Single for Life: Nyt ritten og finn den ene underveis

Det er mange ganger at vi føler at vi vil være single for livet - spesielt ettersom vi blir eldre. Men ikke bekymre deg, her er noen ting å vurdere.

Vårt samfunn kan være grusomt for enkeltpersoner. Det er nesten som å være ufestet er en sykdom eller noe. Men egentlig, hvorfor er det singel så ille? Det er ikke! Men hvis du nærmer deg 30 * eller Gud forbyr, fortid 30 * begynner folk å spørre deg når du skal gifte deg og ha babyer. Og underteksten er alltid dette ... "Skal du være enslig for livet?"

Ikke bekymre deg! Hvis du vil finne noen, så vil jeg gi deg noen veiledning for hvordan du gjør det. Men hvis du ikke gjør det, det er kult også. Og selv om du ikke har funnet "The One" ennå, er det måter å sette pris på å være single.

Hvordan slutte å være single for livet

Å være single i dagens teknologiske alder er veldig heldig! Tro det eller ikke, tilbake på dagen, måtte folk møte ansikt til ansikt. Og det var enda en tid da folk plasserte personlige annonser i aviser for å finne folk. Dette var slags forløper til online dating, og nå høres det virkelig ost, ikke sant?

Men her er noen gode måter du kan finne en romantisk partner og slutte å være single for livet. Det tar bare litt innsats.

# 1 Tinder. Okay, okay. Jeg vet ... the hookup app. Det har et dårlig rykte for det. Men de siste årene har normale mennesker som leter etter relasjoner, blitt med. Så hvorfor ikke prøve?

Du vet aldri hvor du kan finne din sjelefrende. Det kan høres ut som et desperat trekk når du føler at du vil være singel for livet, men prøv det! [Les: Creative Tinder-linjene for å fange deg en dato på første forsøk]

# 2 POF. På samme måte som Tinder, kan mange fisk også ha et skummelt rykte for enkelte mennesker. Men jeg har kjent folk som har funnet sine signifikante andre på både POF og Tinder. De er begge gratis * med muligheten til å oppgradere *, så det kan være mange uønskede mennesker der. Men du trenger bare å lære å se de røde flaggene.

# 3 Kamp. Match.com er en slags granddaddy av online dating. Det har eksistert lenge. Det koster penger å bli med, men det kan faktisk være en god ting. Hvis folk må betale, kan de faktisk være mer seriøse om å finne et ekte forhold.

# 4 Andre online dating sites. I disse dager kan du finne rundt en milliard forskjellige datingsider og apps. Som den paranormale? Yep, det er paranormaldate.com. Ønsker du å danse en millionær? Det er millionairematch.com. Det eneste problemet med slike nettsteder eller apper er at du ikke får så mange mennesker å velge mellom. Men kanskje folkene er mer like-minded. Så, det er en kaste opp. [Les: rare dating nettsteder for de med uvanlig smak!]

# 5 Meetup.com. Dette nettstedet er ikke opptatt av dating, men det er et sted hvor du kan møte likesinnede mennesker. Hvis du liker å vandre, hvorfor ikke bli med på en vandringsmøte gruppe? Du kan finne noen varme singler som også går en tur i skogen. Eller hvis du liker åndelighet, vil du kanskje finne noen som deler dine lidenskaper.

# 6 Ta kurs. Hvis du ikke har fullført din høyskole grad, hvorfor ikke prøve å gå tilbake for å få det gjort? Det er alltid enkelt å møte folk i klassen. Men selv om du har fullført det, eller selv om du bare føler for gammel til kollegemengden, kan du ta alle slags klasser. Du kan prøve yoga, matlaging eller kunstklasser.

Poenget er ikke bare å møte nye mennesker, men møte folk som liker å gjøre de samme tingene som du gjør. [Les: Hvordan møte nye mennesker - 16 spennende måter å finne en ny mengde]

# 7 Bli med i en klubb. Det er massevis av klubber du kan bli med. Hvis du er profesjonell, så bli med i en klubb som gjør forretningsnettverk. Hvis det er co-ed * noen er ikke *, vet du aldri hvem du kan møte! Hvor fantastisk ville det være å ikke bare fortsette karrieren din, men finn drømmen din samtidig?

# 8 Be vennene dine om å sette deg opp. Ja, dette er litt gammeldags. Men det virker! Hvem kjenner deg bedre enn vennene dine? Og vennene dine har venner. Og de har venner. Og så videre.

Og i disse dager er det ikke teknisk en "blind date". Du har alltid muligheten til å stalke dem på sosiale medier for å se hvordan de ser ut og hva de er like før du møter dem. Ikke at jeg fortaler for stalking eller noe. Men det virker! [Les: 13 blinde dating tips for en glad blind date]

# 9 Slå til sosiale medier. Se på vennelistenes vennelister. Er det noen søte der? I så fall kan du kanskje sjekke ut profilen deres og se om de er enkle ... og hvis du tror du kan være kompatibel med dem * beklager stalking-faktoren igjen, men du vet at vi alle gjør det! * Hvis du finner noen du liker, send dem en vennsforespørsel. Så hvis de aksepterer, slå en samtale på privat melding.

# 10 Leie en match maker. Jeg vet jeg vet. Dette lyder virkelig utdatert. Men de virkelig eksisterer fortsatt! De er ikke billige, men det kan være en fin måte å få litt hjelp til.

Det er mange matchmakere som lar kvinner delta i databasene sine gratis, så sjekk dem ut. Og for gutta der ute, vel, det vil trolig koste deg.Men hvis penger ikke er et problem for deg, så hvorfor ikke prøve det? [Les: Hvordan ha en fantastisk første date med en online kamp]

Ikke bli motløs hvis du ikke finner noen med en gang. Å finne en kompatibel romantisk partner tar tid. Og hvis du skynder deg og gjør feil, vil du helt sikkert være enslig for livet! I mellomtiden, la oss se på hvorfor du bør nyte å synge før du møter din sjelefrende.

4 grunner til å være single

Inntil du møter den spesielle personen, bør du fokusere på fordelene ved å være single! Tross alt, hvis du møter herr eller fru rett, så vil det bli en avvei. Ja, det er flott å være forelsket, men du må gi opp noen ting. Så her er noen grunner til å være single når du kan.

# 1 Du kan være egoistisk. Du trenger ikke å be om tillatelse til å ha en Netflix-maraton og spise iskrem hele natten. Og du trenger heller ikke å spørre noen om de synes det er en god ide om du bruker penger. Du kan gjøre hva du vil ha! Det er veldig fritt og frigjørende. Så nyt det mens du har muligheten til å gjøre det. [Les: 15 grunner til at det er enkelt kan være veldig moro også]

# 2 Du får kvalitets søvn. La oss innse det. Mens det er hyggelig å snuggle med partneren din, gir det ikke alltid deg kvalitet søvn ... spesielt hvis sengen ikke er veldig stor. Når du er singel, er det ingen snorking som vekker deg opp, og det er ingen andre som kaster og setter hele natten. Det er bare deg. Og det betyr god søvn!

# 3 Du trenger ikke å føle seg fast i et dårlig forhold. Jeg vet ikke om deg, men for meg er det ingenting verre enn å føle at du er fanget i et dårlig forhold. Ok, jeg vet at det er tonnevis av verre ting, men du får poenget mitt. Jeg synes det er bedre å være single og glad heller enn engasjert og elendig. Ikke du? [Les: Tørsten er ekte - 15 realiteter av å være singel i alt for lenge]

# 4 Du kan fokusere på karrieren din. Når du blir gift og har barn, blir andre mennesker din prioritet. Det er bare et faktum i livet. Så, hvis du er veldig ambisiøs, er det flott å være single. Bruk denne tiden alene for å klatre opp den bedriftens stige eller starte din egen virksomhet. Det er ingen bedre tid å gjøre det!

[Les: 11 ting om å være single at folk frykter mest]

Alle av oss har følt at vi vil være single for livet på et tidspunkt i våre liv. Men ikke mange av oss er. Så følg disse tipsene for å finne drømmenes person, men vær glad i å være single i mellomtiden.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar