Sove med en venn: En beklagelig guide for å gjøre det riktig

Når du er singel og fortsatt har visse behov, kan en venn fylle din seksuelle tomrom. Men du vil kanskje lese dette før du sover med en venn.

Jeg tror vi har alle vært på et sted hvor vi bare tror at sove med en venn er et mye bedre alternativ i forhold til risikoen for å gå hjem med en fremmed. Enten det, eller vi slått ut og vår attraktive venn er det nest beste alternativet.

Det er ikke noe galt med å sove med bare en venn. Noen mennesker får det til å fungere helt fint. De sover sammen et par ganger. Så bare stopp, alt mens du holder vennskapet i ett stykke. Andre, men ender opp med å fange følelser, og det hele blir komplisert.

Vil du sove med vennen din, få deg til å bli forelsket i dem?

Jeg klandrer filmer som Venner med fordeler og Ingen forpliktelser For å få folk til å tro på det andre har du sex med din venn, blir du umiddelbart forelsket.

Disse filmene er FICTION, folk. Mens noen individer kan ende opp med å komme sammen med noen som bare var en venn etter å ha sovet med dem, og ender med å bli gift og ha barn, er det bare ikke vanlig. [Les: 16 hush-hush tegn på at vennen din vil ha sex med deg]

Holde vennskapet levende når du sover med en venn

Ikke alle må gå nedover den vanskelige banen når man sover med en venn. Faktisk finnes det måter å ha sex med vennen din, og det har ingen betydning for deg. Annet enn å ha en flott, hyggelig tid selvfølgelig.

Hvis du vil sove med vennen din, men ikke er sikker på hvilke grenser du bør være forsiktig med, les denne listen først. Det kan komme til nytte.

Gjøre

Når du sover med en venn, vil du følge disse reglene om hva du bør gjøre før, under og etter.

# 1 Sørg for at det ikke er noen følelser. Hvis du bare vil sove med vennen din fordi du har hatt en hemmelig forelskelse i årene, må du ikke gjøre det. Du må være helt følelsesløs, annet enn å likte dem som en venn. Du kompliserer bare ting ellers. [Les: 25 venner med fordeleregler å huske]

# 2 Sørg for at du kan følelsesmessig håndtere det. Det er mye som går i å sove med en venn. Du kan ikke slå dem hvis du bare kom ut av et seriøst forhold. Mange av dine tidligere følelser om din eks kan overføre til dem hvis du ikke er følelsesmessig stabil. Så hopp over det hvis du er i en dårlig følelsesmessig tilstand.

# 3 Diskuter det før det skjer. Hvis du vil sove med vennen din, snakkes først om dem. En god måte å gjøre dette på er bare å begynne å sjekk om det. "Hva ville skje hvis vi hekta! Det ville vært så rart, ikke sant? "Og se hva de sier.

De kan tenke på å koble seg med deg også. Du vet aldri egentlig. Men bare vær sikker på at du snakker om alt før du bare dykker inn. [Les: Slik kaster du en venn ved et uhell og kommer unna]

# 4 Fortell dem sannheten om alt. Hvis du har hatt hjertesykdommer eller ikke har barnsykdommer, og selv hvordan du føler deg før og etter å koble til. Den eneste måten å sove med en venn, er hvis du holder en åpen og ærlig kommunikasjonslinje.

# 5 Hold det på den lave nede. Ikke alle i verden trenger å vite at de to er i gang. Spesielt ikke alle andre i vennegruppen din. Folk begynner å snakke, og det kan gjøre gruppens hangouts veldig vanskelig og ubehagelig for alle.

# 6 Bruk beskyttelse av noe slag. Denne personen er bare din venn, ikke noen som du faktisk har følelser for eller kunne se deg selv i et forhold til. Av denne grunn anbefaler jeg alltid å bruke beskyttelse. Hvis du blir gravid av vennen din, ødelegger det mye mer enn bare vennskapet ditt. [Les: Å trekke ut er helt trygt og annet dårlig sexråd]

ikke

Hvis du planlegger å bli opptatt med noen som bare er en venn, må du følge disse reglene om hva du IKKE skal gjøre hvis du vil holde ting i sjakk.

# 1 IKKE gjør det når du er veldig full. Følelser løper ekstra høyt når du er veldig full og samtidig gjør du ikke de beste avgjørelsene du kan være. Så hvis du vil sove med en venn, foreslår jeg aldri å gjøre når du er så full, kan du ikke tenke rett.

# 2 IKKE bli sjalu når de vil knekke noen andre. Det beste ved å sove med en venn er at du også kan sove med andre mennesker - siden du ikke er forpliktet til dem. Men dette betyr at de kan gjøre det samme.

Ikke vær jaloux rot hvis du finner ut at de sover med noen andre. Sjalusi betyr at du har flere følelser for dem enn du opprinnelig lot på. Ikke vær den personen. [Les: 16 irritasjoner av langsiktige FWB-relasjoner]

# 3 LIG IKKE om dine følelser. Jeg vet at det kan være fristende å fortelle noen du ikke har følelser for dem, slik at de vil sove med deg som venner. Men hvis du lyver om hvordan du føler, vil du bare gjøre ting verre. Det blir vanskeligere på deg.

# 4 Forvent ikke mer av dem. De er enige om å være vennen din med fordeler, ikke din betydelige andre, skulderen din til å gråte på, eller din fortrolige. De er der for å sove med deg og ikke forandre forholdet ditt på noen annen måte.

Når det er sagt, kan du ikke forvente at de skal gjøre ting for deg, bare fordi du sover nå sammen. Ikke forvent at de skal behandle deg noe annerledes rundt resten av vennene dine heller. [Les: Hvordan bli gode venner etter å ha sovet med hverandre]

# 5 Unngå dem i grupper. Ja, du sover sammen. Ja, du kommer til å se dem i grupper med dine andre venner. Ikke unngå dem for å holde ting på det lave.

Hvis du unngår dem, begynner folk å begynne å lure på hva som skjer med alt dette. Faktisk forteller du i utgangspunktet at noe er opp med dere to hvis du unngår dem hele tiden. [Les: 33 skyldige fornøyelser som best er hemmeligholdte]

# 6 IKKE kose med dem etterpå. Cuddling med noen som bare er en venn etter å ha sex er en dårlig ide. Det kan være behagelig, og du vil kanskje like den slags kjærlighet etter å ha sex med noen. Husk at det er det forholdet er for ikke venner med fordeler.

[Les: Hvordan starte venner med fordeler]

Å sove med en venn er ikke å bli tatt lett. Ved å følge disse dosene og ikke, vil du gjøre det mye lettere for dere begge.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar