Størrelsessaker, men mindre så nå, takket være elven Big Island

Innholdsfortegnelse:

Størrelsessaker, men mindre så nå, takket være elven Big Island - STIL 2023
Størrelsessaker, men mindre så nå, takket være elven Big Island - STIL 2023
Anonim

Kjempes du for å finne smigrende figurer eller fasjonable klær i riktig størrelse? Vel, sjekk ut denne nye samlingen, designet av en av våre favoritt high street-etiketter, noe som gjør unflattering og utsmykket klær en ting fra fortiden med trendy sesongvarer samt klesskapsklassikere, alle tilgjengelige i størrelser opptil XXXXL og 48in midje.

"Vi har gjennomført mye markedsundersøkelse før denne lanseringen, og fant ut at det var en reell etterspørsel etter stilige herreklær som passer til flere kroppsformer," forklarer Nicholas Tahir, kjøpshode ved River Island. Forhandleren fortjener plager for å tilrettelegge for alle, men det er utrolig at selv om mange av mote klesskapklammer ikke har endret seg i flere tiår, har designere og merker vært treg imot ulike kroppsformer.

The Big & Tall-linjen består av stifter som Oxford-skjorter, T-skjorter, slanke chinos og denim, samt flere fremtidsvarer som ript denim og en Harrington-stil blusonjakke. Sammen utgjør de en rekke funksjonelle og estetisk tiltalende som er perfekte for alle aldre.

Se gjennom noen av våre favorittartikler nedenfor, og dykk inn i samlingen på riverisland.com.

Rød og svart farge blokk genser

Image
Image

£ 28, kjøp på riverisland.com

Rød sjekk skjorte

Image
Image

£ 25, kjøp på riverisland.com

Distressed sweatshirt

Image
Image

£ 25, kjøp på riverisland.com

Black jersey joggers

Image
Image

£ 22, kjøp på riverisland.com

Populært emne