Skream: Jeg pleide å spille fotball, men alle var så alvorlige

Innflytelsen som Skream har hatt på utviklingen av elektronisk musikk er latterlig, og som en kunstner utvikler han stadig og bytter sjangere. Men med et slikt høyborg over dansemusikscenen, tillater tidsplanen enhver form for utseende i treningsarenaen?

Hvordan vurderer du treningen din på en skala fra 1 til 10?

Jeg vil si en, bare fordi jeg puster. Jeg knuste min skinne og har nettopp begynt å gå igjen. Jeg danser mye, på forskjellige steder rundt om i verden - jeg forteller alle at jeg har en historie i moderne dans. Jeg pleide også å spille fotball, men jeg stoppet da jeg begynte å lage musikk. Halvparten av teamet mitt gikk profesjonelt, som Jason Puncheon og Liam Fontaine, men det var rundt den tiden jeg oppdaget andre former for moro. Alle var så alvorlige, og du ville ende opp med å kjempe bare fordi du slo deg opp, så jeg var som "Jeg kan ikke bli arsed med dette." Den andre banen var likevel mer moro.

Hvor viktig er helse og fitness for deg?

Jeg har en liten, så jeg antar at jeg skal begynne å bry seg. Tarmene er der og jeg husker at pappa sa til meg "Hold øye med det fordi når du kommer til 30 og det skjer, kan du ikke kvitte deg med det."

Hva gjør du for å motivere deg selv?

Å ha en liten er absolutt motivasjon fordi det er den beste måten å gjøre det på, så uklar som det er, du vil leve så lenge som mulig, og brenne det i begge ender i 15 år. Jeg har også lagt merke til at jeg kommer ut av pusten mye lettere - jeg røyker også. La oss endre mitt første svar til minus ett ...

Teller du en konsert som trening?

Jeg svetter mye, så sikkert må det gjøre noe riktig. Jeg tapper mye på foten, så jeg har gode kalver - vel, en stor kalv og et gammelt ben. Hvis du noen gang gjør en funksjon på høyre kalver, er jeg mannen din.

Hva vil du aldri gjøre igjen?

Alt det? Jeg pleide å hate fotballopplæring - du ville være på skolen hele dagen, og da måtte du gå og trene. Jeg hatet bleep testen - jeg får ikke poenget. Det er bare noen som er fitter enn du er, det er alt det er. De fortsetter å lage blep, det gjør du ikke.

Hvordan er treningsfingeravtrykket ditt unikt for deg og din karriere?

Du sprit mye. Jeg drikker ikke halvparten så mye som jeg gjorde da jeg var 18 - drikker vodka rett fra flasken, og tanken på det gjør at jeg blir syk. Du er alltid ute for å underholde, og jeg har alltid vært besatt av folk og gjør dem til å føle seg komfortabel, så det er vanligvis "La oss ta en drink!" Du går stadig steder og du er en gjest så de vil kaste det ut for deg, og det betyr at du gir deg en shitload av sprit - det er en festverden. Jeg er fortsatt opp på mandag klar til å gjøre noe skjønt. Jeg vinner.

Skream er for tiden på sin europeiske tur og spiller London 28. oktober. Billetter tilgjengelig på skreamizm.com.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar