Seks tips som hjelper deg med å løfte tungt

1. Kjør føttene i gulvet

Når du utfører dødløft eller knep, sørg for at føttene er plantet godt på gulvet, er det viktig å få en god løft - og det samme gjelder når du benker.

Hvorfor det hjelper "Å skyve føttene i gulvet hjelper deg å aktivere gluten og quads," sier PT Tom Wright. "Det skaper også dreiemoment, slik at du kan generere mer kraft for en kraftigere løft. Enten det er for en dødløft eller en benkpress, kan riktig fotplassering virkelig gi deg kanten. "

2. Klem baren veldig hardt

Griper baren med begge hender og gir den en klemme - så hardt som mulig - i noen sekunder vil hjelpe til med å forberede hjernen og musklene til den tunge løfteren foran.

Hvorfor det hjelper "Det ligner på å kjøre føttene i gulvet. Ved å klemme baren hardt aktiverer du nervesystemet, sier Wright. "Dette skaper en tetthetsrespons gjennom hele kroppen og bidrar til å rekruttere flere muskler."

3. Engasjere kjernen din og hold den fast

Når du løfter tungt, er du bare like sterk som din svakeste kobling. Når det bryter ned, vil du ikke bare løfte baren, du setter deg også i en mye høyere risiko for skade.

Hvorfor det hjelper "Kjernestyrke er sann styrke, fordi du vil utføre hver løft bedre hvis du har en sterk kjerne," sier Wright. "Nesten alle sammensatte bevegelser overfører energi gjennom bena til overkroppene via kjernen, så en sammenbrudd i denne kjeden kan være kostbar for styrke."

4. Løft brystet og hold det oppe

Dette gjelder for nesten hver eneste løft, fordi det øker brystet og holder det oppe, og opprettholder riktig holdning gjennom hver rep.

Hvorfor det hjelper "Det krever sammentrekning av rygmuskulaturen din - viktig når du gjør tunge sammensatte bevegelser," sier Wright. "Låser skulderbladene dine opp og ned, skaper en solid plattform for å jobbe fra på benken, og en oppreist stilling for alle andre heiser. Det vil også hjelpe deg med å puste og spenne. "

5. Kontroller din puste bedre

For bedre hjerteytelse må du puste med lungene. Bedre tung løfting betyr imidlertid å puste fra magen din.

Hvorfor det hjelper "Ved å puste inn i magen og holde din abs tett, skaper du indre tetthet som er tyngre heiser - og en langt lavere risiko for skade," sier Wright. Hold pusten til i slutten av bevegelsen, tilbakestill og gå igjen. Du kan forvente å legge 5-10% til dine heiser ved å mestre dette. "

6. Tids hvileperioder til perfeksjon

For å brenne fett, må hvileperioder være korte. For å bygge muskler må de være litt lengre. Men for å bygge rå styrke trenger du å få nok hvile mellom sett for å utføre på sitt beste.

Hvorfor det hjelper "Styrketrening bruker et annet energisystem fra hjerte og til og med hypertrofi," sier Wright. "Det bruker ATP-systemet med kort varighet som krever lengre tid å fylle seg selv. Sikt i tre minutter med hvile hvis du gjør tre reps eller færre. "

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar