Seks måter Apple Watch blir bedre for Fitness

Mens Apple Watch Series 3 var den beste versjonen av Apples bærbare ennå, og den beste sporty smartwatchen er tilgjengelig (med mindre du bruker en Android-telefon, selvfølgelig), var det langt fra hele pakken når det gjelder helse og fitness. Noen av problemene kan ikke løses av programvare tweaks alene, som en-dags batterilevetid, men introduksjonen av watchOS 5 vil forbedre treningssporingsopplevelsen på Apple Watch betydelig.

Den gratis programvareoppdateringen vil bli lansert denne høsten, men Apple har allerede annonsert hva brukerne kan forvente å se. Her er de mest spennende funksjonene som kommer til Apple Watch.

Automatisk treningsdeteksjon

Glemte du å starte treningen din på klokka? Ikke noe problem - enheten vil gjenkjenne at du trener og varsler deg om å starte en treningsøkt, og til og med gi deg tilbakevirkende kreditt for øvelsen du har gjort før varselet. Det samme gjelder for en treningsøkt. Hvis du setter deg ned etter en løp uten å trykke på stopp (skjer for oss alle), vil klokken varsle deg om å avslutte økten, slik at gjennomsnittshastigheten ikke skjeves av en stasjonær halvtime på skrivebordet ditt. Og snakker om tempo ...

Running tempo varsler

Apple Watch vil varsle deg om tempoet ditt er over eller under et forhåndsinnstilt måltak på løpene dine. En rullende tempo stat vil bli introdusert også som viser tempoet din over den siste mile. Dette er veldig praktisk for de som prøver å opprettholde et visst tempo og vanligvis bedre å bruke enn dagens tempo, noe som er så hoppet på de fleste håndleddsprodukter at det er relativt ubrukelig.

Se relaterte The One App Runners med en Apple Watch bør DownloadGymKit gjør Apple Watch 3 Den smarteste Fitness Tracker i Gym10 av de beste Apple Watch Fitness Apps

Nye idrettsmoduser

Dedikerte yoga- og turmoduser kommer til klokken, komplett med dedikerte algoritmer for å estimere kalorier som er brent og sporer aktive minutter.

Aktivitetskonkurranser

Tidligere kunne du koble Apple Watch med venner og se hvilken aktivitet de hadde gjort, men snart kan du konkurrere med dem, noe som er langt mer spennende. Du konkurrerer over syv dager med poeng opptjent for å lukke aktivitetsringene dine.

Cadence statistikk for løpere og turgåere

Din kadence er hvor mange trinn du tar per minutt, og det er en viktig stat for løpere spesielt. For lavt en kadence kan være en indikasjon på at du er overstridende og legger kroppen din i fare for skade, så sjekk ut statistikken din når den nye funksjonen kommer - en kadens på rundt 180 blir allment ansett som optimal.

Podcasts

Ankomsten av Podcasts-appen på Watch er et flott og forsinket tillegg for alle som liker å lytte til podcaster mens de trener, fordi du vil kunne forlate telefonen uten å begrense underholdningen til musikk.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar