SmartGames Three Little Piggies Review

Testet av mamma Louise Carroll for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Dette logikkbaserte puslespillet rettet mot 3-6 år gamle barn, er basert på den klassiske historien om de tre små grisene. Grafikken på forsiden av boksen gjorde det umiddelbart gjenkjennelig til min treårige, og han begynte å fortelle meg historien før han selv åpnet boksen. Han er vanligvis ikke interessert i puslespillbaserte spill og kan miste interessen raskt, men han spilte med dette for en god 45 minutter uten pause. Fargerike og enkle instruksjoner gjør dette til en glede å leke med. Han lærte raskt poenget med spillet og evnen til å øke vanskelighetsgraden betydde at den holdt sin interesse.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Dette puslespillet var en god grunn til samspill mellom min sønn og meg. Vi satt stille i 45 minutter og jeg var i stand til å sette gåtene og gi ham mild hjelp når han ble sittende fast. Jeg elsket det faktum at jeg kunne se hvordan hans sinn var i ferd med å løse problemene foran ham. Jeg kunne se han lærte mens han hadde det gøy. Jeg fant også den ekstra ekstra av bildeboken uten at ord var bra, jeg måtte gjøre historien opp i mine egne ord, noe som gjør meg konsentrere om å gjøre det morsomt, og vi nøt virkelig å gjøre dette sammen. Flott bonding leketøy!

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Det er bare en ting som lar denne leken ned og det er sluttprisen. På £ 24,99 vil jeg sannsynligvis gå rett forbi dette i en butikk. Selv om en veldig godt laget og varig leke ville jeg bare se på dette hvis det var i området £ 15 til £ 18.

Testet av mamma Nicola Hoskins for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Som en mor og en leder for en førskoleinnstilling er jeg alltid på utkikk etter pedagogiske leker. Jeg vurderer virkelig Three Little Piggies-spillet. Det er lett å lære til førskolebarn og min sønn elsket det. Han var i stand til å sette puslespillet selv med litt hjelp og deretter prøve å finne det logiske svaret. Han syntes virkelig å nyte oppgaven. Den er laget av kvalitetsmateriale, så jeg vet at det vil vare, og det faktum at det forsterker en klassisk barnas historie er en ekstra bonus. Kjærlighet, kjærlighet, elsk det.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Jeg liker det faktum at dette puslespillet er lærerikt og morsomt samtidig, jeg kunne se barnets tankegangsprosesser, og det var interessant å se hvor mange ganger han ville prøve å få svaret før han ba om hjelp. Til tider tok det meg lenger tid å finne ut det riktige svaret enn det gjorde han! Jeg synes dette er et flott tillegg til barnas leketøybibliotek.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Jeg tror selv om dette leketøyet vil vare et barn noen år før de vokser ut, er det fortsatt litt på dyre side. Retailing på litt mindre vil vise seg å være mye mer attraktivt for meg som kjøper. Også en bedre kvalitet boks å lagre den i ville være til nytte, en gang ut er det ganske vanskelig å få alle brikkene tilbake og lukke boksen og det vil ha overtid. Annet enn det er et ganske perfekt leketøy i mine øyne.

Testet av mamma Maria Xydhias-Mace for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Mine døtre elsket absolutt å spille dette spillet. Det er så forskjellig fra alle andre spill de tidligere har spilt, og det holdt dem underholdt i årevis. Selv om det er et 1-spiller spill, tok de det i sving for å fullføre hvert puslespill som var flott å se hvor annerledes det hjernene jobbet for å fullføre hvert puslespill. Jeg elsker at det kan bli tatt ut daglig, og de kan ikke huske løsningen fra dagen før. Designet er flott, lyst og tiltalende. Boksen kan gjøre med å være litt mindre siden det ikke er behov for det å være så stort.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Jeg elsket å se min 3 år gamle og 5 år gamle leke pent sammen å ta det i sving for å fullføre problemene / puslespillene.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Jeg vil gjerne se en reisestørrelsesversjon.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar