smarTrike Explorer 5 i 1 anmeldelse

Den tilpassbare nye smarTrike er full av flotte funksjoner. Den nye smarTrike inneholder nå 5 unike stadier som tilpasser seg når den lille vokser, inkludert en ny sovemodus fra 10 måneder.

Et koordinert polstret, tilbaketrukket sete sikrer at rytteren kan hjulet sammen i komfort og lur når det trengs.

Det helt nye 360-hjulet gir den mest jevne overgangen mellom barnevogn og barnkontrollert modus, og ved å legge til navigatorknappen kan du enkelt bytte mellom moduser.

Når klokken er riktig, kan du omdanne smarTrike til en fullt funksjonell treningstrik, før du konverterer den til en helt uavhengig trike.

Passer for små fra 10mth til 3 år +.

Testet av mamma Millie Thompson for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Trike er veldig stilig og relativt lett å sette sammen, selv om det bør gjøres tydeligere hvordan man skal ta styringen ved å dreie hjulet rundt. En ting jeg ikke er ivrig på er posen på håndtaket. Zippen fanger på hånden din når du prøver å sette noe inn eller ut av det. Dette er ganske mindre selv om den faktiske trike er flott og min 10 måneder gamle kjære går ut på den. Han likte også leken telefon vedlegg!

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Trike er ganske stor og bretter ikke ned så mye du trenger plass til det. Selv om min sønn likte å ri i det, gjorde det ikke livet mitt enklere å få det ned trappene og ut døren, jeg festet også velcro kroker til det slik at jeg kunne bære ting jeg vanligvis gjør på feilen.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Hvis jeg kunne endre en ting, ville jeg tilpasse posene som er inkludert på trike, noe som gjør det lettere å få tilgang til stoffet og litt tyngre.

Testet av mamma Clare Mechan for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Kjærlighet, kjærlighet, elsk dette produktet. Den er lett å bruke, kommer i en rekke farger og vokser med barnet ditt slik at du får valuta for pengene. Ganske en solid trike, i motsetning til noen på markedet. Passer lett opp i bilen, så det er flott for en dag ute.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Spesielt med mindre barn er styringsfunksjonen uvurderlig. Min lille har en tendens til å tro at han er i kontroll og nyter den friheten han mener han bruker trike. Etter hvert som barnet vokser, så kan trike og derfor være et økonomisk levedyktig alternativ, i stedet for å kjøpe hver neste fase.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Hvis jeg kunne endre / endre en ting om produktet, ville det være hette / parasoll. Selv om størrelsen er åpenbart begrenset av størrelsen på trike og ikke hemmer synligheten, gir den ikke den største dekning og beskyttelse. Selv om du kan pop solkrem i den vedlagte posen.

Testet av pappa Dan Jones for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / kollega pappa?

Jeg vil anbefale Trike til en venn. Det var lett å skyve rundt i parken, hadde lagringsplass for snacks etc og min sønn elsket det. En ting jeg ville si er at sønnen min trengte å ha på seg sko eller føttene hans ble tatt opp i rattet ... det var en veldig varm dag første gangen vi brukte det, og han hadde ikke sko / sokker på. En gang var det bra.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en pappa?

Trike tilbød litt variasjon fra våre vanlige utflukter i buggy. Min sønn var fremover vendt for første gang og syntes å være ganske spent på det. Å holde en pjokk underholdt når de blir frustrert ganske mye var en bonus.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Hvis jeg kunne endre en ting, ville jeg tenke på forskjellige fargevalg. Flott var bra for meg og gutten min, men jeg kan forestille meg at noen ville foretrekke noe litt mer fargerikt.

Testet av mamma Charli Fuller for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Fantastisk!! Absolutt elsker denne trike. Jeg vil veldig anbefale denne trike til andre mødre. En fantastisk måte å gjøre turene morsomme ut. Den er designet med både mamma og smårolling i tankene. Jeg liker virkelig at trike vokser med barnet ditt gjennom fem faser, og at barnet gjennom til småbarn utvikler nye friheter med hver forandring. Drikkeholderen er perfekt og utenfor rekkevidde fra små hender, men småbarn kan gripe sin juice når de trenger det. De to avtakbare posene er flotte for både en mums veske og ekstra bleier og klær. Begge har glidelåser som sikrer at ting ikke faller ut, i motsetning til de fleste buggykurver. Materialene er myke og flotte, og leketelefonen er en fin måte å holde barna underholdt. Den er lett nok til å kaste på baksiden av bilen, og så lett å snu og forbli i kontroll før barnet ditt er komfortabelt (og trygt) gjør det selv. Dekkene er klumpete og veldig manøvrerbare. Jeg elsker den grå fargen og den myke polstring på stroppene. Det er stor verdi for pengene også, og vil vare i år og muligens mange barn.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Trips til butikkene og å plukke opp storebror fra førskole ble en godbit mens du kjørte på denne trike. Selv hundens turer var morsomme og jeg måtte slappe av på dem. De praktiske glidelåsene er en fantastisk måte å lagre gjenstander på, og bør bli introdusert til alle buggier også. Setet var utrolig komfortabelt og jeg kunne lett sette seg tilbake på setet, noe som gjør livet mitt så mye lettere når du reiser med en søvnig pjokk.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Solskjermen er bedre enn de fleste trikes, slik at den dekker fra baksiden til fronten, selv om den kan være større, og fungere som et lett regndeksel også. Materialene er værbestandige, og jeg synes det ville være bra om de kunne designe en trike for alle årstider, slik at det også kunne takle regn, dette ville sikkert gjøre hunden går mødre lever mye lettere da trike er morsomt og min toddler ville å gå ut i den.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar