Seks biter av råd fra gutten som en gang veide 21. Så rann 27 maraton på to år

Seks biter av råd fra gutten som en gang veide 21. Så rann 27 maraton på to år - øVELSER 2023
Seks biter av råd fra gutten som en gang veide 21. Så rann 27 maraton på to år - øVELSER 2023
Anonim

I løpet av de siste to årene har Andrew Geldard, 34, drevet 27 maraton. Det er en bemerkelsesverdig prestasjon for alle å oppnå, men det er enda mer imponerende i dette tilfellet, for før han tok på seg denne episke utfordringen, veide Geldard en gang vei 21k. I tillegg til å fullføre disse to dusin-plus-løpene, er han også tapt over fem steiner (32 kg).

Når du møter dette engasjementet med å løpe, er det alltid smart å hente opp noen tips du kan, så vi snakket med Geldard i oppbyggingen til hans første London Marathon, som han kjører for Cancer Research UK. Det første vi lærte er å starte løpeskansen på en solrik dag.

"Det var en fin varm dag og solen skinnet gjennom vinduet, og jeg trodde, hvorfor er jeg inne?" Sier Geldard. "Jeg gikk en lang tur og over tid som ble til å løpe."

Klart, ikke alle vil fortsette derfra for å takle 27 maraton, men alle kan lære av Geldards tidlige tilnærming til å løpe.

"Tålmodighet er det viktigste," sier Geldard. "Litt og ofte å begynne med."

"Det er ingen grunn til å tenke" Jeg skal løpe 13 miles ". Prøv å holde tilbake for å begynne med. Gjør kanskje en kilometer eller to. "

Kjører med andre mennesker kan også være en stor motivator, spesielt hvis du er heldig nok til å ha en parkrun-begivenhet i nærheten.

"Parkrun startet opp i området, og jeg begynte også å gå dit," sier Geldard, som nå har fullført over 100 parkruns. "Da kom jeg til en løpende klubb og det spiralet derfra."

ANBEFALT: De beste Parkruns i London

Som du kan fortelle fra Geldards utrolige maraton tally, snudde han seg raskt til større hendelser i tillegg til hans ukentlige parkrun. Utfordringen med å ha et mål å jobbe mot er en fin måte å opprettholde et løpeskudd på.

"Min første maraton var ment å være 4t 30min," sier Geldard. "Jeg fikk 4 timer 32min og jeg var ikke glad. Nå har jeg brutt 4hr 30min markeringen og jeg sikter på fire timer. Det er det som driver meg - det faktum at jeg ikke gjorde det så bra. Jeg vil bli bedre. "

ANBEFALT: UK Marathons - Når og hvordan å sikre et sted

I løpet av maratonene hans oppdaget Geldard også noen som hadde på seg en "100 maraton" -t-skjorte, et mål han nå tar sikte på. London er en viktig del av det, og det er også en begivenhet Geldard har ønsket å gjøre siden han var ung.

"Du kan ikke gjøre 100 maraton uten å gjøre London. Det er definitivt den som skal gjøre. Helt siden jeg var om lag 14, har jeg alltid ønsket å gjøre det. "

Geldard driver London Marathon for Cancer Research UK, en årsak nær hjertet og en annen viktig motivasjon.

"Mamma gikk bort fra kreft. Vi hadde mye tid sammen, og jeg tror at uten kreftforskning hadde vi ikke hatt den tiden. Jeg vet ikke om de noen gang skal finne en kur, men de gir folk tid og det er like viktig egentlig. "

Slanking Verden har også spilt en stor rolle i å hjelpe Geldard til å gå ned i vekt siden han ble med. Undervurder aldri den motiverende kraften til et sertifikat, sier Geldard. "Arbeide mot hver scene - bronse, sølv og gull - du får et sertifikat. Det spiller ingen rolle hvor gammel du er - et sertifikat er alltid fint, ikke sant? "

Slimming Worlds marathon team kjører for Cancer Research UK på Virgin Money London Marathon i april. For å støtte Slimming World-maratonlaget og bidra til å slå kreft tidligere, besøk justgiving.com/SWMarathonTeam2017. For å finne din nærmeste Slimming World-gruppe, besøk slimmingworld.co.uk

Populært emne