Skinny Dipping - Hvordan overbevise dine venner om å gjøre det

Har du noen gang ønsket å føle at spennende rush for å være uartig og naken i det åpne, skjermet bare et halvt reflekterende ark med gjennomsiktig vann? Vel, det er tynn dipping for deg. Hvis du kjenner reglene, kan det være mye flørtende moro å ta en tynn dukkert, selv for en sjenert nybegynner.

Har du noen gang vært tynn dyppet med vennene dine? Mens mager dipping har vært en fantasi for de fleste, er det en av de fantasier som er verdt å bringe til liv.

Skinny dipping - Ta spranget

Skinny dipping er et rush som føles så uvirkelig og giddy. Og berøring av vann som kjærmer din blanke hud, kan være en høy som er verdt å legge inn i bøttelisten din.

Men hvordan skjer det? Hvordan tar en hel gruppe venner bare av seg alle klærne sine og hopper inn i et vannbasseng, enten det er en innsjø eller en grunne strand uten så mye som en annen tanke?

Det er virkelig problemet. Skinny dips er bare ikke en anspore for øyeblikket ting hele tiden. Vanligvis, for en vellykket, tynn dukkert må den premediteres og planlegges.

Hvordan tynn dukkert med venner

Skinny dipping alene er bare ikke moro, hvorfor gjør du det hver dag i badekaret ditt.

Så hvis du virkelig vil ha en god, tynn dukkert, trenger du noen få gode venner.

Skinny dipping er noe som er blitt hengivet i, siden for alltid.

Det er bare de siste årtier at vi alle har begynt å føle oss veldig usikre om våre egne fysikker og små søte unormaliteter i kroppene våre.

Ting å gjøre før tynn dipping

For en vellykket, tynn dukkert må du forberede deg i hodet. Her er noen tips som kan hjelpe deg.

Miste dine usikkerheter

En av de største årsakene til at mange menn og kvinner ikke er tynn dukkert, er fordi de antar at de ser dårlig ut i buff. Men kom igjen, hvis Peter Griffin synes han ser sexy naken, hvor dårlig kan du se? På slutten av dagen er det bare din usikkerhet som gjør at du ser dårlig ut. Mister usikkerheten og trives godt om din egen kropp, og du vil bare bli mer attraktiv med hvert passerende minutt! [Les: Hvordan bli naken i offentligheten]

Planlegg øyeblikket

Hvis du virkelig ønsker å tynne dukkert med vennene dine, er det to måter å gå om det. Du kan være spontan, eller den tynne duken kan forhåndsforebygges.

en. Spontan skinny dipping

Stripping klærne dine spontant hjelper aldri virkelig hvis du er den eneste som tar klærne av. Så hvis du vil at dette skal fungere, må du ha et par venner på din side. Overbevise dem om å kaste på klærne sine, og akkurat som en flokk av får, vil alle andre følge deg til slutt!

b. Premeditated skinny dipping

Noen ganger virker ikke spontan skinny dipping bare. Hva om en av vennene dine har slitt undertøy? Eller gisp, hva om noen jenter ikke har barbert sine ben og Gud vet hva annet? Selvfølgelig vil du aldri vite disse detaljene i utgangspunktet. Du ville ikke være i stand til å overbevise den vennen om å mager dukkert i en million år!

For å unngå slike forhold er det alltid bedre å avdekke planen en dag i forveien hvis det er mulig. Er dere på vei til en venns basseng neste dag, eller en liten ferie på en nærliggende øy? [Les: Stygg moro på stranden] Uansett hva det er, spre bare ordet. Spenn på alle måter at alle dere går mager dipping neste morgen. Nå vil joken din forvirre dem, og de vil lure på om det er mulighet for mager dipping. Så det er en god sjanse at de alle kommer til å bli forberedt uansett. For sikkerhets skyld!

Tar sjansen i tynn dipping

Mager dipping er morsom, bonding og spennende. Og det er verdt all planlegging. Så før du egentlig er tynn dukkert, overbevis et par venner, minst en annen jente og fyr, å tynn dukkert med deg.

Ikke skinnende dukkert når alle er opptatt og opptatt av å gjøre sine egne ting. Vent på humøret til å nøkre ned til alle bare venter på noe spennende å komme opp. Og når øyeblikket er riktig, kunngjøre det ut til verden og se hvordan de reagerer.

I hver gruppe vil det være noen få som vil bli overrasket og være helt imot det. La disse skinny dipping party poopers til side for nå. De kommer om seg selv senere. Oppriktig overbevise de menneskene som griner og likevel er å nøle.

På samme tid begynner du å ta t-skjorte og bukser av. På vent, la vennene du har overbevist tidligere ta klærne av også.

Ikke ta av undertøyet ennå, og lagre det for sist. Kom inn i vannet og kaste deretter undertøyene dine ut, og la de få vennene som har kommet i vannet, gjøre det samme. [Les: Offentlige blinkende tilståelser]

Når du gjør dette og begynner å ha det gøy å plaske rundt i vannet, ville dine andre venner ikke kunne motstå det. Og før du vet det, hører du mange nakne kanonkugler som faller i vannet!

Og der har du det, en komplett guide til tynn dukkert og få vennene dine til å tynne dukkert med deg!

Ting å vite før tynn dipping

Mens tynn dipping er mye moro, kan det være et uhøflig sjokk hvis du ikke følger disse pekene på ting du bør vite før tynn dipping.

Stoler du på vennene dine?

Fornøyd skinny dipping bare hvis du er med venner du stoler helt på.Det er ikke morsomt med fremmede, og selv en utilsiktet berøring kan virke som en seksuell trussel. Og til tider vet du aldri hva en ny venns intensjoner er.

Ikke involvert kameraer

Pass på at ingen av vennene dine snakker bilder. Hvis du er med en nær vennegruppe, vil de høre på deg hvis du forteller dem at du ikke sniker noen bilder. Du vet aldri i hvem hender et bilde kan dukke opp år senere.

Kjenn statsloven

Mager dipping er ulovlig i de fleste deler av verden. Så hvis du virkelig vil tynn dukkert, gjør det når du er på ferie på et sted der det er lovlig, eller i en venns private basseng.

Tider når du bør helt unngå tynn dipping

Selv om du er klar over ting du må vite før tynn dipping er en god ide, er det tider når du aldri skal mage. Bruk disse tipsene som en referanse neste gang du vil bli naken i vannet.

Drunk mager dipping

Mens de fleste sverger ved drunken mager dipping, er det definitivt ikke trygt. Å ha noen skudd kan lette nervøsiteten og kaste dine hemmelser, men det kan også gjøre deg mindre klar over hva som skjer rundt deg. Og det er aldri bra når du er naken med andre mennesker.

Når du føler deg usikker

Ikke tynn dukkert når du føler deg usikker. Det er greit å føle seg vanskelig, men hvis du blir naken, blir du nervøs og panikk, er det kanskje ikke skinnende dipping du ikke. Og noen ganger er det bedre å stole på våre egne instinkter enn noe annet.

Du er med en lustig venn

Alle vennene dine kan være veldig søte og hyggelige, men er det noen som har prøvd å slå deg seksuelt eller bli fysisk med deg i din gruppe? Nå burde du ikke være å henge ut med denne personen i utgangspunktet, spesielt hvis han krysser linjen hele tiden. Men likevel, hvis denne vennen plages deg å bli naken, er det bedre å unngå tynn dipping. Mens tynn dipping er frigjørende og morsom med venner, kan en lystig venn be deg om å bli naken bare for å dra nytte av situasjonen.

Nå som du vet alt om tynn dipping med venner, følg disse reglene, og du vil se hvor mye moro en god, tynn dukkert kan være!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar