Enkle gleder i livet: 31 øyeblikk av lykke de fleste av oss overser

Noen ganger blir vi for opptatt i ting som ikke er viktige. Men det er de enkle gledene i livet som virkelig gir oss lykke.

De enkle gleder i livet blir ofte overset og definitivt undervurdert. Å, for å være ung igjen, for meg betyr det som 20, men hvis du er eldre enn 5, kan ting bli litt foreldet. Når du har vært på videregående skole, virker alt som "vært der, gjort det."

Da barna mine var unge, pleide jeg å beundre hvordan de kunne se samme barns tegneserie episode og bli overrasket over sluttene igjen og igjen. Hvis du føler livet av sinnet, kan du mangle de beste delene.

Livet er ikke den store summen av hva vi gjør eller hvem vi blir. Det handler om de enkle gleder i livet hvor lykke er funnet. De fleste av oss er så opptatt av å finne "lykke" eller mening, at vi ikke stopper for å se deg rundt på alle de små fine detaljene som definerer godhet eller gjør oss fornøyde for øyeblikket.

31 små og enkle gleder i livet de fleste av oss overser

Det er alt livet egentlig er, en rekke øyeblikk som strekker seg sammen. Hvis du slutter å prøve så hardt for å komme til slutten spillet, kan du bare finne at du kan nyte turen for å komme dit.

Tingene som vi pleide å finne så mye glede i virker så umodne, dumme og som bortkastet tid. Men de enkle gleder i livet handler om å huske hvordan det var når alt var nytt, å bli utforsket, uten frykt og hensynsløs forlatelse av hjertet og sjelen.

Hvis du ikke har gjort disse tingene, savner du absolutt de enkle gleder i livet. Dette er de beste måtene å finne det indre barnet og ren lykke på, når du åpner øynene dine om morgenen. [Les: 21 måter å muntre deg opp og finne din indre lykke]

Så her er noen enkle gleder i livet.

# 1 Catch fireflies. Jeg glemte hvor mye moro sommeren var, kjører fra den ene enden av bakgården til den neste som prøver å fange ildfluer. Bare for helvete, ta en krukke og samle noen ildfluer for å sitte ved spisebordet i bakgården. Ikke glem å legge hull i lokket!

# 2 Hopp i pytter. Når du ser regnet kommer, i stedet for å se etter en paraply, slå ute og løpe rundt i vannet. Finn de største pyttene og hopp i hver enkelt av dem. Du ville bli overrasket hvor mye moro å være i regnet kan være når ingen forteller deg, "at-ah".

# 3 Gjør apenbarene. Hvis du fortsatt kan trekke den av, kan du prøve hånden på apenstengene. Ikke så enkelt som det pleide å være, det er fortsatt en dum ferdighet for å gjøre det til enden av dem, hendene brenner og alt.

# 4 Swing som super hardt ... så hopp av. Swing så høyt som mulig, til det punktet du tror swing står skal komme rett ut av bakken, og akkurat når du er øverst ... hoppe høyt opp i luften. Hvis du kan overbevise noen om å gjøre en underdog for deg, enda bedre. Men prøv ikke denne enkle livsgleden hvis du er full fordi det kan ende i katastrofe for alle.

# 5 Hopp i en kald innsjø rett når været blir varmt. Den første sommerdagen ved sjøen var den beste tiden noensinne da vi var små. Når været var over 65 grader ute, var vannet i innsjøen fortsatt godt under det, men det brydde oss ikke om. Det første stupet er som å ta i luft for første gang. Et totalt støt på systemet, det er en av de enkle gledene i livet som aldri blir glemt. [Les: 33 skyldige fornøyelser som best holdes hemmelige]

# 6 Kjør bølgene. Det er noe helt og helt fri for å ri på bølgene. Enten det er på et badeland i et bølgebasseng eller den virkelige tingen, hopp inn og la bølgene ta deg unna. Å være hensynsløs, og følelsen av å ikke alltid være i kontroll, er en av de beste enkle gleder i livet.

# 7 Ta en biltur ... til ingensteds spesiell. Ta en biltur til ingensteds. Bare ut på den åpne veien, legg toppen ned og la håret klappe i brisen. Det er ingenting mer fritt. Og for moro skyld, la noen andre kjøre og stå opp for å nyte turen langs en gammel landevei. Hvor du ender opp er noen gjetning, som bare gjør opplevelsen så mye mer fantastisk. [Les: 7 livstimer du lærer på en kjempeflott tur]

# 8 Besøk en gammel venn. Husk at vennen som alltid hylte deg og fikk deg til å føle deg som din andre klasse selv? Stopp ansiktstiming eller email dem og kom inn i bilen for å besøke. Ha en hel helg å ikke gjøre noe spesielt, samtidig som alt du gjør sammen er spesielt. Det gjør minner for livet.

# 9 Gå for iskrem. Glem kalorien telle og gå for is. Faktisk, ha en dobbel scoop eller en banan split før du er ferdig med middagen din.

# 10 Lys en glitter og snurre den rundt. Vent til det er mørkt og vri en sparkler rundt. Lyset er fascinerende og vil mest sikkert returnere deg til dine grammatiske skoledager på en varm 4. juli sommerdag. [Les: Parets bøtte liste - 20 ting hvert par må gjøre]

# 11 Kjør uskyldig i full fart. Husk når du pleide å løpe, bare for å løpe, ikke for å utøve formål? Den typen løp der den er full fart fremover, armer flailing rundt, og ingen steder å gå eller komme til, er den beste typen løp der det er.

# 12 Fang en snøfnugg på tungen din. Ok, kanskje ikke om sommeren, men likevel, det er en av de fantastiske enkle gledene i livet. Den første snefnuget av sesongen er noe å se frem til.

# 13 Få en Slurpee. Gå til Dairy Queen for en Blizzard, eller 7-Eleven for en Slurpee. Når du kommer dit, må du sørge for å blande alle smaker ... en er bare kjedelig.

# 14 Mager dukkert. Ingenting er mer livsbekreftende enn tynn dipping. Vent til godt etter solnedgang og ta en dukkert uten noe annet enn din bursdagsdrakt på. [Les: Hvordan overbevise vennene dine til mager dukkert med deg]

# 15 Kjør en berg-og dalbane. Ikke akkurat som en berg-og dalbane, som alle sammen. Gjør et løfte til deg selv for å gjøre det over karnevalet eller fornøyelsesparken går fra de mest infantile til den skummeste turen som gjør at magen faller ut. [Les: 32 galne ting å gjøre med venner - livet er kort, leve det opp!]

# 16 Blås på en løvetannfrø. Gå videre, og hvis du planter en løvetannshage, vel ...

# 17 Heng arkene dine ut for å tørke. En annen av de enkle gledene i livet legger hodet ned om natten på ark som har tørket i den friske brisen i friluftslivet. Som å kommunisere med naturen, får du luksusen av sengen din med lukten av ferskt gress.

# 18 Planteblomster. Gjør verden vakrere med noen potteplanter. Forlat alltid ting bedre enn når du fant dem, og du vil alltid finne de enkle gleder i livet.

# 19 Har et annet stykke pizza. Hvis noe smaker godt, gå videre og ha en annen hjelp. Ha en natt med finess, hva en glede å ikke bli styrt av en skala for bare en natt i livet ditt.

# 20 Spill hooky uten grunn i det hele tatt. Arbeidet kan bli super gammelt. Hvis du vet at ditt ansvar kan dekkes for dagen, så gjør du noe annet. Hvorvidt det blir i pyjamas eller slår seg til trossmannen, bare for ingen grunn i det hele tatt, vær litt dårlig.

# 21 Kjør gjennom sprinkleren. Gleden og smerten er hva en sprinkler handler om. [Les: Best friend bucket list - 15 eventyr for deg og din BFF]

# 22 Lach høyt, som seriøst, le høyt. Glem LOL og la bokstavelig talt gi deg magegrin. Gå videre, ikke hold den inn, kom deg inn i den rullende le hvor tårene begynner å falle.

# 23 Gå fiske. Hvor mange år har det vært siden du gikk på fiske? Bait kroken og hjul den ut!

# 24 Plasser et telt. Ingen mobile enheter eller wi-fi hva? Tenk deg å sitte rundt leirbålet faktisk snakke med folkene du er med, i stedet for å stirre på telefonen din.

# 25 Spytte vannmelonfrø. Kjøp en av de gammeldags slags vannmelonene, ja, de pleide å komme med frø, og spise firkanter mens du spyttet frøene. Det kan virke som arkaisk, men det var slik vi alle pleide å gjøre det.

# 26 Sprekk en kald øl på en varm dag. Bare fordi du kan. [Les: Hvordan være lykkelig i livet og leve livet fullt ut]

# 27 Se soloppgangen. Det er ikke noe så mirakuløst som å se soloppgangen. Kanskje er det gjennomføringen av å gjøre det hele natten, eller bare det er noe livsbekreftende om det. Gå en tur, sitte på stranden, eller bare se soloppgangen fra hagen din. Det er virkelig en av de enkle gleder i livet.

# 28 Hold deg i sengen så lenge du vil på lørdag. Når du er en voksen, føles det noen ganger uansett grunn til å ligge i seng uten grunn, men i så god måte. La barna dine kle seg for seg bare en gang, og bli i seng så lenge du vil.

# 29 Legg arbeidet ditt unna og lek med barna dine. Hvis jeg hadde en krone for hver gang jeg sa, "bare gi meg et øyeblikk" eller "Jeg kommer straks tilbake," jeg ville ikke måtte jobbe lenger. En av de enkleste gleder i livet er å se barna dine lykkelige og smilende. Alt som trengs, er femten minutter å lage sin uke. Gi dem den uavbruttte deg; de krever så mye.

# 30 Få noen andre til å rydde huset ditt. Visst, det er en utgift du kanskje ikke vil betale for, men ingenting er mer fantastisk enn å komme hjem til et rent hus som du ikke behøvde bruke hele dagen. En av de store enkle gledene i livet ... det er så verdt prisen!

# 31 Betal den fremover. Noen ganger er den enkleste glede i livet å gjøre andres dag. Betal den frem på en liten måte for å finne fred og lykke. [Les: 20 måter å betale det frem og skape en kjede av goodwill]

Noen ganger blir vi så opptatt og ser etter lykke som vi ikke klarer å se når vi holder det i våre hender. Hvis du vil ha glede i livet, er det de små øyeblikkene som betyr mest, og vi holder fast for alltid.

[Les: 15 ting alle bør vite om hvordan man skal leve et lykkelig liv]

Ta deg tid til å finne de enkle gledene i livet, å lukte rosene, oppfør deg som et barn igjen, og prøv en liten hensynsløs forlatelse for å finne den indre gleden som lurer under overflaten.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar