Seks måter å trene med en medisinball

1. Kast fra gulvet

En av de enkleste bevegelsene du kan gjøre med en medisinball er også den mest effektive. "Ligg på ryggen og kast ballen oppover, og hold armene dine tilstrekkelig til du tar det," sier treneren Adam Wakefield. "Gjør tre sett med fem eksplosive representanter."

Hvorfor gjør det? Hvis du gjør dette etter at du har varmet opp, men før du benker, vil det sørge for at alle motorene med høyt grenseverdier skyter, gjør at benken presses mer effektivt - og også mer effektivt når du bygger muskler.

2. Slå på stedet

Å arbeide kjernens rotasjonsmuskler er ikke lett, men det er nødvendig - du vil bruke dem i alt fra å kaste slag til å passere en rugbyball. "Hold deg nær en vegg og brann ballen inn i den med enten et sidekast eller en enhåndsbevegelse," sier Wakefield.

Hvorfor gjør det? Du vil engasjere dine obliques, serratus og transverse abdominis, noe som betyr at du rekrutterer ofte ubrukte muskelfibre via eksplosjonsbevegelsen.

3. Vær en korsleder

Du har sett verdens sterkeste mann keg kaste, ikke sant? Hvis ikke, YouTube det, og takk de heldige stjernene du kaster en ball overhead i stedet for en metallfat. "Gjør tre sett med seks, og hold hver rep eksplosiv og skarp," sier Wakefield.

Hvorfor gjør det? De fleste eksplosive hoftebevegelser tvinger deg til å senke oppe - selv kettlebell swing og olympiske heiser. Dette lar deg eksplodere fullt, så du vil bygge kraft med null nedgang.

4. Stå opp, kom deg ned

Hvis sportsspesifikk kondisjonering er målet, er det viktig å etterligne de kaotiske forholdene til en kamp. Du må presse gjennom denne: Start en stoppeklokke og ta ballen fra bakken til overhead 30 ganger, gjør fem burpees hvert minutt.

Hvorfor gjør det? "Min favoritt med ball conditioning trening - Jeg har gjort det med en 50kg ball iført en 10kg vest i 6min 25sec," sier Wakefield. "Bruk en ball som du sliter med å gjøre ti reps på et minutt med."

Se relaterte The Best Medicine Ball Øvelser for alle nivåer av Gym-GoerHit din Abs med denne medisinballen treningsøkt Den 15-minutters medisinball treningsøkt som utfordrer kjernen din

5. Trykk og slam

"Denne ser enkel på papir, men det vil blåse overkroppen opp," sier Wakefield. "Gjør 21 reps av press-ups og ball slams, deretter 15 av hver, deretter ni, 15 og 21 igjen. Forleng hver rep fullstendig på toppen og sikte på å fullføre på under åtte minutter. "

Hvorfor gjør det? Ved (forhåpentligvis) aldri å treffe muskelsvikt, vil du være i stand til å presse gjennom dette i fart, bringe inn motstridende muskelgrupper og presse kondisjonen til grensen. Det garanterer også pumpen.

6. Slip løs bastarden

Ikke den sadistiske PT innenfor - en bastard er en burpee med en streng press-up på bunnen. "Bastard fetter er den motsatte bevegelsen," sier trener Michael Blevins. "Det er en rullende dekkhøyde hvor du går fra baksiden til stående stilling, og deretter inn i en slam."

Hvorfor gjør det? Du vil utfordre din balanse og proprioception (kroppens posisjonssans), så vel som din kondisjonering. Også, alle dekksklatene vil hjelpe hip-mobiliteten din.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar