Simon Cowell aksjer bilder av baby Eric

Innhold

Media mogul Simon Cowell kan ha lovet at han ikke ville endre bleier for ikke så lenge siden, men han ser ut som om han nå er ganske doting hands-on, hvis nye bilder lagt ut på Twitter, er noe å gå forbi.

Storbritannia's Got Talent dommer tok til micro-blogging nettsted for å dele noen søte personlige bilder av sin baby sønn Eric med verden. Ser ut som om han er kjærlig farskap, skrev han en bedårende snap av ham som la lille Eric på fanget hans.

pic.twitter.com/boQ6eJl3nK

- Simon Cowell (@ SimonCowell) 5. mai 2014

I et annet bilde ser Eric ut som om han trener sin klatring på sofaen. I en kommentar som er typisk for Simon Cowell, kjenner vi og elsker, teksten leser, "Veldig kjekk som sin far."

Veldig kjekk som sin pappa pic.twitter.com/JTQIgWRDih

- Simon Cowell (@ SimonCowell) 5. mai 2014

Et annet snap viste at hans partner Lauren Silverman og baby Eric stirret kjærlig på hverandre, ganske enkelt bildetekst 'Mum og Eric'.

Mamma og Eric. pic.twitter.com/1W4NEqbfGx

- Simon Cowell (@ SimonCowell) 5. mai 2014

TV Talentshow-sjefen er for tiden sjonglere farskap med dommende handlinger på Storbritannias Got Talent, sammen med Amanda Holden, David Walliams og Alesha Dixon, som ønsket velkommen sitt eget førstefødte barn i oktober i fjor.Det er ikke noe som en stolt hands-on pappa - hvordan liker partneren din å vise seg om sin lille? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar