13 Små endringer som forbedrer forholdet ditt

Undervurder aldri kraften i små bevegelser. De kan lage eller bryte et forhold. Så hvis du vil beholde din, begynn å implementere dem i dag.

Endring er ikke en enkel ting å gjøre i et forhold, spesielt hvis du har vært sammen på lang sikt. Det er ikke uvanlig for par å synke så dypt inn i vaner og rutiner at de glemmer å sette innsats i forholdet deres, eller de kan bare ikke si forskjellen mellom hva som fungerer og hva som ikke lenger.

Når apati setter inn, og du forsømmer det viktigste forholdet i livet ditt, går du fra hverandre, og det er når ting begynner å forverres. Det vil påvirke alt fra hvordan du føler om morgenen til hvordan du skal gå om dagen din.

Du vil ikke ha en mørk sky som henger over hodet hele dagen, gjør du? Du vil ikke føle den kriblende følelsen av frykt hver gang du går gjennom inngangsdøren hjemme, ikke sant? Du vil aldri vurdere hvordan livet vil være uten din partner, gjør du?

Vel, den gode nyheten er at du kan forandre alt om din nåværende situasjon og styrke ditt forhold. Det tar ikke engang stor innsats fra din side. Alt du trenger å gjøre er å implementere det minste av endringer i rutinen. og du vil bli sjokkert over hvor mye av en positiv innvirkning det har på ditt forhold og ditt liv.

Små endringer for å påvirke forholdet ditt positivt

Nøkkelen til å lede et godt liv er å begynne å forbedre ting hjemme, og det er ikke noe bedre forhold til å takle først enn det du deler med din livspartner. Her er de 13 små endringene du kan gjøre for å påvirke forholdet ditt på en enorm måte. Det er ikke nødvendig å gjøre alt på en gang. Start med et par, og implementer mer mens du går.

# 1 Vis forståelse. Ifølge en artikkel skrevet av Nathan Feiles og publisert på PsychCentral, "Evnen til å vise forståelse for de viktige menneskene i våre liv er tungt undervurdert. Når vi føler seg underappreciated, kan det begynne å spise bort i forhold til oss. Feilene gjør et godt poeng, så mange skilte par klaget over ikke å bli verdsatt nok, derfor en av de mange grunnene deres forhold brøt sammen.

Noe enkelt som å kjøpe din kone blomster på vei hjem eller behandle din mann til hans favoritt sashimi middag teller som takknemlige gestus. Så liten som denne forandringen er, vil det gjøre en verden av forskjell i forholdet ditt. [Les: 25 måter å få din mann til å føle seg verdsatt og brydde seg om]

# 2 Gi takk. For eksempel, hvis kona din gjorde en deilig pottesteg til middag, ikke ta henne for gitt, men i stedet, fortell henne: "Takk for middag, kjære. Det var fantastisk! Eller hvis mannen din fullførte husholdningenes månedlige kontoer, bør du si: "Takk for at du gjorde det til tross for hvor opptatt du er." Uansett hva ektefellen gjorde, takk dem for å lage innsatsen.

# 3 Si jeg elsker deg. Å si disse tre små ordene vil bety verden til din partner, spesielt hvis du ikke sier det så ofte som du burde. Enten det er i en tekst, via en telefonsamtale, eller personlig, la din kjære vite hvor mye de betyr for deg. [Les: 10 måter å si - jeg elsker deg til noen spesielle]

# 4 Lytt snarere enn å snakke. Kampene er normale i alle sammenhenger, men det er en grunn til at de virkelig dårlige har en tendens til å gå ut av hånden uten å komme tilbake, og det er fordi begge parter snakker mer enn de lytter. [Les: 10 måter å være en bedre lytter]

Hvorfor ikke slå ting opp ned ved å lytte mer enn du snakker? Dette vil la partneren din vite at du virkelig hører dem ut, og at uansett hvilken feil det var, er du klar til å lytte, stryke ting ut og la det gå.

# 5 Lag tid. Partneren din er den viktigste personen i livet ditt, så det betyr ikke at du setter bort minst mulig tid for dem. Arbeid har en tendens til å spise et flertall av dagen, så kommer ting som å lage middag, rydde opp huset, ta hunden en tur, legge barna i seng, og så videre.

Uansett hvor opptatt du er, sørg for å ta deg tid til din kjære. Enten det er kosing og å ha en prat i sengen eller planlegge en dag med moro i helgen, må du sørge for å dedikere tid til forholdet ditt.

# 6 Vær positiv. En annen liten forandring som kan påvirke ditt forhold positivt, er positivitet selv. I stedet for å være klumpete og søte, prøv å injisere litt positivitet i dagen din. Du vil bli overrasket over hvor langt ditt gode humør kan være.

Så fantastisk som min far er, kan han til og med bli veldig gretten, og jeg husker mine søsken og jeg gikk på eggskjell hver gang han var i en av hans humør. Ikke glipp alle ut, bare fordi du ikke føler deg fantastisk, og prøv å fremme en følelsesvennlig stemning med de rundt deg.

# 7 Ikke ta stress hjemme. Vær oppmerksom på din holdning, og prøv å ikke bringe eksterne stress tilbake hjemme. Du har kanskje hatt en dårlig dag på kontoret, du har kanskje blitt sittende fast i ugudelig trafikk, eller du kan ha brutt en høy hæl som du var på hastighet på t-banen. Uansett hva som skjedde, var det ikke din partners feil, så i stedet for å være en grouch om det, dele hva som skjedde, la dem få deg til å føle deg bedre, og fortsett videre.

# 8 Gå mer. Hele poenget er å være en fittere og sunnere versjon av ditt nåværende selvtillit. I stedet for å ta bussen for de par kvartaler, gå. I stedet for å parkere på stedet som er nærmest heisen, velg en som er lengst unna og gå. Jo mer vandring du gjør, desto mer kalorier du brenner, og jo høyere vil stoffskiftet bli.

Fitter du er, jo mer energi du har, og jo bedre du vil se og føle. Plus, du vil bli mer psyched for seksuelle trillinger med partneren din. Ingen noensinne klaget over å ha en høy kjøreboks!

# 9 Tune ut teknologien ved bordet. Behandle måltidstider som din hellige sammentid. Pass på å legge til side alle former for teknologi mens du spiser, eller i det minste, sette dem på stille modus. Ikke la en innkommende tekst, jobb e-post eller noe så dumt som et Facebook-varsel komme i veien for deg å spise med din kjære.

Nyt samtalen, lær om dagen, og bare nyt å være i hverandres selskap. Gjennomfør denne endringen både hjemme og på restauranter. [Les: 8 måter sosiale medier dreper forholdet ditt]

# 10 Trykk på mer. Berør din elsker oftere, og du vil legge merke til den positive effekten det har på forholdet ditt. Gjør som tenåringer og nyt PDA uten å bekymre deg for hva andre vil tenke. Du bør også klemme mer, og sørg for å gi kjæresten din et kyss før du går ut døren hver morgen. Gjør det samme øyeblikket du går gjennom døren på slutten av dagen. [Les: 10 ikke-seksuelle berører for å føle seg tilkoblet og elsket]

# 11 Kommunisere på en hengiven måte. Noensinne så på hit-tv-sitcom Hvordan jeg møtte din mor? Det søte ekteparet, Lily og Marshall, kalte hverandre Lily-pad og Marshmallow. Noen forskere og livstrener kaller dette â € œknowing din partnerâ € ™ s kjærlighet språk. Â € Â Jo bedre du oppfører seg med hverandre, desto bedre blir det for ditt forhold. Aldri slutte å bruke kjæledyrnavn, da det bekrefter det sterke og kjærlige bindingen du deler med hverandre.

# 12 La ting gå. I stedet for å være en liten snobb, lær å la ting gå. Det spiller ingen rolle at kona glemte å fylle opp soyamelken, og det betyr ikke at mannen din behandler døråpningen som en klesvaskkurv. Kommuniser godt, tilgi og glem, og du vil finne at forholdet ditt vil bli en lykkeligere og sunnere.

# 13 Gi opp egoisme. Prøv å ikke være så egoistisk hele tiden. Jeg vet at du jobber hardt for å sørge for familien din, og at du noen ganger vil være alene på egenhånd. Like viktig som alene tid er, det er også viktig at du fokuserer på hva partneren din ønsker og å gjøre ting som de har interesse for.

Prøv å ta rollen som giver mer enn mottaker. Din partner vil legge merke til dette og begynne å etterligne deg, ikke fordi de føler seg dårlige, men fordi de elsker deg og vil at du skal være glad også. Derfor, når du har to store givers i et forhold, vinner alle. [Les: 12 tegner deg for å være egoistisk i ditt forhold]

Endring er veldig spennende og kan veldig godt påvirke retningen forholdet ditt tar. Det er ikke alltid de store endringene som betyr noe, men heller de små, nesten umerkelige. Stol på meg når jeg sier at de legger opp og bærer mye mer vekt enn de store greiene.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar