Simon Cowell: 'Bleier er ikke for meg'

Innhold

De x Faktor sjef og ny far han holder fast på sine løfter før det kommer til barn når det kommer til noen (ganske avgjørende) far plikter ...

Før babyen ankom Eric i forrige måned, advarte Simon Cowell alle at han ikke ville hjelpe med sønns blekkendringer. Vi lurte på om han var sjokkert - men åpenbart ikke ...Den nye pappa, 54, har avslørt at han etterlater blei som skifter til sønnenes barnepike. Men han er praktisk på andre måter.«Jeg spiser Eric, jeg snakker med ham og leker med ham, men jeg tror ikke dads endrer bleier,» fortalte han Sky News. «Jeg la det opp til barnepiken.» Siden Eric ble født, har Simon lagt inn Instagram snaps og tweeted bilder av sin sønn. Den nye pappa er selv ryktet for å føle seg litt broody for baby nummer to.

Simon og hans partner, Lauren Silverman, har også vært opptatt av å introdusere sin sønn til familie og venner - inkludert Simons mamma som paret ble fotografert på besøk i denne uken.

Eric er Simons første barn Paret er ment å heve sin baby mellom New York, hvor Lauren lever, og Storbritannia, hvor Simon for tiden filmer Storbritannias Got Talent. Blir partneren din nappy plikter? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar