SkinFix Gentle Hair og Body Wash Review

Hva vi sier:

Vårt panel av mum testere satte pris på 2 i 1 handling av dette produktet, da det ikke var nødvendig å kjøpe separate flasker for hår og kroppsvask. Lotionet var veldig forsiktig og i noen tilfeller fullstendig fjernet eksem. Den duftfrie naturen delte vårt panel av mum testere, men viser at dette produktet egentlig er helt naturlig.

Hva de sier:

"Noen ganger kan du gi barn et bad, det kan gjøre mer skade enn godt, spesielt når de er følsomme og utsatt for eksem. Skinfix introduserer mild hår og kroppsvask, en mild og mild formel som renser babyens delikate hud og hår. Sulfatfri og duftfri, bruker denne 2-i-1-formelen naturlige botaniske rensemidler som er tårefrie og vil ikke fjerne hudens naturlige fuktighet eller irritere. "

Testet av mamma Kayleigh Halls for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet som det er lett å bruke som det kommer i et klemrør som er ideelt når du prøver å holde på en glatt baby i badekaret! Det er praktisk som det er en sjampo og kroppsvask kombinert. Det er mildt på huden, så du trenger ikke å bekymre deg for å tørke ut babyens hud. Røret er også ganske stort, så jeg føler at det er god valuta for pengene.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det er en sjampo og kroppsvask kombinert som er praktisk av noen grunner. For det første kan jeg vaske datteren min i badekaret raskere, og røret tar opp mindre plass hjemme og når du pakker for å ta bort på ferie. Det ville være lettere å kjøpe i butikken som det er bare ett produkt - du trenger ikke å lete etter en egen sjampo og kroppsvask som ville være egnet for en baby med sensitiv hud eller eksem.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville ikke velge å bruke dette produktet over andre på markedet av noen grunner. For det første er det andre merker på markedet som også er designet for å være egnet for babyer med sensitiv hud eller eksem som er litt billigere. Jeg ble også slått av dette produktet fordi det er unscented, merket jeg vanligvis bruker (Childs Farm) er duftende. Jeg følte at kroppen vasket seg litt plastlignende som meg, som satte meg av.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det viktigste jeg ville bytte om dette produktet ville være å gjøre det duftende, som jeg sa tidligere, er det andre lignende produkter på markedet som er duftende og jeg foretrekker dem da de forlater datterens hår luktende fint.

Testet av mamma Kirsty Haining for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg ville ja som jeg fant det spesielt lett å kontrollere å være et presset rør. Det duftfrie elementet er faktisk ganske nøyaktig, i stedet for de svært kjemisk duftende stoffene som brukes i de fleste babyprodukter. Det er fint å ha noe designet for å bli presset inn i en klut mens du styrer en dårlig i badekaret, og den skinnende emballasjen gir også god distraksjon.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det er godt å ha hår og kroppsvask designet for ekstra følsom hud. Den squeezy tube er også en god design for enkel bruk på badetid. Å være i stand til å bare bruke ett produkt i stedet for å skille bad og hår er godt når man prøver å inneholde et wiggly spedbarn. Det er fint å ha noe som ikke har en sterk duft.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ikke nødvendigvis, som personlig, foretrekker jeg milde dufter i stedet for et fullstendig fravær av dem, men i det minste gjør det det som står på tinnet - mildt og duftfritt. Jeg finner separate produkter bedre med en søvnig duft i badekaret, men jeg vil definitivt vurdere å få dette produktet igjen.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Lokket samler ganske mye vann som er vanlig i låseskruen på lokkvariet. Selv om dette ikke er en spilleskifter, er det noe å være forsiktig med, spesielt hvis røret lever på badet mens andre familiemedlemmer har dusj. Utover det, helt fornøyd med design og kvalitet.

Testet av mamma Samantha Stocks for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til noen som dette er veldig god verdi for pengene. Jeg vil også anbefale det til mødre hvis deres baby er utsatt for eller har eksem. Dette produktet har forlatt min sønns kropp og hår silkeaktig, og han synes også mer avslappet og mindre kløende, ikke som de fleste andre produkter som ikke har gitt ham noen lettelse.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Som mamma har dette produktet gjort livet mitt lettere fordi sønnen min er utsatt for eksem, og dette har hjulpet vesentlig. Min sønn har nå silkeaktig hår og hud. Jeg har brukt dette produktet selv, og det har gjort huden myk og frisk, og jeg vil definitivt kjøpe dette produktet igjen i fremtiden.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg har søkt etter forskjellige produkter for min sønn som han har eksem, og dette produktet har hjulpet sterkt og er også stor verdi for pengene. De fleste produkter på markedet er dyre og virker ikke som kan være frustrerende. Av denne grunn ville jeg velge dette produktet over alt annet.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville ikke endre dette produktet da designet er veldig fint og formen på flasken også. Dette produktet er god verdi for pengene, så jeg ville ikke endre det heller - alt om dette produktet er strålende, og jeg vil anbefale det til noen!

Testet av mamma Molly Hall for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg har vært på meg med å prøve å finne et produkt for å hjelpe min ni måneder gamle babyens hud.Hun er stadig dekket av utslett og ingenting har fungert. Med en vask fra hår og kroppsvask ble hele kroppen ren og så myk - jeg ble overrasket. Hennes hud var så ujevn og grov før du brukte dette produktet, og siden du har testet dette for Mother & Baby-prisen, har det blitt vår natttidsprosess. Det er så forsiktig mot huden og også veldig kjølig, så det kan brukes til å berolige huden hennes. Jeg har selv brukt det selv og folk har kommentert hvor flott huden min ser ut. Selve produktet er også så praktisk, med både kropp og hår, det eliminerer behovet for å bruke flere produkter på babyens hud. Det er ærlig så verdt prislappen, min flaske er nesten tom, og jeg vil være på vei til å kjøpe en annen straks - helt strålende!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Når du bruker det på badetid, er det utrolig praktisk. Fordi det er både hår og kroppsvask, trenger du bare å bruke ett produkt på babyens følsomme hud, noe som betyr mye mer tid på å sprute og binde med babyen din! Det behandlet datterens forferdelige utslett og har også bidratt til å forhindre dem, så hun er så mye mer komfortabel nå, noe som selvsagt gjør livet lettere for oss begge som en lykkelig baby gjør en lykkelig mamma!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Helt sikkert! Det er så forsiktig med babyens hud. Og jeg har aldri sett noe arbeid så godt å behandle utslett om 12 timer. Dette produktet bør definitivt vinne en Mother & Baby-pris!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det ville vært fint om det var litt rimeligere, etter å ha sett på prisen på varen på nettet, må jeg innrømme at jeg bare ville betale den prisen etter å ha sett førstehånden hvor briljant det fungerer. Hvis jeg var en ny forbruker på jakt etter noe å prøve, ville dette definitivt være lengre ned på listen min på grunn av prisen.

Testet av mamma Victoria Stokes for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til andre mødre for babyer som er utsatt for sensitiv hud som det fungerte veldig bra på datteren min. Hun ble igjen med nydelig glatt hud og det var hyggelig å vite at jeg har brukt naturlige produkter uten sterke kjemikalier. Det er også praktisk å være et to i ett produkt, da det holder kostnadene nede.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet gjør livet mitt lettere som en mamma på grunn av produktets to formål - kombinere både kropps- og hårvask betyr at jeg ikke trenger å snikle rundt å få andre flasker mens jeg holder babyen min. Følelsen av det på babyens hud er nydelig, både under og etter et bad, spesielt da vi bad daglig. Det er veldig forsiktig.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette produktet over andre på markedet, da det bruker naturlige produkter som er snille mot datterens hud. Den ene tingen som skiller seg ut for meg, er brukervennligheten ved ikke å trenge noen andre lotioner, da dette vil gjøre både hår og kropp. Kostnaden er høy, men du betaler definitivt for kvaliteten i både ingrediensene og selve produktet. Jeg vil anbefale dette produktet til andre mødre, da det er et herlig produkt

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne endre en ting om produktet, ville det være lukten. Selve produktet var nydelig, men jeg føler kanskje en naturlig duft ville gjøre dette produktet standout med miles. Det forlot datterens hud og følte seg myk, men det var ingen etter babybad lukt sammenlignet med andre produkter på markedet. Dette er virkelig et flott produkt, og bortsett fra duften er det perfekt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar