10 enkle måter å rolig håndtere vanskelige mennesker

Vanskelige mennesker er overalt. Men det betyr ikke at du må miste kulten når du arbeider med dem. Her er hvordan du kan håndtere dem med letthet.

Vi har alle den ene vennen som kommer på nervene våre, uansett situasjonen. Selv med mange cocktailer for å løsne deg, kan det hende at en vanskelig person etterlater en dårlig ettersmak i munnen. [Les: 7 tips for å bli kvitt en giftig venn]

Hvis du er en av de heldige få som ikke kjenner noen som passer inn i den kategorien, må du i det minste ha misfornøyelsen om å komme over urimelige mennesker i livet ditt. Enten det er den skumle parkeringsplassens ledsager eller telleren på banken som du på en eller annen måte alltid blir sittende fast i, håndterer urimelige folk, er det ingen tur i parken, spesielt hvis du har et kort temperament.

Å håndtere vanskelige mennesker

Når det gjelder å håndtere vanskelige mennesker med nåde, er Matty et godt eksempel. Han er langt en av de kuleste kattene rundt. Han bor ved stranden og tilbringer sin tid med å surfe og spille en del av en hippie surfing fotojournalist. Han whiles sin tid unna chilling på Volcom House på Oahu North Shore og blir betalt av surfe magasiner for å fly rundt verden for å dekke konkurranser.

Matty er langt en av de mest avslappede og tålmodige på planeten jorden. Men det er en person som klarer å komme under hans hud og det er hans nemesis Andy. Andy er en karbonkopi av Matty, med den eneste forskjellen at Andy har blondt hår, og ifølge mer enn en person er det ubehagelig som helvete.

Andy har konkurrert utover Matty i alle mulige muligheter, for eksempel snagging intervjuer som Matty hadde planlagt å fungere, droppet inn på bølger som klart var Mattyâ € ™ s og så videre. Enhver normal person ville ha flippet ut nå, men Matty fortsetter med dagen med et smil på ansiktet hans.

Så hvordan gjør Matty det? Hvordan holder han sin aloha-ånd intakt uten å miste den med noen så bratty og arrogant som Andy? Vi har alle den kollegaen, vennen, søsken, naboen, brevmannen og / eller utleier som fortjener å bli etterlatt isolert på en ørkenøya. Hvordan vi reagerer på urimelighet er hva som definerer oss som mennesker.

10 enkle måter å håndtere vanskelige mennesker

Her er noen tips Matty lever av. Selv om hans beste råd til â € œsmoke potâ € og â € œlive freeâ € Â ikke var akkurat egnet for denne listen, eller lovlig over hele verden, vil vi bare hoppe over det! Utover det er her 10 andre enkle ting du kan gjøre.

# 1 Lytt godt. Så fristende som det er å bare sone ut når du er i selskap med en vanskelig person, er dette ikke en god ide, for for en, er det ikke til å stoppe dem fra å være irriterende, og for det andre kan det sette du på et tøft sted når folk innser at du ikke følger samtalen.

Husk at bare fordi du finner noen vanskelig å håndtere, bør du ikke forlate manerer. Lytt og svar når det er passende for deg å, og du vil komme gjennom møtet uten å til og med svette.

# 2 Ikke la dem påvirke deg. Om denne personen gni deg feil vei med hennes bimbo-esque personlighet eller hvis han er bare uhøflig og høyt, bør du ikke la sin dårlige holdning påvirke deg. Det kan sikkert være vanskelig å holde et smil plastered på ansiktet ditt når alt du vil gjøre er å nå over bordet og smekk dem dumt, men vær stilig med denne.

Ikke la noen under deg ødelegge ditt humør og skyve deg over kanten. Count til ti og puste dypt. Du vil bli overrasket over hvor effektive enkle pusteøvelser kan være å berolige deg ned. I Mattys tilfelle borger han bare Andy av som noen som bare prøver å leve sitt liv på en annen måte enn hans. Ved ikke å la Andyâ € ™ s oppførsel påvirke ham, er Matty en langt lykkeligere person enn han noen gang kunne være hvis han lot Andy forstyrre ham. [Les: 10 typer giftige venner som kan lure deg i livet ditt]

# 3 Unnskyld deg selv. Hvis ting blir for mye å bære, og du føler at du er i ferd med å rive øyenbrynene dine i frustrasjon, unnskyld deg med en pusterom. Motstå fristelsen til å flykte.

Hodet til toalettet og sprut litt vann på ansiktet eller hodet utenfor for en rask røyk. Få lagrene dine, sentrere tankene dine, fortsatt tankene dine, og du vil kunne håndtere denne vanskelige personen snart nok.

# 4 Stem forsiktig din mening. Det er ingen skade i å stå opp for det du tror på. For eksempel, hvis denne personen er vanskelig fordi han har motstridende syn på homofilt ekteskap og ikke vil la det gå, så stemme din mening. Det er ingen skade i å engasjere seg i en høflig debatt så lenge det ikke blir tøler, og ting går ikke ut av hånden.

Det du må huske når du diskuterer med en vanskelig person, er at de vanligvis har et konkurransedyktig behov for å vinne. Vær forsiktig og tålmodig med denne personen når du stemmer med din mening.

Hvis du føler at samtalen tar en tur til verre, finn den perfekte åpningen og gå tilbake. Når du arbeider med en vanskelig og negativ person, velger du dine kamper klokt. Tenk på om det blir verdt tid og krefter å bli enda bedre med denne personen. [Les: Kraften i dine ord kan gjøre eller ødelegge forholdet ditt med folk]

# 5 Hold deg kult. Selv om du er kult som en agurk, er det vanskelig å gjøre når du er i nærheten av et uhyggelig mundyr, du må være sterk. Det er stor sjanse for at en vanskelig person vil ha stor glede i å se deg i en ubehagelig stilling.

Ikke bare det, vil en urimelig person sannsynligvis vri ting rundt for å få deg til å være den dårlige, hvis et argument blir i gang. Ikke kowtow til presset av å engasjere denne personen i en kamp. Hold deg kult og bruk hodet ditt, ikke følelser.

# 6 Ikke bris. Dette er veldig nært knyttet til punktet ovenfor. Hvis du er i stand til å holde seg kult og rolig, vil du sannsynligvis ikke briste ut i en strøm av cuss ord rettet mot denne urimelige personen. Don't la dem baske i kraften de har over deg.

Når du nekter å miste temperamentet, vil de innse at uansett hvor mye de slår deg i en kamp, ​​vil de ikke vinne. Vanskelige mennesker har en bisarre sjette følelse innenfor dem som lar dem få vite hvor langt de kan presse noen. Hvis du tar bort holdet over deg, vil de miste interessen snart nok.

# 7 Humanisere dem. Uansett hvor forferdelig denne personen er, prøv å gå en kilometer i skoene sine. Når du ser ting gjennom denne persons øyne, kan du bare innse hvorfor de pleier å oppføre seg på en bestemt måte. Vær så effektiv som mulig når du prøver å løse dette ved å humanisere denne personen.

For eksempel kan den uhøflige kundeservicemedarbeider som setter deg på vent for tredje gang, bare ha en dårlig dag. Fyren som hugger deg i trafikken kan være rushing til sykehuset for å bede sin bestefar farvel. Du bør aldri dømme en annen persons oppførsel før du kjenner hele historien.

I det minste gi dem fordelene med tvil. Selv om du gjør alt opp i hodet ditt, vil humanisering av fryktelige mennesker gjøre dem lettere å håndtere.

# 8 Lysere stemningen. Selv de mest negative menneskene finner humor i visse ting. Hvis du er fanget i en situasjon der du må håndtere en vanskelig person, kan du prøve å injisere litt humor inn i samtalen for å diffundere spenningen. Ikke bare vil det overraske denne personen, de kan bare la dem vekte seg og begynne å samarbeide med deg. [Les: 13 viktige tips for å bli den morsomme personen som alle elsker]

# 9 Endre tankegangen din. En annen enkel måte for deg å håndtere urimelige mennesker er å endre tankegangen din. Prøv å slutte å tenke på deg selv som et offer og i stedet fokusere på hvorfor denne personen irriterer deg så. Kanskje det er akkurat slik du pleier å reagere på bestemte personlighetstyper. Når du ser på situasjonen fra en tredjeparts perspektiv, kan du bare forstå hvorfor noen gni deg på feil måte.

Du kan også få en upartisk venns mening. De kan være i stand til å kaste lys over situasjonen og hjelpe deg å forstå visse ting om deg selv. Hvem vet? Du kan bare endre tankegangen og være mer tålmodig når du arbeider med urimelige mennesker i fremtiden.

# 10 Vær høflig. Så vanskelig som dette, behold alltid klassen din, sjarm og oppførsel. Ikke bli til en rasende galning, uansett hvor mye du vil. Når du er høflig og ikke utstråler noen tegn på sinne eller frustrasjon, kan det bare forveksle denne vanskelige personen og oppmuntre dem til å reagere i form.

De vil finne at uansett hvor motbydelig de er, det kommer ikke til deg, og de vil bli lei av å spille stort-man-på-campus-kortet og til slutt slutte å oppføre seg som en prikk. Matty sværger ved dette tipset og sier at du vil bli overrasket over hvor effektiv å være høflig til noen som er urimelig, er.

[Les: 5 leksjoner som hjelper deg med å håndtere dømmende folk]

Når du må håndtere urimelig, uhøflig, uhensiktsmessig og rett og slett gjennomsnittlig folk, bruk disse tipsene for å holde deg kult og unngå en fullblåst kamp. Å bekjempe det med en urimelig person kan føle seg givende, men den ultimate belønningen er å kunne kontrollere en situasjon med minst mulig skade.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar