Simon Cowell avslører at han var født for å være pappa

Innhold

I sitt første intervju siden fødselen av baby Eric, åpner Simon Cowell opp om faderskap. Aww ...

I sitt første intervju siden han ble far, avslørte Simon Cowell sin tidligere flamme Terri Seymour på det amerikanske chatprogrammet Extra at han var født som en far, men var bekymret for at han ville elske sine to hunder mer.

Den 54 år gamle X-Factor-dommeren ble en far for første gang da kjæresten Lauren Silverman fødte baby Eric den 14. februar i New York City.

Til tross for sin kjærlighet til sine to Yorkshire Terriers, Squiddly og Diddly (ja, virkelig!), Har Simon overraskende vist sin mykere side siden sitt første barns ankomst.

Når han tok til Terri, sa Simon: "Jeg sa faktisk til Lauren på forhånd:" Hva om jeg liker hundene mer enn han? " og hun sa, "Du kommer til å bli helt greit," og deretter bokstavelig talt innen få sekunder etter at han ble født, fikk jeg det! "

For å være probed av sin eks, bekjentgjorde musikkmagulen at han ble redusert til tårer da han la øynene på sin sønn for første gang - og han har ikke avvist ideen om en lillebror eller søster til baby Eric, enda ikke heller, , 'Jeg ville ikke utelukke [flere barn]'

«Jeg fikk Squiddly og Diddly, og jeg kunne ikke forestille seg Squiddly eller bare Diddly,» la han til. "Jeg hadde en bror da jeg var yngre, så jeg synes det er kult å ha to eller tre ... to."

Men doting pappa var ikke alltid så stor på barna. Før baby ble født, sa X Factor-sjefen: "Jeg er ikke strålende med babyer. Jeg vet aldri hva jeg skal gjøre! Men jeg tror jeg vil være en god far når det gjelder råd. ’

Har din partner bundet med babyen din med en gang? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar