hvis du konfronterer dem, må du få dem til å gjøre det. Dette er ekstremt vanskelig å gjøre når snapchatbilder forsvinner etter 10 sekunder. Du kan imidlertid være i stand til å fange dem hvis du betaler nok oppmerksomhet. [Les: 18 geniale måter å fange en juksepartner i handlingen på]

# 3 Har en diskusjon om tilstanden til forholdet ditt. Hvis du har lyst til å få opp snapchat, er det en dårlig ide, så bare snakk om forholdet ditt. Fortell dem at du er misfornøyd med hvordan det har vært. Åpne opp om dine kamper med usikkerhet og hvordan du føler at de ikke gir deg nok oppmerksomhet. Dette kan være en fin måte å bidra til å bringe dem tilbake til virkeligheten. [Les: 10 store problemer i et forhold og hvordan du fikser dem]

# 4 Fortell dem at du er fornøyd med deres oppførsel. Det beste du kan gjøre hvis du tror at partneren din er snapchat, er å bare fortelle dem at du ikke er glad. Forklar hva du føler på skjer og at du er ekstremt opprørt over det.

Hvis partneren din bryr seg om deg, skal de høre på hva du må si. Hvis de ser bort fra hva det er du sier, vet du at de bryr seg ikke. Hvis oppførselen stopper, var denne metoden vellykket.

# 5 Godta at de kanskje ikke endrer seg - så la. Selv om denne form for bedrageri ikke er "tradisjonell", er det fortsatt lure. Hvis de er følelsesmessig involvert med noen andre, er de ikke trofaste. Og det betyr at det bare er så mye du kan gjøre med det. [Les: 18 følelsesmessige affære tegn du har sannsynligvis lagt merke til allerede]

Hvis du har diskutert det med dem og kanskje selv fanget dem i handlingen med snapchatting risqué ting til noen andre og de fortsatt ikke endres, så la. Du fortjener ikke noen som disrespects deg på en slik måte. Godta hva du ikke kan endre og fortsette.

 [Les: Hva skal jeg gjøre med den grusomme utrolige mistenksomheten]

Snapchat-fusk er fortsatt ansett som en veldig dårlig form for juksing. Selv om de ikke gjør noe fysisk, er de bare et skritt unna. Du fortjener bedre.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar