SmarTrike barnas reisetips for en vellykket ferie

Innhold

Hvis du begynner å planlegge (og panikk) om å komme deg bort på sommerholmen med en feisty toddler på slep, så har vi noen få små smarTrike tips om hvordan du gjør det morsomt for alle og gjør livet ditt enklere - enten du Gå ut på landsbygda for uken eller planlegger en oppholdsopplevelse, vær så snill å holde barnet ditt opptatt med "aktiv spill på farten" og din smarTfold-kompakte folding-trike.

Disse tipsene kan bare slå den lille fra feisty toddler til liten eventyrer som er så forlovet med å ha det gøy mens de er ute som de glemmer alt om å forhandle med deg på hver liten detalj av utflukten.

SmarTfold trikes er en rekke kompakte folding trikes av smarTrike som bretter opp så lite de lett kan passe inn i hvilken som helst bil og er perfekte for familier på farten. Du vil elske å bruke dem så mye som den lille.

Klar. Klar. Gå!

Når barnet ditt er ung, er det optimalt å få foreldrene overfor og engasjere seg i kontinuerlig øyekontakt. Når de treffer en viss alder, gleder de seg fremover og opplever hvordan det føles å bevege seg fremover og "få steder". Sittende fremover mot en smarTrike-tricycle åpner opp en helt ny verden av funn for dem.

Spill: Få din baby (så ung som 9 måneder) å legge hendene på styret og trene styringen mens du har det gøy med racing fremover med intervaller. Styret kan justeres nærmere barnet slik at de lett kan nå det. Den beveger seg fra side til side fritt, mens foreldrene er i full styring av trike, slik at du fortsatt kan komme dit du trenger å gå.

Wide-view

Det er en stor, bred verden der ute, og babyen din vil vite alt om det! Sittende i en trike gir dem et ubegrenset og brede øyeutsikt over verden rundt dem. De får til å føle seg mer en del av det som skjer rundt dem, og det er en optimal tid å oppmuntre nysgjerrighet og læring.

Spill: Eye Spy - det er en gammel familie favoritt av en grunn, det er en fin måte å holde smårollet engasjert i sine omgivelser og gir deg muligheten til å lære dem nye ord eller å hjelpe dem å lære ABCs. For yngre babyer peke ut et objekt og si navnet "Eye spy med mitt lille øye .... Et tre! Ja det stemmer, det er et tre! ".

Spilletid på farten

Våre barn plukker opp alt vi gjør, og en ting vi elsker å gjøre mens vi er ute og om på nye steder eller nyter en familieferie, tar bilder. Hvor mange ganger har din lille prøvd å ta telefonen fra deg eller insisterer på å ta sine egne bilder? Din lille har en flott utsikt over verden fra deres trike, så oppmuntre samspillet!

Spill: Hang et leketøyskamera, se finder eller kikkert fra sikkerhetslinjen til trike og oppfordrer den lille eventyreren til å zoome inn på bestemte ting rundt dem, ta bilder eller søke etter landemerker gjennom kameraet eller søkeren.

Utvikling av nye ferdigheter

Hold din følsomme pjokk aktiv og hjelp deres utvikling mens du er på farten. Når du er komfortabel i smarTrike, kan den lille eventyreren øve pedalen mens du er på farten, akkurat som de kan gjøre med styrestyringen. Øvelse av pedal og styring bidrar til å forbedre balanse og motoriske ferdigheter som forberedelse til uavhengig riing. Det oppfordrer også oppdagelse og uavhengighet.

Spill: Morsomt for pjokk og praktisk for deg! Pedalene på smarTrike trehjuling har 2 innstillinger; 'Practice' og 'freewheeling'. Pass på at du er i parenting-kontrollmodus av trike og juster pedalene til treningsmodus. Din pjokk vil elske å oppleve hvordan det er å pedalisere og bevege seg fremover samtidig som du forbedrer balansen, motorens ferdigheter og koordinering, klar for uavhengig riing. De vil være helt engasjert med det de gjør mens du klarer å komme fra punkt A til B uten noen holdups.

Styreutfordringen

OK, dette er for deg ... bare hvis du har tid på hendene dine. SmarTrike trikes er enkle å styre takket være smarTrike-patenterte Touch Steering®-systemet. Du kan enkelt styre og manøvrere trike med en hånd. Bare rør på foreldrehåndtaket og trike vil enkelt og intuitivt glide i den retningen du vil gå. Null innsats og du er på rett spor!

Spill: Øv med styring med en hånd og oppgrader til å bruke forskjellige fingerkombinasjoner. Etter at du har mestret enhånds manøvreren (det tar deg hele 2 sekunder), eksperimentere med forskjellige fingerkombinasjoner for å finne ut hvilken som passer best for deg. Samtidig drikker du en kaffe eller snakker på telefonen ved hjelp av den andre hånden din.

For de av dere som ikke er kjent med konseptet "Grow with Me" tricycle, gå over til smarTrike.co.uk for produktinformasjon, britiske forhandlere og tilgjengelige modeller.

Multi-award-winning smarTrike har revolusjonert trehjulingskategorien i løpet av det siste tiåret, og fortsetter å inspirere trehjulsmarkedet med innovative design som nyter både foreldre og barn.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar