Sanger og American Idiot Musical Star Newton Faulkner på den beste form for motivasjon

Innholdsfortegnelse:

Sanger og American Idiot Musical Star Newton Faulkner på den beste form for motivasjon - øVELSER 2023
Sanger og American Idiot Musical Star Newton Faulkner på den beste form for motivasjon - øVELSER 2023
Anonim

Hvordan forberedte du deg for å bli en "amerikansk idiot"?

Jeg har gymnastikk hver dag. Jeg satte meg selv et mål: da tiden begynte å slå West End, ville jeg i det minste ha begynnelsen på magedefinisjonen. Jeg har nå det, som er utrolig fordi det for seks måneder siden hadde vært utenkelig. Jeg har mistet over 10lb siden jeg startet amerikansk idiot - Jeg gravd ganske dypt for dette. Jeg er i buksene mine for hele showet, så det er ganske solid motivasjon for ikke å spise masse crap …

Hva er ditt mest imponerende personlige beste?

Jeg er langt den sunneste jeg noensinne har vært. Når det gjelder personlige bests, har jeg imidlertid gjort et par 10kms, men i løpet av den andre jeg savnet en sving på siste omgang så jeg gjorde en 11km. Jeg mistet i utgangspunktet teller og da jeg gikk forbi, var jeg som "Var jeg bak den fyren eller foran? Sh * t …”

ANBEFALT: 10K treningsplan

Hvilken unnskyldning for at du ikke trener, skammer du mest?

Jeg har egentlig ikke gjort en unnskyldning for ikke å gå på treningsstudioet for en stund - jeg er litt avhengig, jeg begynner å føle at blodet mitt ikke beveger seg rundt kroppen min, med mindre jeg skyver den til ganske nær grensen sin første ting om morgenen.

Har du noen gang hemmelighet imponert deg selv med en styrkeforståelse?

Ja, ganske mye hver uke for øyeblikket - jeg forstår virkelig det og tar ting jeg aldri trodde jeg kunne gjøre. De er ikke imponerende for noen andre, de er bare imponerende for meg fordi jeg aldri har vært inn i disse tingene før - det er helt nytt for meg.

Hvor ofte tar du selfies i treningsstudioet?

Jeg ville aldri legge inn et bilde av meg på treningsstudioet. De mest irriterende de er, men de som legger bilder av pittoreske løp. "Jeg så dette på mitt vakre morgen løp!" F ** k de gutta …

Hvordan unngår du lokket på bensinstasjonen pasty?

Jeg har vært veldig streng. Jeg kjøpte en enkelt kokeplate slik at jeg faktisk kunne lage mat min egen mat - det har gjort en enorm forskjell. Ellers er alt du kan få, enten forkokte ting eller takeaways. Du har bare ingen kontroll over hva som er i det, men nå kan jeg lage virkelig hyggelige, sunne ting.

Hvilken dag i uken er din sunneste?

Søndager for øyeblikket, fordi de er min dag og jeg tillater meg bare å floppe, som jeg desperat trenger på det punktet. Jeg skal bare passe inn i så mange filmer og så mange bad som mulig til en dag - jeg hadde fire bad på en dag en gang. Showet er ganske brutalt på kroppen min; Jeg er i buksene mine, blir presset og faller over ganske mye, så jeg får mange kutt og blåmerker. Så soaking hele kroppen min i Dettol er nødvendig en gang i uken …

Hva er den verste typen treningsøkt?

Slamming av massive vekter i bakken - det irriterer meg bare. Det var denne fyren i går, og hver gang han gjorde det, rystet han hele bygningen - gulvet raset, et lys gikk ut, det var alvorlig farlig strukturell oppførsel! Det var også en fyr jeg pleide å se, og han syntes aldri å gjøre så mye, men han hadde hodetelefoner i og sang veldig hardt og høyt. Men jeg vokste til å elske det fordi han hørtes akkurat som Mr Bean, som gjorde det utrolig morsomt.

Hva synes du om "bendag"?

Ikke start meg på ben dagen. Jeg må være veldig forsiktig fordi hvis jeg overarbeider lårene mine, så gjør det showet umulig. Jeg kan presse brystet mitt ganske hardt uten noen konsekvenser, men hvis jeg presser bena mine på samme måte, kan jeg ikke engang komme ned trappene.

Hvis du kunne se ut som Arnie i hans prime i morgen, ville du?

Definitivt ikke. Jeg sa til trenerne at jeg ønsket å være som en normal skuespillerform. Imidlertid er "normal skuespiller" -formen av "normal folk" -standarden ganske rippet - hvis noen tar topp i en film, har de sannsynligvis fått en full seks-pakke. Så jeg går for det, og det har vært fantastisk - det har gjort det generelle livet mer moro også. Jeg kan gå ut av min femårige sønn, og han er som "pappa! Kan vi slutte å spille? Jeg er knackered … "

Newton Faulkner har hovedrollen i Green Days amerikanske idiot: Musikken ved kunstteateret, London til 25. september

Populært emne