Seks hjemmeklær for å bygge en større og slankere kropp

Bygg brystet ditt

Archer press-ups jobber, du presser, muskler og gjør det mulig å overbelaste dem ensidigt for å utløse vekst.

Hvordan gjøre det Start i en press opp-posisjon, og rett deretter høyre arm ut til siden. Bøy venstre arm for å senke brystet, trykk deretter tilbake med høyre arm for støtte. På toppen, bytt armene og gjenta.

Treningen Gjør archer press-ups i 30sec så gå rett inn i 30s av vanlige press-ups. Hvil i 60sec og gjenta for totalt fem runder.

ANBEFALT: Push-up hjemme trening for store våpen

Utvid din bakside

Hit ryggen, biceps og underarmene for å hjelpe til med å bygge en V-formet torso.

Hvordan gjøre det Heng fra en bar med et grep. Hold kjernen stram og dra deg selv til haken din tømmer stangen.

Treningen Gjør så mange chin-ups som du kan til skjemaet ditt mislykkes. Sett føttene på bakken, hopp deretter tilbake til toppen. Hold for et sekund, og deretter lavere. Gjenta til du ikke kan gjøre en annen rep, og heng fra baren til grepet går. Hvil i 90sek. Gjør fire runder.

Få store skuldre

Denne rutinen fungerer dine delts, bryst og triceps.

Hvordan gjøre det Legg hendene på skulderbredde fra hverandre på gulvet 15-30 cm fra veggen. Spark opp i et håndtak med dine hæler på veggen og hold kroppen din stramt. Engasj deg i skuldrene ved å prøve å skyve gulvet vekk og hold posisjonen.

Treningen Start en tidtaker og kom på plass. Etter 30s fall ned og gjør 30sec press-ups, deretter 30sec av helling press-ups. Hvil i 90sek. Gjenta for fem runder.

Strip Away Belly Fat

Hit din quads, hamstrings og glutes med denne fett-torching combo.

Hvordan gjøre det Begynn med revers lunges. Ta et stort skritt tilbake med en fot og senk til begge lårene er parallelle med gulvet. Gå tilbake til start og bytte ben. Deretter for hoppeklubber, senk og skyv av bakken eksplosivt.

Treningen Gjør ti omvendt lunges per ben, deretter ti hoppeklubber, deretter 20 kroppsvektsklubber (knep dypt, men ikke lås ut knærne øverst). Hvil i 2 minutter. Gjør fem runder.

Sculpt A Six-Pack

Mål abs, obliques, delts og brystet for å forvandle torso.

Hvordan gjøre det Start i en oppstartsposisjon og senk deg på underarmen, slik at du er i en planke, en arm om gangen. Deretter reverserer bevegelsen. Det er en rep.

Treningen Sett en timer og gjør press-up-to-plank reps i 30sec, hold deretter press-opp-stillingen i 30sec (eller du kan til og med gjøre press-ups for den tiden hvis du føler deg sterk). Hvil i 30s, og gjenta deretter. Gjør seks runder totalt.

Opp din hjertefrekvens

Her beskatter du overkroppens muskler, hjerte og lunger.

Hvordan gjøre det Start i oppstartsposisjon. Senk brystet og ta det høyre kneet inn i høyre albue. Trykk opp og gjenta med venstre kne. Ta deretter begge knærne til brystet ditt og gjør et tipphopp. Det er en rep.

Treningen Start klokken. Gjør en rep, og hold deretter pressoppstillingen til timeren treffer 1min. Så gjør to reps og hvile til den treffer 2min, og så videre. Stopp når du ikke kan gjøre målgruppene innen minuttet.

For mer fra Andrew Tracey besøk wayofthenomad.co.uk

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar