Simon Cowell spør Ex-Girlfriend Sinitta for å være sønnens gudmor

Innhold

TV-personligheten og musikkmugulen har bedt sin tidligere flamme om å være gudmor til sin sønn Eric på Morsdag.

Du kan ha brukt noen ganske minneverdige opplevelser med dem (selv om disse erfaringene ikke omfatter X-faktoren 'Dommere hus' og sang Så Macho), men vil du noen gang spørre din eks til å være en godparent til barnet ditt? Tv mogul og musikk personlighet Simon Cowell har.

I går, på Mother's Day, spurte Cowell sångeren Sinitta for å være godmor til sin enmanns gamle sønn, Eric. Sinitta, som daterte Simon Cowell på og av i rundt 20 år, har allerede gjort Cowell en gudfar til sine egne to barn, Magdalena og Zac, men hun syntes å være ekstatisk med denne nyheten, tweeting:

Ønsket deg å være den første (vel etter min mor og barn) for å høre om min neste seriøse nye rolle .. Drum Roll ....

- Sinitta 19 (@inittaofficial) 30. mars 2014

På mors dag lunsj med mamma, magdalena, zac, @ jasonjgale @ simoncowell ble jeg bedt om å være gudmor til baby Eric! X pic.twitter.com/7jVPNMMZg9

- Sinitta 19 (@inittaofficial) 30. mars 2014

Tidligere har Sinitta kalt hennes oppbrudd med Cowell på det faktum at hun ønsket en familie, mens han ønsket å utforske livet og jobbe uten barn. Men ting har siden endret seg for X-faktoren dommer, som nettopp forrige uke sa at det å være en pappa er "den beste følelsen i verden".

Han er ikke den eneste kjendisen til å spørre en stipendiat til å være en godparent heller; x Faktor Vinner Sam Bailey nominert Sharon Osbourne denne måneden valgte Jolie-Pitts Bono og Beckhams valgte Frustrerte fruer skuespillerinne Eva Longoria for Harper Seven. Faktisk kjenner kjendis babyer over den kommende serien av Storbritannias Got Talent!

Så hva med det? Vil du noensinne spørre din eks til å være en godparent eller er det å krysse en bro for langt? Hvordan velger du dine besteforeldre? Gi oss beskjed i kommentarfeltet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar