Sove seg over 101: Slik lager du ting jevnt

Å sove på en manns sted kan være spennende om natten og likevel veldig plagsomt neste morgen. Hopp over klosset ved å følge disse 10 tipsene!

Det er en ting å gjøre det til kjæresten din stue. Det er helt annet å komme seg opp til soverommet og overnatte der. Å sove over på hans sted er en stor milepæl i forholdet. Han tillater deg å gå inn i hans trygge plass og faktisk bli der for natten. Det burde være et fantastisk øyeblikk som du kan nyte, ikke sant? Du burde være glad for at han gir deg det, ikke sant?

Ikke alltid.

Å sove kan faktisk forårsake mye angst for mange kvinner. Tross alt sover du på noen sted hvor reglene kan være litt annerledes. Hva burde du gjøre? Hva skal du ta med? Ville han være ok med morgenpustet ditt? Hva skjer hvis hans roomies sporer deg casually går mot toalettet?

Hva du bør vite om å sove over på hans sted

Her er en veiledning for hva du trenger å gjøre for å unngå uhell på den første natten du sover på en manns sted.

# 1 Tips en venn. Bare for å være på den sikre siden, er det en god ide å fortelle noen du stoler på nøyaktig hvor du planlegger å sove over. Har den eksakte adressen og send den via tekst til en venn. Dette er spesielt viktig hvis du går hjem med en fyr du ikke vet det bra ennå * f.eks. en fyr du bestemte deg for å komme hjem med mens du festet *. Du vet aldri om du plutselig trenger en venn til å plukke deg når ting går galt. [Les: 16 giveaway tegn på at det vil være en nattstand]

# 2 Ta med penger. Dette er muligens den viktigste og praktiske tingen du må ha på deg. Dessuten, hvem har ikke noe penger med dem når de går ut? Du må ha nok penger til en drosje hjemme, hvis du ikke kjører deg tilbake til din plass. Andre ting du kanskje ender med å kjøpe er toalettsaker, spesielt hvis dette er en planlagt sleepover.

# 3 Ta med toalettsaker, undies og kanskje en ekstra skjorte. Du trenger ikke å ta med en hel koffert med ting når du sover! Når du ser deg rundt en koffert på vei til stedet, kan han få det til å tro at du umiddelbart planlegger å flytte inn. Bare ta med det grunnleggende, for eksempel en tannbørste, sminkefjerner, undertøy og bytte av klær, med mindre du har det bra med å ha på deg Datoen på deg fra natten før når du er på vei hjem. Du vil ikke se ut som et varmt rot når du kommer hjem, gjør du? [Les: Tips om hva du skal ha når du hopper i seng med mannen din]

# 4 Slip av nærbutikken. Dette vil bare gjelde hvis du har en improvisert sleepover. 24-timers nærbutikker er overalt i disse dager, så å finne en bør være en cinch. Når du er der, ta tak i det som er en tannbørste og kanskje noen kondomer. Jo, den fyren du har, kan ha det som er viktigst på hans sted. Men det er bedre å være klar enn å finne ut hva som mangler når du er både på hans plass og for trøtt til å gå tilbake igjen.

# 5 Bruk lys makeup eller ta med sminkefjerner. Raccoon øyne er ikke akkurat det du ser etter når du vil hilse på fyren en god morgen. Selvfølgelig vil du se bra ut med de røykfulle øynene og tolv strøk mascara, men prøv det beste å se ut som deg selv når du har på deg sminke, slik at mannen din ikke vil tro at han tok noen andre hjem ved en feil.

Også, sminkefjerner og litt fuktighetskrem er dine beste venner når du sover over. Bli kvitt gunk på ansiktet ditt før du legger hodet på en av puter. Stol på oss når vi sier at en fyr heller vil våkne opp til et friskt sminkefritt ansikt enn et ansikt som ville gi Freddy Kruger en løp for pengene sine. [Les: 10 måter å se sexy ut uten å prøve]

# 6 Donâ € ™ t handle disgusted. Det er den twinge av angst som setter inn når du kommer inn i rommet hans. Du vet aldri hva du vil finne der inne. Så hvis du ser at huset kan være litt nyere eller litt renere, gjør bare ditt beste for ikke å si noe som høres ut som kritikk. Hvis ditt første instinkt er å ta tak i Lysol og spray bort, motstå! Youâ € ™ ve blitt invitert i, tross alt, det minste du kan gjøre er å handle litt mer takknemlig.

# 7 Donâ € ™ t bli freaked ut av hans exâ € ™ s ting. Tingen med gutta er at det kan ta dem en stund å bli kvitt ting de ikke lenger trenger i huset. De kan sette den i en pen liten haug i hjørnet av rommet, men når de blir vant til bare å ligge der, kan de glemme alt. Så hvis du ser noen feminine gjenstander som tilhørte hans ex, må du ikke berette ham for det. Sjansene er at han allerede er mortified av tanken på at du så hans eks. Ting.

Men hvis du får den stemningen han fortsatt kan være med sin "eks" (f.eks. Hennes klær er i hammeren, er det kvinners toalettsaker på badet, bildene deres er fortsatt oppe på veggen osv. .), kan det være lurt å begynne å stille spørsmål til ham. Hvis han ikke lenger er med henne, burde hennes ting ikke være over alt, ikke sant? [Les: 13 lurte tegn han er fortsatt ikke over hans eks]

# 8 Vær høflig til roomies. Ja, å sove over på et felles rom kan være både ubeleilig og ubehagelig. Rommet er deres så mye som det er hans. Prøv å være hyggelig, hvis ikke vennlig.Til å begynne med er du alle voksne uansett. De vet sannsynligvis allerede hva som skjer når deres roomie bringer hjem en jente. De bør forlate dere alene for å gjøre ting når de første hyggene er gjort.

Vær også oppmerksom på at bare en vegg skiller deg fra rommet hans. Så hold lydnivået til et minimumsvolum. Som vi sa, vet de allerede hva som skjer. De trenger ikke lyd bevis på hva dere er opp til.

# 9 Husk at han kanskje ikke er så attraktiv når han våkner. Jo, din fyr kan være helt perfekt når du er ute og om. Men hans instinkt til å oppføre seg på en bestemt måte, blir stadig klar da han gni søvn av øynene sine. For at du ikke skal bli fanget uansett, husk at ingen er perfekt når de våkner.

Han kan ha crusty øyne, rotete hår, dårlig ånde og en pølse med kule på puten. Dette kan være endearing for noen kvinner, fordi han bare ser så adorably sårbar ut. Hvis du ikke finner den typen søt, bare vær forberedt på å komme ansikt til ansikt med det om morgenen.

# 10 Har en exit strategi. Du kjenner de menneskene som alltid ser ut til å utvide deres velkommen? Ikke vær en av dem. Selv om din fyr ikke har noe planlagt for resten av dagen, ikke linger rundt med mindre han spesifikt ber deg om å bli. Det ville være mye mer vanskelig hvis han gjør en unnskyldning for at du kan se rett gjennom.

Ikke ta det som en personlig fornærmelse hvis han ikke vil at du skal bli mye lenger. Noen mennesker vil bare ha litt tid til seg selv. Dessuten er det allerede et stort skritt fremover i forholdet ditt, ikke sant? Dette kan bety at din neste dato er alt annet enn satt i stein! [Les: 8 tips for å gjøre din tur til skam mindre skamfull]

Sove over trenger ikke å være en stor nervepirrende prøvelse. Det er små ting å gjøre for å få ting til å løpe mer jevnt. Bare hold disse tipsene i tankene, gå med strømmen, og ha en morsom kveld sammen!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar